Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė biggie
maumau15 rašė:klausimas ne i tema. biggie nezinai ar citalopram stipriai kabina serotanina? ar citalopram tokie pat geri vaistai kaip seroxat?

Citalopramas yra labiau selektyvus serotoninui nei paroxetinas (maziau veikia kitus receptorius), bet escitalopramas, kuris yra kaip citalopramo "vienas is dvieju vaiku", yra dar labiau selektyvus ir stipresnes potencijos. Jei escitalopramas nepadeda, citaloprama bandyti isvis nera logikos. Ar verta bandyti, jei kiti SSRI, kaip paroxetinas, neveike tikrai negaliu pasakyt, bet labai abejociau, kad bus stebuklas. Greiciausiai reiktu bandyt kitu mechanizmu veikianti AD, kaip SNRI, bupropiona, mirtazapina
Vartotojo avataras
Parašė anglis
#367997 Sveiki turiu didele problema su baime kažin ar padeda seroxatas nuo baimes šnd pradejau gerti gyd išraše 10mg
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#368007 Paroxetinas siek tiek kelia xepliono koncentracija, vidurkis ~16%, taciau toks kiekis neskaitomas kliniskai reiksmingu ir neturetu reiketi kazkokiu tai dozes reguliavimu.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19585395
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
biggie rašė:Paroxetinas siek tiek kelia xepliono koncentracija, vidurkis ~16%, taciau toks kiekis neskaitomas kliniskai reiksmingu ir neturetu reiketi kazkokiu tai dozes reguliavimu.

Aciu. As susirasciau info pats, bet apsvaiges jauciuosi po ligonines.
Gal yra koks budas greiciau xepliona is organizmo pasalint ? Keisiu i olanzapina. Vienintelis olanzapinas tiko is neuroleptiku.
Vartotojo avataras
Parašė anglis
#368015 Labas biggie ar parksetinas nuiima baime nes ji mane žudo. šnd išraše po 10mg gerti
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Phurriz rašė:
biggie rašė:Paroxetinas siek tiek kelia xepliono koncentracija, vidurkis ~16%, taciau toks kiekis neskaitomas kliniskai reiksmingu ir neturetu reiketi kazkokiu tai dozes reguliavimu.

Aciu. As susirasciau info pats, bet apsvaiges jauciuosi po ligonines.
Gal yra koks budas greiciau xepliona is organizmo pasalint ? Keisiu i olanzapina. Vienintelis olanzapinas tiko is neuroleptiku.

Paliperidonas tik labai minimaliai skaidomas kepenu fermentu, o pasisalina daugiausiai per slapima ir ekskrementus, tai gal koks diuretikas padetu, bet, manau, neverta vargti ir teks islaukti kol pats pasisalins
Vartotojo avataras
Parašė biggie
anglis rašė:Labas biggie ar parksetinas nuiima baime nes ji mane žudo. šnd išraše po 10mg gerti

Nelabai isivaizduoju kokios pas tave baimes, bet paroxetinas is tikruju nerimo sutrikimams ir vengianciui elgesiui veikia kaip ir geriausiai is visu SSRI
Vartotojo avataras
Parašė anglis
#368019 Na pagersiu pamatysiu kaip del baimes šiaip mane vargina tarp daug žmoniu užeina baime gyd sake turetu padeti
Vartotojo avataras
Parašė anglis
#368090 Biggie po kiek laiko pradeda veikti parksetinas aš actavis firmos geriu baimei nuimti 10mg dekuj
Vartotojo avataras
Parašė biggie
anglis rašė:Biggie po kiek laiko pradeda veikti parksetinas aš actavis firmos geriu baimei nuimti 10mg dekuj

Per 2-3 savaites turetum kazka jausti, bet 10mg net nera terapine doze, kazka spresti turbut reiktu isbandzius bent 20-30mg