- 2016 10 12, 19:14
Mirtazapinas + Paroksetinas tai geriausia vaistu kombinacija kokia tik begali buti.
Moderatorius: signs
- 2016 10 12, 19:32
Mirtazapinas tai neuroleptikas?
- 2016 10 12, 19:38
antidepresantas
vicyokz rašė:Mirtazapinas tai neuroleptikas?
antidepresantas
Don't waste your time or time will waste you
- 2016 10 12, 19:45
Ir galima vienu metu 2 ssri vartot?
- 2016 10 12, 20:09
mirtazapinas man rods yra NaSSA ir jis gerai suderinamas su SSRI
vicyokz rašė:Ir galima vienu metu 2 ssri vartot?
mirtazapinas man rods yra NaSSA ir jis gerai suderinamas su SSRI
- 2016 10 12, 20:29
Ir kokiais atvejais vartojamas sis junginys? Kai yra stipri depresija ir vien seroxatas nepadeda?
- 2016 10 12, 20:51
nezinau. as tik mirtazapina vartoju. man jis is pradziu labai miegui tiko. o veliau ir visus kitus simptomus aptvarke. jei nerimas trugdo uzmigt manau verta ji ismegint. nors visiem skirtingai turbut.. nes man pvz. koks trittico tai netiko visiskai, o kitiems kaip tik gerai. buvo laikas kai pora savaiciu neturejau kokybisko miego svelniai tariant. mirtazapinas tai sutvarke.
vicyokz rašė:Ir kokiais atvejais vartojamas sis junginys? Kai yra stipri depresija ir vien seroxatas nepadeda?
nezinau. as tik mirtazapina vartoju. man jis is pradziu labai miegui tiko. o veliau ir visus kitus simptomus aptvarke. jei nerimas trugdo uzmigt manau verta ji ismegint. nors visiem skirtingai turbut.. nes man pvz. koks trittico tai netiko visiskai, o kitiems kaip tik gerai. buvo laikas kai pora savaiciu neturejau kokybisko miego svelniai tariant. mirtazapinas tai sutvarke.
- 2016 10 13, 00:57
Bet gi zmones issigydo ir nejauciu jokiu depresijos pozymiu ir savijauta fizine normali buna. Kaip tada depresija gydit jei ne su vaistais?
- 2016 10 13, 06:08
Vicyokz, siūlau ignoruoti tą psichiatrijaa, čia tiesiog spameris, kurį mes trinam be jokio gailesčio.
- 2016 10 13, 09:30
Supratau:)
- 2016 10 13, 17:41
As iki siol nezinau savo diagnozes, nes man psichiatre net nesake apie tai nieko. Gal tai depresija jei depresija tai kokio sunkumo, gal tai koks nerimo ar asmenybes sutrikimas. Net neisivaizduoju. Pvz tokie simptomai : nuo vaikystes nerimas (skirtumas tik tas jog tai perejo prie stipresnes nerimo formos) socialine fobija (db apmazejo) buvo panikos atakos gal kokius 10 kartu gyvenime (pask kartas pries 5~ men. Db dingo) liko tik nerimas, apatija. Pvz man baisu likti vienas su vienu net su tuo zmogum kuri seniai pazystu. Pvz kai vyksta 3ju zmoniu diskusija as norm jauciuosi kai vienas zmogus iseina ir liekam dviese padideja nerimas susikaustau, nz kaip elgtis tokioj situacijoj, nz apie ka kalbet nz kodel taip nutiko mazdaug pries 4~ metus. Man db 24 metai mazdaug nuo 6 metu man buvo silpna socialine fobija ir kai kuriuos situacijos issaukdavo nestipru nerima. Tada kai sukako 11~ metu socialine fobija ir nerimas sustiprejo, lb daznai susikaustes budavau. Ir kai sukako 20 metai prasidejo baisiausi laikai nerimas budavo lb stiprus ir super stipri socialine fobija ir gyditis vaistai pradejau tik pries koki pusmeti. Pirmosios panikos atakos prasidejo pries ~1.5 metu. Nesupratau kodel man taip atsitiko nuo vaikystes, nes augau normalioj seimoi. Pvz mano sesei db 13 metu ir jinai visiskai normali. Gal kas turi kokiu ideju? Labiausiai kankina nerimas kiti simptomai kaip ir sumazejo.
- 2016 10 13, 17:48
Be to per siuos 4 metus konkreciai degradavau. Nustojau sportuot. Priziuret savo isvaizda. Pasidariau tingesnis. Pasidariau ligotas, pradejau dazniau sirgti susilpnejo imunitetas( anksciau lb retai sirgau) nera pasitikejimo savimi. Nzn kas reiskia gyventi be nerimo, visiskai svetimas jausmas, jau apie 18 metu kankina nerimas (isskyrus tuos atvejus kai vartojau paroxetine 10 mg 4 dienas ir pirmas savaites kai pradejau vartot brintillex vortioxetine). Kaip as isvis istveriau tiek daug metu lydimas nerimo. Ir stebiuosi kaip per tiek metu nei karto nekylo minciu apie savizala ir savizudybe. Pats nemaloniausias dalykas kuri patyriau tai buvo panikos atakos - baisus dalykas. Aciu dievui jos dingo.
- 2016 10 13, 18:06
Taipogi kartais buna ypac paskutiniu metu kai atsiguliu nakti i lova uzmerkiu akis ir keistas jausmas buna tarsi esu lb menka butybe. Ir neseniai pradejau jausti pridejes kaire ausi prie pagalves girdziu pulsavima (ypac kai pridedu ausi prie pagalves, galbut tai visai nesusije su psichologija, bet galbut yra kam nors tai buve) apie savizudybe niekada nebuvo kile minciu, nes turiu svajoniu, noriu gyventi ir aplamai suprasti gyvenimo prasme ir daug ko patirti, taciau net noredamas to suprantu jog kolkas nesijauciu laimingas. Atsiprasau uz spaminima tiesiog norisi issipasakoti, galbut kazkas man atvers akis. Nes jauciu jog kai kurie cia gali mane geriau suprasti nei koks psichologas, kadangi juk domites savo liga, daug skaitot eksperementuojat ir t.t. dar karta atsiprasau uz spaminima :/
- 2016 10 13, 19:40
Tos diagnozes galbut nera labai naudingos, bet kai kuriais atvejais buna ne depresija, o generalus nerimo sutrikimas, kuris sukelia depresija, juolab, kad is tavo zodziu, panasus vaizdas ir susidaro, o gydymas visvien SSRI, tik gal koks benzodiazepinas padetu ta nerima sutvarkyt, tai taip nesikankintum
600mg quetiapine, 200mg lamotrigine, 45mg mirtazapine, 5mg lorazepam
- 2016 10 13, 19:46
biggie o vien seroxat nepades? nes pvz siandien 7 d. geriu jau geriau jauciuosi, ir beje generalizuotas nerimas sunkiau pasiduoda gydimui nei paprasta depresija?