Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė aviete
#223115 Maumuo as galvoju viduje lygiai ta pati-kad cia tas susiktas refliuxas skrandzio...tik nzn kad nuo AD taip buna...
Taip blogai snd,kad nenoriu nieko...tos rugstys zudo mane...jau baigia visiskai nuvaryt :death niekad nemaniau,kad sita nesamone gali testis taip ilgai...visada po "dietos" ir vaistu praeidavo,o dabar nieko,tik grauzia,eda..kol sues...
Daktaras snd patvirtino,kad BUTINAI REIK MEST TRAZODONA!!!! Ta prasme mazint...net surase kiek kada gert...per 6sav.tureciau "nulipt" nuo ju...Dar paskyre gastroskopija...tik nzn kaip sulaukt jos?kaip gyvent iki tyrimo? Turbut skamba kvailai viskas ir atrodau silpna,bet as tikrai jau NEBEGALIU...noriu mirt..taip jauciuos snd...dar temperatura akilo,pesalau turbut..skauda gerkle,persti kutena..sloga...dega visa stempe,gerkle...noriu neatsikelt,neprabust..pasiduodu...na kiek galima? nebepavezu tikrai nebepavezu...
Vartotojo avataras
Parašė aviete
Mona rašė:Aš tą patį norėjau siūlyt, vis vien juk dabar nedirbi, ar ne?

nedirbu...ir nenusisviecia...pagydys ir cia jei bus lemta..ner tokiu pinigu,kad skrist i lt gydytis,tukstanciu reikia,nes skristume abi su dukryte...o tokiu pinigu nera manau...kol tiek pataupytume sulauksiu eiles ir cia kazkam...
ParašėK.
#252531 aš čia truputėlį noriu pasiteirauti kadangi yra mat bėda - o bėda yra tokia kad beveik du metus gėriau seroxatą, pirmus metus 20, antrus 10 mg, dabar nebegeriu nu kaip čia, iš pradžių mečiau visiškai gal savaitei ar dviem, paskui prigėriau gal 20 tablečių + gal 30 nuskausminamųjų + daug alkoholio, dabar po šito vėl negeriu gal vėl porą savaičių, o problema tame kad atsičiūchinusi nuo visų tablečių jaučiausi laaabai gerai, jokių depresijų, nerimas pakenčiamas, savidestruktiški impulsai suvaldomi - o dabar vėl, nu čia aišku toli gražu ne taip blogai kaip tiems išprotėjusiems amerikiečiams kurie užplūdę internetą su savo nelaimėm kaip mest paroxetiną buvo PRAGARAS ŽEMĖJE, ne, man tiesiog nėra nuotaikos, esu pikta, nenoriu niekur eiti, noriu badauti pjaustytis ir kartais žudytis o labiausiai trukdo toks sunkiai paaiškinamas jausmas kad nu mano galva nuo kūno atsiskyrusi, aš pavyzdžiui pasuku ją kad pažiūrėti į šoną ir vaizdas pasikeičia o galva porai sekundžių lyg būtų likusi pradinėj padėty ir tik paskui pareina, nu nesąmonės čia bet jaučiuos kaip girta ir negaliu susikaupti nieko padoraus nuveikti ir labai trukkkdo. tai galvoju gal kam nors buvo panašiai ir gal turit kokių patarimų kaip šitą savijautą kaip nors palengvinti (išskyrus 'grįžk prie seroxato ir mažink po truputį' nes no way, o pati tai bandau pereiti prie natūralių žolinių preparatų ir kinų medicinos, kas padeda nuo visko išskyrus to out-of-head experience) ir gal prie to pačio dar galit pasidalinti patirtimi kiek laiko šitai gali užtrukti? nes tikėti tais isteriškais anglakalbiais šūkalojančiais kad nuo pusmečio iki viso gyvenimo man nelabai norisi? . .
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#252536 as matau ne abstinencija o atkryti. mars pas doctor
ParašėK.
#252539 i see dead people ir kai bandau juos suvaryt atgal į lavoninę jie iš vietos nejuda :/ tradicinis doctor mane tik vėl vaistų prifarširuos, o diplomuotas mokslų daktaras perbėgęs į kinų mediciną po mokslų pas Tibeto vienuolius mane ant kojų pastato per valandą vien masažo ir akupunktūros pagalba. o kritulių tai žinia ir Saharoj iškrenta
Parašė Sandra10
#363841 As dabar irgi esu nutraukusi antidepresanto gerima.Nera labai viskas gerai.Ir nerimas uzeina,ir negera nuotaika,ir mintys visokios.Bet po truputi po truputi,gal iseis juos nutraukti. :girtas
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Sandra10 rašė:As dabar irgi esu nutraukusi antidepresanto gerima.Nera labai viskas gerai.Ir nerimas uzeina,ir negera nuotaika,ir mintys visokios.Bet po truputi po truputi,gal iseis juos nutraukti. :girtas

