Moderatorius: signs

Parašė BoutThatLife
Mario rašė:Sveiki dar kart :) tai va klausiau kaip nuo sito vaisto nulipt, nes niekaip nepavyko, atradau jegu ir valio nulipau, bet....
Geriau apie 5 kartais 6mg i diena, pradziai nukirtau vakarines dozes ir pasilikau prie 4mg(po 1mg keturis kart dienoj), nu kokia savaitele lomkes, o tada kaip ant sparnu :da Palaukiu iki 5 dienu, ir po 0,25mg mazinu. Nu praejo kuris laikas, liko tik 0,5mg i diena ryte ir per piet, pries dvi savaites pamazinu iki 0,25mg, savaite nieko, na o sia paskutine savaite tikru tikriausia depresija, kas cia per jovalas nesuprantu. Viskas aisku prasidejo nuo panikos ataku, geriau valdoxan ir cipralex 20mg. Ir pripratau prie xanax. Skaityk nulipau ir vos ne kartis eik, tai snd vel as ji geriu kad neisprotet, gal turit minciu?

O kas rekomendavo nutraukt , o ne keist i i kita benziodezepina ? Ir isvis kam jy nutraukineji koks tikslas ?
Parašė Mario
BoutThatLife rašė:
Mario rašė:Sveiki dar kart :) tai va klausiau kaip nuo sito vaisto nulipt, nes niekaip nepavyko, atradau jegu ir valio nulipau, bet....
Geriau apie 5 kartais 6mg i diena, pradziai nukirtau vakarines dozes ir pasilikau prie 4mg(po 1mg keturis kart dienoj), nu kokia savaitele lomkes, o tada kaip ant sparnu :da Palaukiu iki 5 dienu, ir po 0,25mg mazinu. Nu praejo kuris laikas, liko tik 0,5mg i diena ryte ir per piet, pries dvi savaites pamazinu iki 0,25mg, savaite nieko, na o sia paskutine savaite tikru tikriausia depresija, kas cia per jovalas nesuprantu. Viskas aisku prasidejo nuo panikos ataku, geriau valdoxan ir cipralex 20mg. Ir pripratau prie xanax. Skaityk nulipau ir vos ne kartis eik, tai snd vel as ji geriu kad neisprotet, gal turit minciu?

O kas rekomendavo nutraukt , o ne keist i i kita benziodezepina ? Ir isvis kam jy nutraukineji koks tikslas ?

Todel kad issivyste didele priklausomybe, ir as jo isvis atsisakyt norejau, gerdavau pradzioj 1,5mg i diena, o isaugo iki 5mg kartais 6mg, bandziau keist bromazepamu, isgeriu 3mg ir nieko, tada dar tiek pat ir nieko, tADA XANAX 1mg, ir nueme nerima, faktas tas kad pripratimas, uzsispyriau ir nulipau, db vietoj panikos ar nerimo turiu belekokia depresija... Kazkokia pieva, ar as cia nepagydomas ar pavasarine depresuxa uzpuole, nebesuprantu, tik i vakara nuotaika kylt pradeda, dienom nieks nesusikalba su manim, cia gal nuo to streso nutraukinejant? pasimeciau visiskai :?
Parašė BoutThatLife
#339091 Nu aisku.. Gali but, kad organizmas taip reguoja i nutraukima. As kiek vaistu esu nutraukes nieko blogo niekad nebuvo. Pamegink pakeist i clonazepam jis ilgesnio veikimo ir gerai tinka pakeist is xanax. Jei galvoji , kad geriau negert benziodezepinu ir jaustis blogai nei gert ir jaustis gerai tai cia tavo pasirinkimas, bet betkokiu atveju kodel pas gydytoja nenueini pasitart ? Juk be eiles priimtu..
Parašė Mario
#339092 Nes nenoriu benzu, ir isvis vaistu nenoriu, noriu pasveikt nuo sito brudo, atsibodo jau kankintis, viskas taip gerai ejosi nutraukinejant, savaite pasikankini ir kaip ant sparnu po to :D be to, raminami ne iseitis... Viena epizoda pasveikau isvis be vaistu, antro jau neisejo... O pas daktare eisiu rytoj, ziuresim ka papasakos :)
Vartotojo avataras
Parašė vezliukas8
#340204 gerai abstinencijos simptomus xanaxas man nuima (dabar metu pagrindinius vaistus).
tiek, kad baisu prie šito priprast.
Parašė karolinoza
TasPats rašė:man silpnas tas xanaxo poveikis, vartojau savaite netiko.
vartoju savaitę xanax 0,5mg x3d. tai ką žinau. nelabai stiprus man tas vaistas,bet jau suspėjau priklausomybę nuo jo man..
Parašė BoutThatLife
karolinoza rašė:
TasPats rašė:man silpnas tas xanaxo poveikis, vartojau savaite netiko.
vartoju savaitę xanax 0,5mg x3d. tai ką žinau. nelabai stiprus man tas vaistas,bet jau suspėjau priklausomybę nuo jo man..

Mazos dozes tai atrodo nestiprus. Xanaxas juodoj rinkoje vartojamas tarp narkomanu, bet aisku didelem dozem. Priklausomybe nieko baisaus mazinsi po biski nutrauksi pakentesi ir praeis.
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#361592 Tai gali nutraukt jei skaitykim 8 ryto geri ir 12 pietu matysi, kad negerai jauties isgerk 12 nieko cia baisaus nebus.
Parašė Viskas Gerai
#365874 Prašau patarimo. Pastaruoju metu gyvenime įvyko daug nusivylimų ir vėl pradėjo kankinti nerimas. Anksčiau taip pat kentėdavau dėl nerimo dėl įvairių nelogiškų priežasčių, sunkiai naktimis užmigdavau o ir tas miegas būdavo ne koks, kiek gelbėdavo įvairūs nereceptiniai preparatai, žolelių arbatos, bet dabar jau nieks nebepadeda. Šiaip esu į depresiją linkusi asmenybė, bet šiuo metu labiausiai trukdo gyventi tas nuolatinis nerimas. Niekada nėra tekę kreiptis į gydytoją šiuo klausimu ir įdomu ar savo situaciją papasakojus šeimos gydytojui jis išrašys tiesiog siuntimą pas psichologą/psichiatrą ar paskirtų alpralozamo, jei paprašyčiau? O gal geriau neprašyti, nes pažiūrės kaip į narkomaną? Gal kas turit patirties ir galėtumėte papasakoti. Šiuo klausimu daugiau neturiu su kuo pasikalbėti :(
Vartotojo avataras
Parašė VVika
#365881 Tikrai nepaziures kaip i narkomana. Xanax yra pakankamai populiarus vaistas. pasakyk, kad nerimas kankina. Gal israsys, o jei ne, pas psixgiatra nueisi paprasysi.
Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
#365884 sveikas. as jau xanaxsa vartoju nuo 2009 m, buvo pertrauku kai nebereikejo, manau turi isnagrineti pats, kuris geriau, ziurint kokia tavo situacija, siap ju pastoviai gerti negalima, as juos geriu kai jau pradeda kilti didelis nerimas.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
ROKAS RIMKUS rašė:Sveiki kuriuos geriau gert XR prailginto atpalaidavimo ar paprastus?

Sveiki.

Priklauso nuo jusu pacio. Ar norite, kad trumpam nuimtu nerima. Ar norite, kad slopinimas ir atpalaidavimas uztruktu ilgiau.
Reiktu rinktis pagal jusu gyvenimo buda. Man patinka ilgesnio veikimo benzodiazepinai asmeniskai.