- 2015 11 21, 14:29
Man atrodo, kad diabetas atsiranda, nes žmogus nuo olanzapino priauga daug svorio? O jeigu išlieki lieknas (labai stengiuosi prisižiūrėti), tada diabetas negresia...
Kovos su depresija klubas
Moderatorius: signs
malonas rašė:Man atrodo, kad diabetas atsiranda, nes žmogus nuo olanzapino priauga daug svorio? O jeigu išlieki lieknas (labai stengiuosi prisižiūrėti), tada diabetas negresia...
Phurriz rašė:Ethan rašė:Vaiduk rašė:Svoris ne nuo vaistu dazniausiai, o del to, kad kelia apetita ir daug privalgai, norisi saldziai nuo to ir diabetas.
Netiesa. Svoris ir diabetas, nes neuroleptikai žaidžia su insulinu ir metabolizmu, duoda metabolinį sindromą.
As ir norejau ta pati parasyt, bet nenoriu bano gaut:) vaidukas visad paraso beleka, bet stengiuos susilaikyt.
Olanzapinas tiesiog isdrasko metabolizma ir insulino jautruma nuo ko buna daznai diabetas
Vartoju 6 metus leidziama olanzapina...
Vaiduk rašė:1. Isdrasko metabolizma - kaip suprast logiskai turiu galvoj?Vartoju 6 metus leidziama olanzapina...
2. Insulino jautrumas - kas cia?![]()
3. Tai, gal nutrauk visus vaistus geriau, nes tikrai susirgsi debetu![]()
4. Metabolizmo sindromas tai is vis pagal simptomus ji pagrist beviltiska.
KunigaikštisMyškinas rašė:Nuo spalio 25d. pradėjau. Dabar geriu 15mg. Neslopina jie manęs. Šiaip išvis nejaučiu poveikio, nei alkio, nei raminimo, įtarumai nelabai dingę, porą dienų gerų parkių turėjau, tai papildomai lexo gėriau, nors rytais 5 mg olanzapino geriu.
Namiškiai maisto buvo prinešę, tai puse parsivežiau. Šiaip žiauriai bijau kad nebūtų kaip su seroquel arba AD mirtazapinu, ojei... tada irgi priaugau.
Kai geriau Mirtazapina su Olanzapinu tai isvis kosmosas kazkoks, nepameluosiu, i diena priaugdavau po kila..
Nu parasyk kaip seksis su Olanzapinu, idomu.
VVika rašė:Taip ir nesusitvarke mano sutrikes miegas su olanzapine. Net nebezinai ka daryti. Ar kelti doze nuo 2.5mg iki 5mg, ar meginti kvetiapina. Daktare nieko konkretaus nepataria. Tipo, pati megink. Sake, kad galima ir du neuroleptikus gerti:olanzapina ir kvetiapina. Jau ne nezinau ka man gerti.
Juokinga doze, kuri nieko nesijaus.