Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė biggie
Vaiduk rašė:Tai ne tik olanzapina prailginta dar kaikur varo, bet ir rispolepta ir ji prie sizoefektinio dar taiko.

Amerikoj paliperidonas (risperidono metabolitas) yra oficialiai skiriamas sizoafektiniam. Taip pat prailginta veikima turi ir Abilify, tik kainuoja kosmosa
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#357443 Serokveli nakciai geriau 50 mg tai miegas niekuo nesiskyre ir atsiciuhint is ryto lengviau per pora valandu iseina.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#358413 Ligoninėj bandė mažint, duodavo puse 300mg tab. seroquelXR, nors rašo negalima dalint tabletės, bet kaip kitaip. :bloga Ar sutapimas ar ne, bet kitą dieną puse dienos žliumbdavau ir nuotaika košmaras buvo. :bloga
Parašė AidasGiriu
#358839 Baisus vaistas man.. Vaidenasi nuo jo kai suveikia.. Pusė mėnesio skyrė, kad nuo jo nulipt palaipsniui. Neurologai sakė, kad man su šiza, jis per silpnas. Vartojau 750mg nakčiai.
O šiaip iš tiesų, galima sakyti, kad neuroleptikai yra cheminė lobotomija.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
AidasGiriu rašė:Baisus vaistas man.. Vaidenasi nuo jo kai suveikia.. Pusė mėnesio skyrė, kad nuo jo nulipt palaipsniui. Neurologai sakė, kad man su šiza, jis per silpnas. Vartojau 750mg nakčiai.

Kaip idomiai 750 mg ne 800 mg ? Juk tabletes eina po 200 mg, ar ne ?
Parašė AidasGiriu
Phurriz rašė:
AidasGiriu rašė:Baisus vaistas man.. Vaidenasi nuo jo kai suveikia.. Pusė mėnesio skyrė, kad nuo jo nulipt palaipsniui. Neurologai sakė, kad man su šiza, jis per silpnas. Vartojau 750mg nakčiai.

Pasak mano gydytojos maksimali kvetiapino dozė šizai 750mg, tai po 2x300mg ir 1/2
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
AidasGiriu rašė:
Phurriz rašė:

Pasak mano gydytojos maksimali kvetiapino dozė šizai 750mg, tai po 2x300mg ir 1/2

800 mg maksimali, ne 750 mg.
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#358896 man nuo 500 mg sunkai sekesi i aripiprazoli pereit, ta dariau stacionare ir buvo didele ažitacija ir nevalingi judesiai 5 savaites, po 10 km koridorium praeidavau
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Virtual rašė:man nuo 500 mg sunkai sekesi i aripiprazoli pereit, ta dariau stacionare ir buvo didele ažitacija ir nevalingi judesiai 5 savaites, po 10 km koridorium praeidavau

Parkopano nejunge ?
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#358901 ir parkopana, ir tizercina kad pradeciau miegot junge.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#359081 Nuo pirmadienio negeriu, šian. penktad. prastai labai su miegu. Miegu tik po kelias vlandas. Jaučiu apsnūdimą, bet miegot negaliu. Pas gyd. pirmadienį. Neiškentėjau kažkurią dieną ir išgėriau lexotanil 6mg, tai daugiau pamiegojau, bet bijau piktnaudžiaut...
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
KunigaikštisMyškinas rašė:Nuo pirmadienio negeriu, šian. penktad. prastai labai su miegu. Miegu tik po kelias vlandas. Jaučiu apsnūdimą, bet miegot negaliu. Pas gyd. pirmadienį. Neiškentėjau kažkurią dieną ir išgėriau lexotanil 6mg, tai daugiau pamiegojau, bet bijau piktnaudžiaut...

bandei gerti ketipinor?