Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#357411 Padidejo po euro buvo 156 dabar 167 tiksliai nezinau mazdaug 10 12 euru :D
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Vaiduk rašė:Padidejo po euro buvo 156 dabar 167 tiksliai nezinau mazdaug 10 12 euru :D

Nuo sausio tikrai dides tik nebepamenu kam tiksliai. Pasidomesiu parasysiu. Gal dar kazkas tiksliau zino butu idomu.
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#357425 Tai invalidumas vadinasi invalidumo pensija, jei pensijas kele 20 euru tai mum pakele 10 euru proporcingai :D
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Vaiduk rašė:Tai invalidumas vadinasi invalidumo pensija, jei pensijas kele 20 euru tai mum pakele 10 euru proporcingai :D

Butu super :heart
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
KunigaikštisMyškinas rašė:Man irgi super būtų. Dabar gaunu 95 eurikus. :)))

Mazokai gauni. Trecia grupe arba labai mazas darbo stazas.. Paprasta bedarbio pasalpa 100 €. Nesamone !
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
Phurriz rašė:
KunigaikštisMyškinas rašė:Man irgi super būtų. Dabar gaunu 95 eurikus. :)))

Mazokai gauni. Trecia grupe arba labai mazas darbo stazas.. Paprasta bedarbio pasalpa 100 €. Nesamone !

