Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė maumau15
Phurriz rašė:
KunigaikštisMyškinas rašė:Kodėl nedaryt elektroimpulsų? Man siūlė, kol kas atsisakau. Mačiau kam padeda.

Cia yra nejuokas. Cia paskutine viltis ir pats svarbiausias sprendimas koki gyvenime priemei. Zinoma, daktarai geriau zino, as tik draugiskai patariu, nes daug apsiskaites esu. Zmones praranda atminti, dar labiau pablogeja, pamirsta zmoniu vardus, isitrina metai is atminties, galvos skausmai didziuliai. Pati pagalvok si terapija yra DIRBTINAI SUKELTAS INFARKTAS.

Cia reiktu sukurti atskira tema sitam ir pazeti ka zmones sakys. Idomu kuriem dare ECT kaip padejo ir kaip jauciasi.

girdejau kad po sitos proceduros zmones traukuliai pradeda varginti :oops:
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
Phurriz rašė:
KunigaikštisMyškinas rašė:Kodėl nedaryt elektroimpulsų? Man siūlė, kol kas atsisakau. Mačiau kam padeda.

Cia yra nejuokas. Cia paskutine viltis ir pats svarbiausias sprendimas koki gyvenime priemei. Zinoma, daktarai geriau zino, as tik draugiskai patariu, nes daug apsiskaites esu. Zmones praranda atminti, dar labiau pablogeja, pamirsta zmoniu vardus, isitrina metai is atminties, galvos skausmai didziuliai. Pati pagalvok si terapija yra DIRBTINAI SUKELTAS INFARKTAS.

Cia reiktu sukurti atskira tema sitam ir pazeti ka zmones sakys. Idomu kuriem dare ECT kaip padejo ir kaip jauciasi.

Aš kaip tik pasidalinau savo įspūdžiais šia tema. Aišku procedūra buvo daroma ne man, bet kiek mačiau, kiek klausinėjau, tą surašiau, gal kam bus įdomu - yra tokia tema - Elektrokonvulsinė terapija
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
#359095 Nepamenu, ar turėjau ar neturėjau, bet pamečiau mobilųjį gyd. Nino Mackinos :( Jei kas galite pasidalinti, parašykite man į a/ž Ačiū B)

Radau vieną per google paiešką, bet nežinau, ar jis dar galiojantis :o
Vartotojo avataras
Parašė Amelie
#359173 Sveiki, neseniai čia prisiregistrvau, tik norėjau paklausti ar kas nors yra gulėjęs kauno kliniku vaiku ir paaugliu psichiatrijos skyriuj? Mano privati psichiatrė nusiuntė ten ir būtinai liepė gultis, bet priėmime psichiatras apžiūrėjęs neskubėjo guldyt, paskui dar paaiškėjo, kad nėra vietu... žodžiu sakė pačiai apsispręst, aš visai norėčiau, gal padėtu man, bet labai bijau sunkesniu už save ligoniu, nes paskaičiau kad ten tik 15 lovu... na žodžiu, gal kas esat ten buvęs?
Vartotojo avataras
Parašė malonas
Rola Balčiūtė rašė:Sveiki,sakykite,labai sunku papulti i stacionara,jetus kaip bloga...kur prasytis Kaune

Labas, esu iš Vilniaus, tai nežinau, kaip Kaune. Bet pabandyk paskambinti į psichologinės pagalbos liniją, pakalbėsit, gal pagerės. Jie turėtų žinot ir kaip papult į ligoninę:

Jaunimo linija (tel. 8 800 28 888) (I–VII visą parą) „Jaunimo linija“ yra emocinės paramos tarnyba, kurioje į skambučius nemokamu telefonu bei laiškus internetu atsiliepia savanoriai. Prieš pradėdami darbą visi savanoriai turi praeiti atranką ir 4–5 mėnesių apmokymus. Pagrindinis „Jaunimo linijos“ tikslas – padėti jauniems žmonėms, išgyvenantiems krizes, galvojantiems apie savižudybę, susiduriantiems su kitais gyvenimo sunkumais.

