Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Kovotojas rašė:mano kokteilis, nuo kuriuo jauciuosi neblogai: ryte seroxatas 20mg ir tris kartus per diena fliuanxol po puse, savyjauta gera, ti nezinau ar ilgai.

Migdo tave ar kaip tik duoda energijos ? Nes jis ant popieriaus yra aktyvinantis nors dauguma nuo jo kaip tik miega :D
Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
#360743 man tai duoda energijos, as jau einu beveik visur, vakar vakare i siaulius buvom isvaziave i laidotuves, nebebijau, nei vaziuoti, kol fliuanxoliaus negeriau, mane ta baime persekiodavo, i laidotuves is vis negaledavau eiti, atsirado pasitykejimas savimi, dar psihoterapijos sensai man labai padeda, yra noras bendrauti.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Kovotojas rašė:man tai duoda energijos, as jau einu beveik visur, vakar vakare i siaulius buvom isvaziave i laidotuves, nebebijau, nei vaziuoti, kol fliuanxoliaus negeriau, mane ta baime persekiodavo, i laidotuves is vis negaledavau eiti, atsirado pasitykejimas savimi, dar psihoterapijos sensai man labai padeda, yra noras bendrauti.

Seroxatas su fluanxoliu tai geras derinys siaip, ypac baime, agorafobijai. Jei man vel pabloges tai prijungsiu fluanxoli su seroxatu vel :)
Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
#360750 as visokiu geriau vaistu, man nepadedavo, mane persekiojo baime, tuoi puldavau i panika, visa laika vairuotoju dirbau, buvo baime su masina vaziuoti, tai as asmeniskai vaziavau i kalaipeda pas psihetra A Narinkevicio, jis mane isklause ir kaip su pirstu i aki atitaike tuos vaistus.
Parašė Cherry nectar
#360753 Aš jau prarandu viltį atrast tinkamus vaistus. vakarais seniau atsigaudavau,o dabar vienodai mieguista.gal mažint man šitus vaistus tai bent agresija dingtų ,o tai pradėjau gert dėl panikos atakų,o dabar kaio visiškai nesivaldanti psichė jaučiuos su besikalatojančiom rankom ir spurdančia širdim kaip po gero kroso. Gėriau juos kas antra diena tai lyg ir nieko buvo,o dabar kasdien po 1mg tai nežinau ar pralaukt ar mažint vaistus. Bijau jau pas psicho eit,o tai vėl naujo ką prirašys ir vėl ta vartojimo pradžia man katastrofa kaskart. Žodžiu visiška šikna :verkiu . Naudos mažiau nei šalutinio poveikio :(
Parašė Cherry nectar
Kovotojas rašė:as visokiu geriau vaistu, man nepadedavo, mane persekiojo baime, tuoi puldavau i panika, visa laika vairuotoju dirbau, buvo baime su masina vaziuoti, tai as asmeniskai vaziavau i kalaipeda pas psihetra A Narinkevicio, jis mane isklause ir kaip su pirstu i aki atitaike tuos vaistus.

Kokius vaistus išrašė? Ar jau jauties geriau,o gal pasveikai?
Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
#360787 man israse seroxata 20mg ir fliuanxoli 3 kartus po puse tabletes, tai jauciuosi zymiai geriau, tik ne iskarto, po mazdaug po dvieju savaiciu pajutau pagerejima.
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#360807 Venlofaxinas + fluanxolis = mano kokteilis jau beveik metai :D Atrodo aktyvina, bet ir nerimą nuslopina.
Parašė Cherry nectar
#362021 Turėjau gert po 1mg.bet po jo neatsikeldavau iš lovos ir užmigdavau vos įsėdus mašinon ir pajudėjus,galva sukos,akyse dvejonos ir ėdžiau viską,bet panika kaip buvo taip ir liko. Sumažinus vaistų kiekį šalutinio poveikio neliko.po naujų žiūrėsiu ką rekemenduos,nes jau nuo vaistų ir mėnesinių ciklas nusivažiavo į pievas. Nebežinau jau ar su jais ar be jų man geriau
Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
#362026 matai kaip nevienodai veikia vaistai :? o man fliuanxolis nuima nerima, baime, nebesikartoja panikos atakos, na ir nemigdo, bet kai nueinu vakare miegoti, tai visa nakti, kaip kudikis ismiegu, as ji geriu kartu su seroxatu.
Parašė Jonitasss
Kovotojas rašė:matai kaip nevienodai veikia vaistai :? o man fliuanxolis nuima nerima, baime, nebesikartoja panikos atakos, na ir nemigdo, bet kai nueinu vakare miegoti, tai visa nakti, kaip kudikis ismiegu, as ji geriu kartu su seroxatu.

Sveiki,aš naujokas,smagu kad jums padeda AD.As jau gal septynis ad bandžiau ir jokio rezultato,baisus šalutinis poveikis,dar didesnis nerimas,baimė,nemiga,neįmana kentėt kaip blogai :( Praradau viltį,bent jau klonazepamo ketvertukas pagerina nors kelioms valandoms savijauta,prašvieseja akyse. Bet tai negydo ir prie jų priprantama,užburtas ratas.Bandysiu į ligonine,bet taip nesinori, jau nera jėgų gyvent.
Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
#362055 buk stiprus nepasiduok, jei yra galimybe ngulkis i ligonine turi pritaikyti vaistus, as irgi kankinaus kol pritaike.
Parašė Jonitasss
Kovotojas rašė:buk stiprus nepasiduok, jei yra galimybe ngulkis i ligonine turi pritaikyti vaistus, as irgi kankinaus kol pritaike.

Gal čia ne i tema,o ką ,ligoninej greičiau atitaiko AD?Negulejau,nezinau,baisu.Gal kur informacijos yra,koks gydymas stacionare?
Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
#362093 nesu gulejas ir as, as asmeniskai bendravau su psihetru, tai jis mane isklausinejo ir pritaike gerus vaistus.
Parašė Eliziukas
#362129 Ir aš geriu fluanxol 2- 3 kartus dienoje..
Su Valdoxsanu ir Seroxat antidepresantais. Veikia, daug geriau jaučiuosi, mažiau įtampos, baimės, nerimo.