Lietuva... :death
Vartotojo avataras
Parašė cideksas
#358221 As pries menesi gauvau 45% darbinguma metam gaunu 106 eur tai prie algos visai neblogai., mano diagnoze F33.2, bet galvoju ar po metu nenuims, kad dirbantis nes dabar jauciuosi gerai gal reiks koki menesiuka ligoninej pagulet pries grupes pabaiga...kaip manot?
Vartotojo avataras
Parašė Dick Owner
#358264 Blemba chebra, man reikia jūsų pagalbos truputį. Situacija tokia, iki šiol sirgau F21 Šizotipinis sutrikimas. Jį man nustatė profesoriaus Dembinsko (Liūdna, kad jo jau nebeturime) Chebra iš universitetinio skyriaus naujosios vilnios ligoninėje. Nežinau ką ten rūko ta chebryte kuri mane gydė, bet žodžiu esi vos ne sveikas, esi keistai apsivilkęs įrašykim tau šitą F nes maždaug jį rašo kiekvienam kur tingi gilintis kas jam yra ištikrujų. Nepykit aš dažnai pametu savo mintis.... Taip tai kur aš buvau, jo gavau 3 grupę 1 metam. Tam skyrui gulėjau 4 karus ta pati diagnozė. Po to 2 karus gulėjau 9 skyrui. Ten mane pilnai išklausė ilgai šnekejomės. Aš užmiršau apie ką aš pasakoju....
Ai, taip ten man sakė, kad aš turiu labai daug problemų, mano simptomai tokie.
Kartais man pradeda galvoj skraityt tukstančiai minčių didžiausiais greičiais, matau haliucinacijas bet puikiai suprantu, kad tai netikra, balsų negirdžiu jokių, tačiau atsiranda traukuliai nuo nerimo ir baimės, jie dažnai pasibaigia sąmonės netekimu, taip buvo ir kai pirmą kartą pradėjau šnekėt su gydytoju ir dar ligoninėje naktį. Man darė smegenų encefalogramą sakė epilepsijos neturiu, bet centrinė nervų sistema suvaryta smarkiai. Taip kas ten man dar darosi. Panikos atakos, per paskutinę įlipau i medį nes norėjau pabegt nuo žmonių nes aš ekstremaliai nejaukiai jaučiuosi prie jų net kai ir nebūna panikos priepolis. Tai va žodžiu iš medžio mane kėlė spec tarnybos. Man labai sunku šnekėt nors mintys galvoje yra, bet fiziškai ta padaryt labai sunku ir kartais neišeina išvis, arba kartais šneku anglisškai ar rusiškai pats to nesuprasdamas. Aišku turiu gan rimtą nemigą nemiegi po kelias paras iki kol prarandi sąmonę. Nu šeip ir daug kitų simptomų, bet jie nėra tokie trukdantys man gyventi, kaip šitie kuriuos paminejau. Tai va 9 skyrui man pakeitė diagnozę į F25,2. O tai yra schizoafektiniai sutrikimai, o dvejetas man atrodo mišrus tipas. Mano klausimas yra toks ar gali vienas gydytojas pakeist profesoriaus diagnozę? Nes man atrodo tam reikia 3 daktarų nesvarbu, kad vedėja ir viską pasirašo prie jo diagnozių, ną bent jau pagal tvarką taip turėtų būt. Gal mane apgavo? Ir dar vienas dalykas kurio noriu paklaust. Ar aš su tokiais simptomais galiu tikėtis gaut 2gr kokia jūsų patirtis. Prašau nelikit abejingi atsakykit jeigu turit bent menkiausios informacijos. Vėl užmiršau ką aš čia rašau. Jo katik paskaičiau pradžia ką rašau, taigi žodžiu praradau darbą draugę viską... Ir dar tas neigalumas Lietuvoje primena loterija. Atsimenu kai atvažiavau pirmą kartą. buvau su kostiumu, prabangiu laikrodžiu, nes prieš tai su draugu turėjom verslo susitikimą. Tai man ta moteris sąkė "Vaikeli kai grupės ateini tvarkytis, turi ateit neprausta galvyte ir su suplyšusiais drabužiais. O tu kaip apsivilkęs?" Žoždziu tikrai nežinau ko tikėtis. mano butas skolose, gal reikės jį bandyt parduot, keltis į mažesnį.... Darbo stažo turiu, bet su 3gr gavau 81 Eurą mokėjo Savivaldybė ne Sodra nes man sakė nešt popierius ten... Tai žodžiu kas manęs laukia? Nelikit abejingi man reikia bet kokios informacijos.
Vartotojo avataras
Parašė groowax
#358965 Dick Owner, mano psichikos ligos diagonozė irgi yra F25.2 - tai šizoafektinis sutrikimas (mišrus tipas). Turiu II grupę visam gyvenimui. Gydausi, ir pirmą kartą diagnozę gavau 1998 metais. Dabar man eina 36. Ko dar nori paklausti - klausk drąsiai. Jei nenori viešai - tai į PM.
Vartotojo avataras
Parašė groowax
#359012 Viskas priklauso nuo milijono aplinkybių. Taip kad sunku pasakyti kas tai nulemia.
Vartotojo avataras
Parašė Dick Owner
#359029 Tas nežinojimas mane ir varo iš proto. Nežinau ar čia tik aš patekau į tokią aplinką ir žmonių ratą, bet visi tokie abejingi, jokios pagalbos, jokios informacijos. Jeigu tik yra pagal įstatymus ir tvarką pati blogiausia padėtis aš butinai į ją pateksiu.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
#359033 Jus nesitikekit gauti "neigalumo" pazymejima tik susirge. Kai bus tikrai blogai, kai busit isguleja ligoninese daug kartu, kai busit isgere daug skirtingu vaistu, kai visi daktarai sakys tau yra blogai, tada pradekit su daktarais kalbet ar yra galimybe. Nera cia taip paprasta ir nedalina i kaire ir desine kaip kai kurie galvoja.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Dick Owner rašė:Tas nežinojimas mane ir varo iš proto. Nežinau ar čia tik aš patekau į tokią aplinką ir žmonių ratą, bet visi tokie abejingi, jokios pagalbos, jokios informacijos. Jeigu tik yra pagal įstatymus ir tvarką pati blogiausia padėtis aš butinai į ją pateksiu.

Kalbet reikia su savo Psichiatru ar yra galimybe gauti neigaluma. Tik tavo Psichiatras gali pildyti popierius ir siusti tave i komisija.