- 2014 09 04, 19:15
papasakosiu ir aš, kaip buvo.
pradžioj kažkur pusė metų laksčiau euforijoj, nesupratau ką darau, ką pradėdavau numesdavau, bendraudavau su visokiais nepažįstamais žmonėm,nors seniau vengdavau net su pažįstamais bendraut, prisidariau begales problemų, kai dabar prisimenu, matyt atrodžiau kaip amfetamino kokio apsivartojus, bet jaučiaus labai laiminga ir šauni

tai tuo metu nesupratau, kad kažkas gali būti su manimi blogai.
o tada ir prasidėjo. kadangi tokios būsenos nesusikaupdavau, negalėjau normaliai atlikt darbų, pradėjau gert vos ne kasdien ir dideliais kiekiais, kažkaip įkritau į gilią duobę ir galo visam tam nesimatė,dar taip nebuvo buvę niekad.po to penkias paras pragulėjau lovoj, nesupratau ar miegojau ar ne, atrodė, kad viskas tirpsta kažkaip aplink,garsai visokie keisti buvo,arba kad tave kviečia, atsisuki o ten nieko nėra,pradėjau klykt, žodžiu.dienom normaliau būdavo,bet viskas tirpdavo aplink vis tiek,sunku buvo orientuotis. nuėjau į polikliniką pas psichiatrę (priėmė tą pačią dieną), sakau išrašykit man kokių vaistų.sako ne. davė siuntimą į ligoninę,sakau nenoriu,kaip tai, aš turiu darbų, t.t, atrodė kad mane uždaryt nori,o man tik vaistukų kokių reikia.na bet susitarėm nuvažiavau į vasaros 5 ir taip ir likau ten dviem mėnesiam.