Moderatorius: signs

Parašė Jonitasss
Eliziukas rašė:Ir aš geriu fluanxol 2- 3 kartus dienoje..
Su Valdoxsanu ir Seroxat antidepresantais. Veikia, daug geriau jaučiuosi, mažiau įtampos, baimės, nerimo.

Ogo kiek daug,bet svarbu padeda.Man visad skirdavo AD ir clonazepamo.Gal ir nera pagerejimo.
Parašė Jonitasss
Jonitasss rašė:
Eliziukas rašė:O tai nekeis vaistų? Jei nepadeda.

Snd.pakeite Valdoxan 25mg,Fluanxol,baisu,bet bandysiu.
.O tas Fluanxol, man išrase 0,5 mg.ryte,čia jis ramina ar kaip?O jis veikai is kart ar po kiek laiko?Kazkaip nepaaiskina iki galo.
Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
#362815 jo nebegamina po 0,5mg tik 1 mg, as geriu puse ryte ir 15 val puse, poveikis kazkur po dvieju savaiciu, jis mane ramina, panikos atakos nebeuzeina.
Parašė Jonitasss
Kovotojas rašė:jo nebegamina po 0,5mg tik 1 mg, as geriu puse ryte ir 15 val puse, poveikis kazkur po dvieju savaiciu, jis mane ramina, panikos atakos nebeuzeina.

Jo,po 1 mg,bet sake galiu bandyt po puse pradzioj,kad šalutinių mažiau būtų.Kol pradėjo veikt nieko nevartojot nerimui nuimt ryte?
Parašė Eliziukas
#362820 Man Fluanxol nekelia jokių šalutinių reiškinių :)
O poveikis kaip prasidėjo. Net nepajaučiau.
Aš juos vadinu vitaminais.

Va nuo Valdoxsan stogas čiuožė labai..
Kol pripratau mažiausiai dvi savaitės praėjo.
Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
#362822 kol pradejo veikti fliuanxolis, kad nuimtu neryma rite man daktaras liepe vartoti xanaxsa ryta, as gerdavau 1mg, nes didelis rytais nerymas budavo ir dar xanaxso per pietus gerdavau, dabar kai fliuanxolis pradejo veikti tai xanaxso nebevartoju, bet kartais uzeina kad dar xanaxso isgeriu.
Parašė Jonitasss
Eliziukas rašė:Jonitasss kaip tu?.kaip vaistų poveikis?.

Geriau nakciai puse,uzmigau paryciais isgeres 1\4 clonazepamo.Pabudau nerimas baisus,bandysiu gert Fluanxol,bet jis veikia ne iš kart,o gydytoja nepaaiškino kad jis veikia po dvieju savaičių,ką patartume,kaip nerimą numt?
Parašė Linaaa
Kovotojas rašė:kol pradejo veikti fliuanxolis, kad nuimtu neryma rite man daktaras liepe vartoti xanaxsa ryta, as gerdavau 1mg, nes didelis rytais nerymas budavo ir dar xanaxso per pietus gerdavau, dabar kai fliuanxolis pradejo veikti tai xanaxso nebevartoju, bet kartais uzeina kad dar xanaxso isgeriu.

Sveki,sugrįzau po 3 metu čia.Ir man paskyre fluanxoli,galvojau jis iš kart veikia.Kada pajautet pagerejima.Zinoma kiekvienam skirtingai....
Parašė Eliziukas
#362839 Man nebuvo skyrę tarpinių vaistų. Laukiau kol Fleonxolis ims veikti.
Bet kadangi nuo kitų buvo taip bloga. Tai tiesiog kentėjau. Daug miegodavau. :bloga
Parašė Jonitasss
Eliziukas rašė:Man nebuvo skyrę tarpinių vaistų. Laukiau kol Fleonxolis ims veikti.
Bet kadangi nuo kitų buvo taip bloga. Tai tiesiog kentėjau. Daug miegodavau. :bloga

Gerai,kai miegas ima,o aš negaliu užmigt,vietos nerandu.
Parašė Jonitasss
Kovotojas rašė:buk stiprus nepasiduok, jei yra galimybe ngulkis i ligonine turi pritaikyti vaistus, as irgi kankinaus kol pritaike.

Sveiki,gal gerei Valdonax,prasidejo nuo jo nemiga,galvoju ar gert toliau,gal tai šalutinis poveikis,praeis...Šiaip ramiau,energijos daugiau,gal falxolis veikia,ber dar reikia ie klonazepamo ketvircio,o nakti Valdonax ir su klonazepamu neveikia,as vis viliuosi kad laikinas šalutinis