As ir dabar bandau iskesti vaistu nutraukima. 3 vaistus meciau vienu metu nuo nauju.
Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
#363869 man ir panika, drebedavau kai uzeidavo, rodos 220 elektra butu pajungta, siaubinga baime, rodos is proto tuoi iseisi :bloga
Parašė voveriuvovere
#365500 Sveiki, geriau ad apie 15 metu ir si pavasari pradejau mazinti.nutraukimo simptomai baisus...o geriau cipralex po 5 -10 mg, nuo rugsejo14 nebegeriu bet vartojau triptan iki nauju metu. Po nauju metu nutraukiau ir triptan tada pasirode visas grozis - panika kuri sukelia spaudima ir sirdies tachikardija, galvos svaigimas iki vemimo, apatija, nerimas, depresija, galvos tirpimas ivairiose vietose ir lakstancios skruzdeles po kuna...sia sav emiau darbe biuleteni nes nepajegiu... vel griztprie AD???? Kosmaras, kaip iseit is dio uzburto rato???
Vartotojo avataras
Parašė neurof
voveriuvovere rašė:Sveiki, geriau ad apie 15 metu ir si pavasari pradejau mazinti.nutraukimo simptomai baisus...o geriau cipralex po 5 -10 mg, nuo rugsejo14 nebegeriu bet vartojau triptan iki nauju metu. Po nauju metu nutraukiau ir triptan tada pasirode visas grozis - panika kuri sukelia spaudima ir sirdies tachikardija, galvos svaigimas iki vemimo, apatija, nerimas, depresija, galvos tirpimas ivairiose vietose ir lakstancios skruzdeles po kuna...sia sav emiau darbe biuleteni nes nepajegiu... vel griztprie AD???? Kosmaras, kaip iseit is dio uzburto rato???

Po truputi reikejo mazinti 2 - 3 savaites, o kiek jums metu kad 15 metu geriat antidepresantus ir norit mesti? 15 metu vartojant antidepresantus,galejo vikti pilnas organizmo sistemu perkonfiguravimas, endokrinines sistemos ir taip toliau. Kaip save jauciat dabar?
Parašė Baran
#417079 Nuo siandien prastai labai jauciuosi, nerimas stiprus, zmoniu ir siaip iseit i lauka didziule baime, depersonalizacija ( kazkaip nesigaudau laike, galva tai dirba, tai nedirba, tokie protrukiai atminties, kalbos ), pykina ( nors neturetu, nes nakciai vartuoji Leponexa 150 mg ),gal cia antidepresantu nutraukimo sindromas? Pries Duloksetina as geriau Citaloprama ( gal apie du menesius, poto persoksu ant Duloksetino ). Kazkokia panika uzeina, negaliu susikaupt beveik visiskai, toks uzeina susijaudinimas psichomotorinis. Sunku aprasyt ta busena. Siaip jokiu antidepresantu negeriu ar tai 5 diena, ar tai 6, tik Pregabalina geriu, Propranololi, Leponexa.