- 2017 02 18, 02:28
Gal pas tave psichogenine depresija? O psichogenine gydosi psichoterapija, kol nepamirsi ta bloga kas su tavim buvo pvz , del ko yra depresija, jokiu pagerejimu nebus.
Anitezė rašė:Tomas2222 rašė:Aniteze tas nuovargis tai neuroleptiku slopinimo pasekme. Man tas pats budavo risperidono vartojime. Kaip ir su neramiu koju sindromu., tai orgi nuo neuroleptiku nesvarbu koki jie. Jie beveik visi vienodai veikia, nes ju visu paskirtis slopinti tavo emocijas. Bet kai jie dirba savo darba tie neuroleptikai, neuslopina, nepribaigia vienos emocijos GALUTINAI. Tai - nerimo. Nes kai nerimauji, bet tuo paciu dar ir prislopintas tai gaunas, kad nk negali veikti bet fiziskai per diena jeigu neisvargsti, tai bent kojas judini.
Taip iš dalies sutinku. Bet esmė, kad tas nuovargis man prasidėjo dar praeitais metais (tada gėriau tik bromozepamą ir AD) ir tik prieš savaitę paskyrė halo. Manęs kol kas jis visai niekaip neveikia...Nu įdomus vaistas iš jūsų pasakojimų, bet man nėra šizofrenijos, tai nežinau kodėl jį gavau
Tiesiog jau gal nebežino ką daryt su manim, nes sako aš beveik visus vaistus jau išbandžius.
Gal pas tave psichogenine depresija? O psichogenine gydosi psichoterapija, kol nepamirsi ta bloga kas su tavim buvo pvz , del ko yra depresija, jokiu pagerejimu nebus.

Nu įdomus vaistas iš jūsų pasakojimų, bet man nėra šizofrenijos, tai nežinau kodėl jį gavau
Tiesiog jau gal nebežino ką daryt su manim, nes sako aš beveik visus vaistus jau išbandžius.