Iškarpos iš rietenų ir kalbėjimų ne į temą

Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė maumau15
#366025 alko geria ivairus zmones :DD neatsakingi geria turbut labai dideliais kiekiais :oops:
Vartotojo avataras
Parašė paulina
paulina rašė:
Phurriz rašė:Tikri vyrai negeria alkoholio. Alkoholis tik silpniems ir neatsakingiems.

Labai drasiai pasakyta. Ar yra kokios taisyklės apibūdinančios vyriškumą? norėčiau jas išgirsti :?

Gerai, o dėl moteriškumo, jei moteris išgeria 2 vyno taures, bet visgi alkoholis, ar galima sakyt kad ji nemoteriška? nes vartoja alkoholį?
Vartotojo avataras
Parašė paulina
Kovotojas rašė:moteris vartojanti alhogoli vyram daugiau patinka, nes yra sukalbamesnes :)))

Kad pati moteris charakteriu gali būt sukalbamesnė, jei nėra kokia pasikėlus.. Tik tos būna nesukalbamos, kurios visgi ieško naudos visame kame.
Vartotojo avataras
Parašė paulina
Kovotojas rašė:o jei pasikelus, bet isgerusi truputi i didziaja puse ir viskas...... :D

Kovotojau, o ka veikti su pasikelusia moterimi, kuri kaip zinai, siekia naudos sau? Ta prasme, ateitis su ja sunki, vesti i zmonas nu nelabai apsimoka, o gal vyrams tokios ir patinka?
Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
#366037 na mano laikais buvo kitaip, jei ji budavo pasikelus, tai harakteris toks budavo, tais laikais kazkaip daugiausia egzistavo meile, tos naudos siekenciu labai mazai budavo, nes visai kitokia gyvenimo sistema buvo, nebuvo jokiu verslininku, buvo visi dirbantis, daug maz visi lygus buvo, as zenijaus 1982 metais, man tada buvo 20 metu.
Vartotojo avataras
Parašė paulina
Kovotojas rašė:na mano laikais buvo kitaip, jei ji budavo pasikelus, tai harakteris toks budavo, tais laikais kazkaip daugiausia egzistavo meile, tos naudos siekenciu labai mazai budavo, nes visai kitokia gyvenimo sistema buvo, nebuvo jokiu verslininku, buvo visi dirbantis, daug maz visi lygus buvo, as zenijaus 1982 metais, man tada buvo 20 metu.

Cia taip ant pamastymu pasinesiau :D
Aš norėjau sukritikuoti moteris, kurios yra nesukalbamos, turinčios sunkų charakterį, aikštingos, siekiančios tik materialių dalykų.
Tačiau geriau pagalvojus, tokios moterys yra stiprios, žinančios savo vertę, dažnai sukuria karjerą. Vyrus žavi moters stipri asmenybė, karingumas. Ar aš klystu?
Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
#366040 sunki tema, dabar yra daug merginu kurios renkasi vyrus del gero gyvenimo, dauguma tokiu vyru yra vyresnio amziaus ir joms tai nesvarbu, svarbu kad gerai gyventu, as tokiu merginu nesmerkiu, kiekvienas renkasi savo kelia, siap dauguma vyru nepatinka kad moteris yra stipri, siaip jau vyras turi daugiau uzdirbti nei moteris ir buti stipresnis visose srityse, tokia jau prigimtis, daugumai vyru patinka moteriska moteris, silpnesne, trapesne, juk vyras turi ginti moteri nuo visko....
Vartotojo avataras
Parašė paulina
Kovotojas rašė:sunki tema, dabar yra daug merginu kurios renkasi vyrus del gero gyvenimo, dauguma tokiu vyru yra vyresnio amziaus ir joms tai nesvarbu, svarbu kad gerai gyventu, as tokiu merginu nesmerkiu, kiekvienas renkasi savo kelia, siap dauguma vyru nepatinka kad moteris yra stipri, siaip jau vyras turi daugiau uzdirbti nei moteris ir buti stipresnis visose srityse, tokia jau prigimtis, daugumai vyru patinka moteriska moteris, silpnesne, trapesne, juk vyras turi ginti moteri nuo visko....

O jeigu moteris moka pabuti ir trapi, ir stipri priklausomai nuo aplinkybių. Aš manau kad tai labai gera savybė.