Moderatorius: signs

Parašė kosmėja
#336474 aš vartoju Haloperidol decanoate. Lleidžia kartą į mėnesį. Visiškai nekausto. Tik nuo kventepino ryte išsikrapštyt iš lovos yra kažkas tokio :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#349598 Gėriau tabletėm 10mg į dieną. Pakeitė į injekcijas 70,52 mg/ml kas dvi savaites. Ar gali būti, kad pakeitus gavos mažesnė dozė??? Ar gali būti su tuo susijusi bendra bloga būsena?
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
#349617 Each mL of Haldol Decanoate 50 for IM injection contains 50 mg haloperidol (present as haloperidol decanoate 70.52 mg) in a sesame oil vehicle, with 1.2% (w/v) benzyl alcohol as a preservative.
Vartotojo avataras
Parašė egzotika
#349825 o kaip jaust ar padeda? leidžiuosi kas trys savaites, bet kazkaip didelio poveikio nei katik susileidus, nei baigiantis nejauciu.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#349831 Gydytoja vakar sakė, kad žmonės jaučia skirtumą ar geria tabletėm ar gauna injekcijas, ir net būna kad pvz injekcijom nieko nejaučia, o tabletės jaučia, kad padeda, Arba atvirkščiai. Pvz aš perėjau prie injekcijų ir nebelabai jaučiu halo. Bet... neaišku su tom dozėm kas atitiktų tarkim 10mg haloperidolio kasdien ir kas injekcijom. Mano svoris didelis, tad dabar leisiuos dvi ampules kas dvi savaites, žiūrėsim, jei nesikeis grįšiu prie tablečių. :bloga
ParašėDramaComedy
#349871 Oi, man tai šitas labai nepatiko.nė minutės negalėjau ramiai išsėdėti / pagulėt, pastovėt, amžinai ratais kvadratais po namus vaikšioti turėjau. Po savaitės ar dviejų, daugiau nebevartojau. kitą kartą pagalvosiu geriau, ką sakau psichiatrei savo.. :) :)
Vartotojo avataras
Parašė Antitezė
#366113 Gavau gert nuo nerimo 3-5 lašus. Rytoj pabandysiu. Dozė palyginti maža, bet nepasitikiu kai antipsichotikais gydo nerimą ir depresiją... Aišku, kaip suprantu nenori manęs ant benzų laikyt per ilgai. Kol kas šitoj temoj daugiausia nuo šizo ir psichozių žiūriu jį skyrė. Na, žodžiu parašysiu įspūdžius. Tik keista kodėl man skyrė lašus kai yra tabletės...
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Anitezė rašė:Gavau gert nuo nerimo 3-5 lašus. Rytoj pabandysiu. Dozė palyginti maža, bet nepasitikiu kai antipsichotikais gydo nerimą ir depresiją... Aišku, kaip suprantu nenori manęs ant benzų laikyt per ilgai. Kol kas šitoj temoj daugiausia nuo šizo ir psichozių žiūriu jį skyrė. Na, žodžiu parašysiu įspūdžius. Tik keista kodėl man skyrė lašus kai yra tabletės...

Na keistas sprendimas daktaro.. Skirti halo nerimui..
Vartotojo avataras
Parašė Antitezė
KunigaikštisMyškinas rašė:Pritariu Phurriz, konsultuočiausi ir su kitais gydytojais.

Kodėl keista? Fluanxolį irgi nuo nerimo skiria :D arba kažką slepia nuo manęs gydytojai.. gal įtaria ką nors dar... hmm.. Geeriu antrą dieną po 3 lašus (net nžn kiek mg, ždž gan mažai) ir kol kas nezombuoja. Žiūrėsiu kaip toliau veiks...
Vartotojo avataras
Parašė Antitezė
#366304 Na, va dabar man sako, kad halo man paskyrė tam kad aktyvintų :D kas dieną po naujieną... :bloga