- 2016 04 30, 18:18
Man tai jis energija pakelia. Ryte su ad geriu 2 mg ar 4 mg.
Moderatorius: signs
- 2016 05 21, 15:22
aš vat irgi jo išgeriu karts nuo karto, nes truputį sudirgęs jaučiuosi metęs gerti kvetiapiną, apskritai bandau atsisakyt vaistų, jau savaitę negeriu kvetiapino, tai taip daug viskas ryškiau atrodo, netgi žavi bet kokios spalvos ,daiktai, man viskas daug gražiau atrodo kai negeriu vaistų.
- 2016 07 17, 15:51
http://www.vhpharmsci.com/vhformulary/t ... arison.htm
Virsui nuoroda apie visus benzodiazepinus ju palyginimas vienas su kitu. Half lifas , stiprumas , peak timas.
Jei trumpai apibendrinus papuliariausius Lietuvoi benzus iseina taip :
Clonazepamas stipriausias is visu.
Clonazepamas stipresnis lyginant mg prie mg uz relaniuma 20 kartu.
Clonazepamas stipresnis lyginant mg su mg stipresnis uz lorafena 4 kartus.
Clonazepamas stipresnis lyginant su xanaxu mg prie mg 2 kartais.
Clinazepamas
Virsui nuoroda apie visus benzodiazepinus ju palyginimas vienas su kitu. Half lifas , stiprumas , peak timas.
Jei trumpai apibendrinus papuliariausius Lietuvoi benzus iseina taip :
Clonazepamas stipriausias is visu.
Clonazepamas stipresnis lyginant mg prie mg uz relaniuma 20 kartu.
Clonazepamas stipresnis lyginant mg su mg stipresnis uz lorafena 4 kartus.
Clonazepamas stipresnis lyginant su xanaxu mg prie mg 2 kartais.
Clinazepamas
- 2016 11 10, 01:58
Kad nuimti Clonazepam abstinencija, kuri yra lb nekazka..
Pries tai bromazepam geriau, bet atsibodo po 3tab i diena gerti, tai perejau ant clonazepam, jo uzteko 1tab.
Geriu dar sertraline 200mg/day
Pries tai bromazepam geriau, bet atsibodo po 3tab i diena gerti, tai perejau ant clonazepam, jo uzteko 1tab.
- 2016 11 10, 08:39
Nera sunku nulipti nuo raminamu tik reikia zinoti kaip
Joe rašė:Kad nuimti Clonazepam abstinencija, kuri yra lb nekazka..
Nera sunku nulipti nuo raminamu tik reikia zinoti kaip
- 2016 11 29, 18:10
Tai pamokink, paaiskink, kaip?
- 2016 12 01, 15:11
Aha pamokink . Lipau nuo 5-6 tab. per dieną iki 0,5 . Ir kaip kažkas kalba kad čia lengva tai panašu , kad savaitę gėrė raminančias arbatas . Ir galvoja , kad tai raminamieji .
"Apie save dar pakutinį parašysiu komentarą ... O ką apie mane ... ką apie mane ... pala pala ..." (bandau tapt sveiku internautu)
- 2016 12 01, 15:59
5-6 tabletes jau nebepriklausomybe, o piknaudziavimas, narkomanija ir neatsakomybe.
Spalvininkas rašė:Aha pamokink . Lipau nuo 5-6 tab. per dieną iki 0,5 . Ir kaip kažkas kalba kad čia lengva tai panašu , kad savaitę gėrė raminančias arbatas . Ir galvoja , kad tai raminamieji .
5-6 tabletes jau nebepriklausomybe, o piknaudziavimas, narkomanija ir neatsakomybe.
- 2016 12 01, 16:42
O kaip man nuo puses tabletes nulipti? Paaiskink, juk sakai, kad lengva.
- 2016 12 01, 17:46
Čia vienintelis būdas buvo darbo dieną atlaikyt . Tai nekalbėk čia apie piktnaudžiavimus , neatsakomybes ir t.t. verčiau pagydyk žmones juk žinai kaip .
Phurriz rašė:Spalvininkas rašė:Aha pamokink . Lipau nuo 5-6 tab. per dieną iki 0,5 . Ir kaip kažkas kalba kad čia lengva tai panašu , kad savaitę gėrė raminančias arbatas . Ir galvoja , kad tai raminamieji .
Čia vienintelis būdas buvo darbo dieną atlaikyt . Tai nekalbėk čia apie piktnaudžiavimus , neatsakomybes ir t.t. verčiau pagydyk žmones juk žinai kaip .
"Apie save dar pakutinį parašysiu komentarą ... O ką apie mane ... ką apie mane ... pala pala ..." (bandau tapt sveiku internautu)
- 2016 12 01, 18:57
Pereik vietoi clonazepamo iki silpnesnio benzodiazepino. Pereik prie lorafeno ar iskart prie relaniumo. Pagerk kury laika silpnesni raminama, nes relaniumo 5 mg yra 4 kartus silpnesnis uz clonazepamo 2 mg. Pradzioi gali ir pora isgert relaniumo, po to bandyk mazint iki vienos poto iki puses ir zek kaip reaguosi.
Spalvininkas rašė::?Phurriz rašė:Spalvininkas rašė:Aha pamokink . Lipau nuo 5-6 tab. per dieną iki 0,5 . Ir kaip kažkas kalba kad čia lengva tai panašu , kad savaitę gėrė raminančias arbatas . Ir galvoja , kad tai raminamieji .
Pereik vietoi clonazepamo iki silpnesnio benzodiazepino. Pereik prie lorafeno ar iskart prie relaniumo. Pagerk kury laika silpnesni raminama, nes relaniumo 5 mg yra 4 kartus silpnesnis uz clonazepamo 2 mg. Pradzioi gali ir pora isgert relaniumo, po to bandyk mazint iki vienos poto iki puses ir zek kaip reaguosi.
- 2016 12 01, 19:00
Noriu pasitaisyti. Relaniumo 5 mg yra 20 kartu silpniau negu clonazepamo 2 mg.
Relaniumo vienas mg yra 4 kartus silpnesnis uz clonazepamo 1 mg.
- 2016 12 01, 19:13
Zodziu clonazepanas lyginant mg su mg stipresnis uz relaniumo 20 kartu, bet kai eina tabsai cloziko 2 mg, o relaniumo 5 mg tai lieka tik 4 kart stipresnis clozikas
Biski uzsisvajojes cia rasiau
Phurriz rašė:Noriu pasitaisyti. Relaniumo 5 mg yra 20 kartu silpniau negu clonazepamo 2 mg.
Zodziu clonazepanas lyginant mg su mg stipresnis uz relaniumo 20 kartu, bet kai eina tabsai cloziko 2 mg, o relaniumo 5 mg tai lieka tik 4 kart stipresnis clozikas
Biski uzsisvajojes cia rasiau
- 2016 12 01, 20:01
Phurriz , kazkurioje vaistu temoje buvai surases pasiulyma/plana, kaip nulipti nuo klonazepamo. Niekaip nerandu, gal gali uzrodyti?
- 2017 03 10, 18:21
Aš geriu po 2mg clonazepamo kaip baime užeina super vaistas greitai nuima blogumus jau 6metai kaip geriu ji prieš miega o jei baime tai diena išgeriu kitaip sakant sučiulpiu