Moderatorius: signs

Parašė snezana
#361939 tu tikrinai maista? tu dirbi organizacioje pagal maisto kontrole? musu maistas yra gana geros kokybes, jis nedaro itakos sveikatai, uztenka pilnai, normaliam zmogui uztenka viskuo ir vitaminu ir mineralu ir mikroelementu. Maziau skaityk nesamones, tai raso farmkompanijas kad parduoti savo vitaminu, vat amerikioje neetiskai siuliti pacientui vitaminus, nes toje grupeje kas geria vitaminus dazniau turi vezius ir kitus sukeltu svitaminu ligus. maisto papildai nieko negerino tai kaip maistas bet gali pakenkti, nes ten nieko netikrino tik tikrino kad neturi papildas vieno nuodo ir viskas, galima pardavineti, nors tu ten vandeni ikisk a dar koki miltele, draudziama rasyti ant pakuotes kad kazka gerina gydo ar diagnozuoja, norit vartokit norit ne. Bet tik durnas gali vietoje darzoviu ir vaisiu nupirkti maisto papildu ar probiotiku kokiu. kurie nieko negali gerinti.
Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
#361953 as ir zole esu rukes ir snapse geres ir kokaina uostes, o tu kaip suprantu daug malonumu nesi patyres :D
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#362022 Cia vel tas pats dabar apie maista sugalvojo rasyt reiks uzblokuot jei visai nupes :D
Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
#362025 as buvau nesanai i foruma atejes, jis man asmenines rasydavo, as su juo diskutavau, dar nezinojau kas per paukstis jis, paskui pastebejau, ko jo paklausi, jis tik apie savo narkata, nes jis nieko daugiau neismano, tada as ji graziouje formoi velniop pavariau, daugiau i asmenine neberasynedavo, dabar bendrame pasirode.
Parašė Jonitasss
Kovotojas rašė:geriant vaistus dar reikalinga ir psihologine itaka, jei tu nuteiki, kad ir sie vaistai nepades, tai poveikio gali ir nebuti, pries pradedant vartoti kokius vaistus, isitikink sau, kad tai mano vaistai, kad poveikis pasireiks po savaites ar po dvieju, pamegink toki eksperimenta, bet neturi buti abejoniu, kad nepades! cia tik mano asmenine nuomone.

Kad tas šalutinis paveikis nebepakelimas,kentejau dvi savaites,o vis blogyn,kol iš lovos neišlipau.o kokią viltį turejau kad gerės ,deje nusivyliau
Vartotojo avataras
Parašė Antitezė
Jonitasss rašė:
Kovotojas rašė:geriant vaistus dar reikalinga ir psihologine itaka, jei tu nuteiki, kad ir sie vaistai nepades, tai poveikio gali ir nebuti, pries pradedant vartoti kokius vaistus, isitikink sau, kad tai mano vaistai, kad poveikis pasireiks po savaites ar po dvieju, pamegink toki eksperimenta, bet neturi buti abejoniu, kad nepades! cia tik mano asmenine nuomone.

Kad tas šalutinis paveikis nebepakelimas,kentejau dvi savaites,o vis blogyn,kol iš lovos neišlipau.o kokią viltį turejau kad gerės ,deje nusivyliau

Nekentėk, reikia keisti vaistus, jeigu pašaliniai nepakeliami.
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#362212 Kad tie salutiniai vistiek yra tik va kaip aniteze sako, arba pakeliami arba ne. Pavizdziui man jei nera pakilios ar malonios nuotaikos, tuoj linkstu i nerima, vien slopinantis vaistai kurie neuzkelia tik dalinai pasalina nerima.
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
#362405 Visus su Naujais Metais :heart

Ateinu ir aš pasiguosti ir paklausti, ką daryti, kai vaistai neveikia? Esu visiškoje neviltyje. Bandau save guosti, kad reikia laiko kol vaistai įsivažiuos. Bet puikiai žinau, t.y. ne vienas psichiatras aiškino, kad vaisto poveikis jau ima matytis po 2 savaičių, ir tai labai individualu. Bet po mėnesio jau turėtų tikrai matytis, ar tas vaistas tau kiek padeda ar ne.
Labai liūdna, geriu saujom vaistus, o gerai jaučiuosi tik išgėrusi raminamųjų. Nesakyčiau, kad esu nuo jų priklausoma, nes ligoninėj man iškart nuėmė clonazepamą. Nebuvo jokių šalutinių. Bet grįžus namo vėl gydytoja juos paskyrė. Jaučiu ir gydytojų neviltį. Taip sakant narkašinkis raminamaisiais, jei niekas nepadeda.
Galvojau vėl apie ligonines. Bet nematau prasmės. Gi vaistai manęs neveikia, arba laikinas būna poveikis. Terapijų nenoriu - kalbu apie elekros impulsų terapiją. Tai kas tada lieka...

Labai įdomu būtų sužinoti, kaip gyvenate su savimi ir kaip bandote pagerinti savijautą be vaistų?

Aš vieną dieną turėjau apeiti kelias vietas ir mačiau, kad galiu vėluoti. Tai įjungiau greitąjį ėjimą. Uch buvo gerai. Tai čia man tiktų toks aktyvokas sportas. Bet kaip šiaip imtis sporto, jei esi visiškoje apatijoje, o iš namų išgena tik būtiniausi reikalai.

Beje svoris ėmė augti. Nemanau, kad nuo nejudrumo, nes anksčiau tai nebuvo problema. Spėju vėl tas paroxetinas. Kartais ima juokas, kai inform.lapelyje rašo - svorio padidėjimas arba sumažėjimas. Tai tikriausiai kaip kam. Man anksčiau paroxetinas buvo paauginęs svorio. Ir čia nepadės nei dietos nei sportas, nes išbandyta. Matyt mano organizmą jis taip veikia. Dar ličio karbonatas. Nors dozė nedidelė, bet kalba kiti, kad ir jis kelia svorį. Jaučiuosi viduje tokia pilna, nėra lengvumo jausmo.
Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
#362417 man asmeniskai padeda isikalbejimas su tokiu pat zmogumi, kuris supranta kas ta depresija.