Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė cideksas
#359887 Taip niekas tu grupiu i kaire i desne nedalina as kokius 8 kartus gulejau ligoninej per du metus kol pagaliau gavau 3grupe. O vieno pagulejimo ar dvieju tikrai neuztenka as kalbu apie savo diagnoze F33.2
Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
#359914 pas mus vienas be kojos buvo, tai jam metam dave grupe, o jis ir sako: daktare, kaip manote, ar per metus man atauks ta koja? :D
Vartotojo avataras
Parašė cideksas
#359938 Tai man ir metam dave nors mano liga nepagydoma tik galimi pagerejimai...vienodai ta grupe gaunu 106eur tai kol sveikata leidzia dirbu jau gertiau sveikam buti na bet prie algos tas 100eur nepamaiso...
Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
#359957 o kiek procentu tavo nedarbingumas? mano 50% nedarbingas gaunu 99 eurikus
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#359961 Nuo liepos mėnesio žada didinti visas pensijas.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
cideksas rašė:Taip niekas tu grupiu i kaire i desne nedalina as kokius 8 kartus gulejau ligoninej per du metus kol pagaliau gavau 3grupe. O vieno pagulejimo ar dvieju tikrai neuztenka as kalbu apie savo diagnoze F33.2

As tai noreciau, kad skirtu iki pensijos, nes vistiek nera galimybiu pasveikt iki galo. Turiu antra grupe siuo metu, vaziuosiu i komisija neuzilgo vel, jau 5 karta :)
Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
#359966 as gavau del stuburo 3 grupe 50% nedarbingas tai is 4 karto kai padare viso stuburo magnetini rezonansa 1 metams, o is psihetro turejau dar pazyma vidutinio laipsnio derresija, tai i ta pazyma tik paziurejo ir nusisipsojo ir nieko nesake
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Kovotojas rašė:as gavau del stuburo 3 grupe 50% nedarbingas tai is 4 karto kai padare viso stuburo magnetini rezonansa 1 metams, o is psihetro turejau dar pazyma vidutinio laipsnio derresija, tai i ta pazyma tik paziurejo ir nusisipsojo ir nieko nesake

Tai nieko nereiskia, kad parasyta jog depresija, reikia, kad butu visi ligoniniu israsai, dakrares aprasymai apie tave, vaistu isklotines, psichikos istorija ir tt..
Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
#359968 na as viso sito neturejau, as su visais israsais su komp nuotraukom su atsakymu neohirurgo va ziavau drl stuburo, tik papildomai psihetras parases diagnoze
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
Phurriz rašė:As tai noreciau, kad skirtu iki pensijos, nes vistiek nera galimybiu pasveikt iki galo. Turiu antra grupe siuo metu, vaziuosiu i komisija neuzilgo vel, jau 5 karta :)

Tikiuos gausi. Man skyrė 40proc darbingumo iki pensijos, bet stažas mažas... gaunu 95eurikus. O kai sugebu dirbt tik po 0,5 etato ir tai kokius metus max, po to pusmetis ligoninių, tai ir neprisirinksiu to stažo. :bloga O tau kaip su stažu?
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
KunigaikštisMyškinas rašė:
Phurriz rašė:As tai noreciau, kad skirtu iki pensijos, nes vistiek nera galimybiu pasveikt iki galo. Turiu antra grupe siuo metu, vaziuosiu i komisija neuzilgo vel, jau 5 karta :)

Tikiuos gausi. Man skyrė 40proc darbingumo iki pensijos, bet stažas mažas... gaunu 95eurikus. O kai sugebu dirbt tik po 0,5 etato ir tai kokius metus max, po to pusmetis ligoninių, tai ir neprisirinksiu to stažo. :bloga O tau kaip su stažu?

As gaunu daugiau uz tave ant 50 euru. Stazas nera labai didelis.
Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
#360040 40% darbingumo, tai cia antra grupe skaitosi, ar dar trecia, pagal tuos procentus nesigaudau!
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#360049 Nesuprantu as irgi 40% gaunu bet 167eu, o ne 90 kaip taip gali but? Stazo puses metu nera
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Vaiduk rašė:Nesuprantu as irgi 40% gaunu bet 167eu, o ne 90 kaip taip gali but? Stazo puses metu nera

Ne tu jaunas gal. Kuo vyresnis tuo didesnio stazo reikia.