Vilties linija (tel. 116 123) (I–VII visą parą) Pokalbiai nemokami iš „Omnitel“, „Bitės“, „Tele-2“ ir fiksuoto ryšio telefonų. Pokalbius apmoka LR Socialinės apsaugos ir darbo ministerija. „Vilties linija“ teikia skubią anoniminę psichologinę pagalbą telefonu suaugusiems asmenims.
Vartotojo avataras
Parašė malonas
#359178 Taip pat rytoj nueik pas šeimos gydytoją ir gauk siuntimą. Su siuntimu tikrai turi guldyti, nors aš tvarkos nelabai žinau. Vilniuje tai tave priimtų šiandien iki 20 val. Centro poliklinikoje.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Rola Balčiūtė rašė:Sveiki,sakykite,labai sunku papulti i stacionara,jetus kaip bloga...kur prasytis Kaune

Jei labai bloga kviesk greitaja ir nuves i ligonine ir apziures Psichiatras ir paguldys jei yra vietu.

Arba ryt nueik i Poliklinika sakyk, kad labai negera ir nori i ligonine ir parasys daktare siuntima.
Vartotojo avataras
Parašė Rola Balčiūtė
#359512 Sveiki,nuejau pas savo psichiatre,pasakiau,kad blogai labai.Tai ji pasake,kad i kazkoki skyriu,kad ir siandien galeciaus gultis,kazkoki zodi lyg ribiniu minejo,mat,as kai nieko nesuprantu,tai ir ziurejau,kaip kvailele.Tada sako,o jei papult i normalu skyriu,reik vaziuot pas kliniku psichiatrus ir uzsirasyt eile.Koks tas skyrius normalus skaitosi,siuntime paskaiciau nervu.Rekomendavo PURA,ka galetumet apie ji pasakyti.Talonu pasji nera visam gruodziui.yra privatus kabinetas.Biciulai patarkite,apsimoka,ten gultis :aciu
Vartotojo avataras
Parašė kenny
#365076 Indrė Pakutkaitė, Vilniaus psichiatrinė ligoninė. Pas ją sesuo dabar su ūmine psichoze pateko, įdomu, gal kam teko susidurti? Kokie atsiliepimai?
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#365898 Ka rinktumetes: n.vilnios devinta skyriu ar lazdynu psichosomatini? Kodel?
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
#366792 Tai visgi radau laiko atsigulti i ligonine 3 savaitem. Su Gydytoja pakalbejom, kad bus i nauda man pailseti. Tik dave patarima rinktis senus psichiatrus, nes jauni nepatyre psichiatrai tures maziau ziniu apie vaistus uz mane pati.
Labai dziaugiuosi, kad gulsiu i ligonine. Gulejau labai daug kartu ligoninese, bet labiau kai buvau jaunesnis. Dabar man 29. Kai susirgau ir pradejau vaiksciot pas psichiatrus, tai guledavau ligoninese po kelis kart i metus.
Paskutini karta kai gulejau, buvo labai negerai, nes palatoje gulejo senas piktas senis, buvo nesmagu su juo buti vienoje patalpoje. Palatos draugas labai daug ka reiskia man.
Parašė Vartotojo vardas
#369787 Sveiki,

kokia situacija dienos stacionare Vasaros ligoninėje? Gal kas nors iš jūsų neseniai lankėte ar lankotės ir galit papasakoti iš pirmų lūpų? Gavau siuntimą į DS. Jei nepersigalvosiu ir jei nesikeis aplinkybės, nuo balandžio pabaigos galėčiau lankyti. Esu keliskart gulėjusi psichoterapijos skyriuje, tikrai nebekartočiau.
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
#370073 Gal kas iš narių gulite Vasaryno Krizių intervencijos skyriuje? Ar yra laisvų lovų ar ten apgultis? Nes teko girdėti, kad buvo nesenai ilgos eilės. Jaučiu neišsiversiu be šio skyriaus. :bloga