- 2017 03 22, 06:43
Kas geriau tabletem ar lašiukais
Moderatorius: signs
- 2017 03 22, 06:58
anglis, manau turi pats pavartoti, lasiukus ir tabletes, kurios duos geresni efekta, siaip manau gal lasiukai geriau, maziau skrandi dirgina.
- 2017 03 22, 07:11
Na jo aš ir manyciau kad lasiukai geriau po 7 lasiukus lašinu jaučiasi kovotojas poveikis taip gera ramu dekuj tau uz info
- 2017 03 22, 07:48
prasom, malonu kad padeda!
- 2017 03 23, 13:12
Sveiki halio vartotojai dbr gyd israse tabletem kartu su solian hali ryte ir per pietus po puse tabletes žiuresim rezultata kaip veiks
- 2017 12 16, 06:55
sveikuciai norejau paklausti kiek laiko veikia haloperidolio tabletes laiko organizme? aciu
- 2018 01 10, 18:44
Labas vakaras, man suleido dvi ampules haloperidolio, kazkaip prasidejo sumisimas, kai kalbu pamirstu ka sakiau ir viduryje sakinio nebezinau ka toliau sakyti, nutruksta kazkaip mintys, vidiskai nera jegu, apatija kazkokia, nieko nesinori veikti, prie to pacio geriu ir Parkopana 2 mg x 3 kartud per para, jau eina antra savaite I pabaiga, tai cia nuo haloperidolio taip atsitiko? Nes anksciau taip blogai nebuvo, kazkoks durnumas galvoj ir tiek, kada cia baigsis tas haloperidolio veikimas? Kada jau nebereikes gerti to Parkopano?
- 2018 03 05, 20:43
Sveiki, man skyrė haloperidolio lašus tris kart dienoj po 5 lašus. Čia labai maža dozė, taip? Nes man jį skyrė nuo įkyrių minčių save žaloti. Ar nuo tokios dozės gali būt kažkokie pašaliniai poveikiai?
"Gyvenimas yra dovana, kurios niekas neprašo."
F32.2 ketipinor 400mg, mirtazapin 15mg, triticco 150mg, seroxat 40mg, clonazepamas pagal poreikį.
F32.2 ketipinor 400mg, mirtazapin 15mg, triticco 150mg, seroxat 40mg, clonazepamas pagal poreikį.
- 2018 03 05, 22:27
Turiu patirties su situo vaistu. Ji man paskyre Neuromedoj. 15 lasiuku ryte, 10 vakare. Viso 25.
Salutinis efektas kiek pamenu, man kale i galva, gali buti judesiu kaustymas, berods sake jei taip bus, israsysim parkopano ar kazko panasaus. Na cia tik smulkmena. Taigi, po 1 menesio nepajutau nieko, po antro pradejo keisti dalykai darytis mano busenoj, na pvz tiesiog isvaziuot is darbo ir ramiai pabuti masinoj, vos ne pasnausti.
Po 3 menesio prasidejo kazkas paranormalaus. Dingo apetitas, visiskai. Prasidejo pragaras... pradzioj nemiga, o po to itampa. Tokia itampa, kad as nekoku nupasakoti... paskutine diena pries paluztant visiskai negalejau nusedeti vietoj, kol baiges darba tiesiog nusmigau nebegalejes pakelti to jausmo. Buvau visiskai nusilpes, nemiegojes, su didziule itampa ir ... noru zudytis. Kazkoks kosmosas. Niekada neturejau polinkio i sita jausma, nieko panasaus nera visoj musu placioj giminej. O jau buvau savaite kaip metes gert juos. Nesupratau, kas darosi, maniau einu is proto, bet ne del vaistu, juk ju jau nebevartojau.. Tada susisiekiau su teta, apsiverkes, vos prakalbedamas papasakojau kas man darosi ... na trumpinu reikala... menesi laiko uztruko kol nuo jo "issiblaiviau" ir grizau siaip ne taip i gyvenima.
Keisciausia tai, kad pragooglinus visa interneta net ir anglu kalba nesuradau nei vieno atvejo panasaus i savaji. Taip neturi buti. Jis tarsi gali tave kaustyti, tipo " versti i darzove", bet nekelt tokios zveriskos kosmariskos busenos. Jauciuos kad buvau viena koja pragare. Tai vienintelis psichotropinis vaistas kuris sitaip suveike.
Todel tavo atveju as pabandyciau, nes galbut tau suveiks ir teigiamai. Sitas vaistas yra tikrai daug kam padeje, nors jam jau geras 50 metu.
Salutinis efektas kiek pamenu, man kale i galva, gali buti judesiu kaustymas, berods sake jei taip bus, israsysim parkopano ar kazko panasaus. Na cia tik smulkmena. Taigi, po 1 menesio nepajutau nieko, po antro pradejo keisti dalykai darytis mano busenoj, na pvz tiesiog isvaziuot is darbo ir ramiai pabuti masinoj, vos ne pasnausti.
Po 3 menesio prasidejo kazkas paranormalaus. Dingo apetitas, visiskai. Prasidejo pragaras... pradzioj nemiga, o po to itampa. Tokia itampa, kad as nekoku nupasakoti... paskutine diena pries paluztant visiskai negalejau nusedeti vietoj, kol baiges darba tiesiog nusmigau nebegalejes pakelti to jausmo. Buvau visiskai nusilpes, nemiegojes, su didziule itampa ir ... noru zudytis. Kazkoks kosmosas. Niekada neturejau polinkio i sita jausma, nieko panasaus nera visoj musu placioj giminej. O jau buvau savaite kaip metes gert juos. Nesupratau, kas darosi, maniau einu is proto, bet ne del vaistu, juk ju jau nebevartojau.. Tada susisiekiau su teta, apsiverkes, vos prakalbedamas papasakojau kas man darosi ... na trumpinu reikala... menesi laiko uztruko kol nuo jo "issiblaiviau" ir grizau siaip ne taip i gyvenima.
Keisciausia tai, kad pragooglinus visa interneta net ir anglu kalba nesuradau nei vieno atvejo panasaus i savaji. Taip neturi buti. Jis tarsi gali tave kaustyti, tipo " versti i darzove", bet nekelt tokios zveriskos kosmariskos busenos. Jauciuos kad buvau viena koja pragare. Tai vienintelis psichotropinis vaistas kuris sitaip suveike.
Todel tavo atveju as pabandyciau, nes galbut tau suveiks ir teigiamai. Sitas vaistas yra tikrai daug kam padeje, nors jam jau geras 50 metu.
- 2018 03 08, 18:23
sveikuciai halo vartotojai as snd gavau viena ampolyte i uzpakali ziuresiu savijauta pirma karta kaip susirgau jis man labai gerai veike tai manau ir dbr suveiks i nauda tikios
- 2018 03 10, 13:43
nieko blogo nejauciu nuo tos ampolytes visai nieko vaistas visiems skirtingai veikia man nera jokiu salutiniu tik gal lietesnis palikau bet siaip viskas oka
- 2018 03 15, 16:44
Cia gali buti nuo parkopano, bent jau man nuo jo stogas vaziavo ,nebuvo atminties ir t.t.
Edgar rašė:Labas vakaras, man suleido dvi ampules haloperidolio, kazkaip prasidejo sumisimas, kai kalbu pamirstu ka sakiau ir viduryje sakinio nebezinau ka toliau sakyti, nutruksta kazkaip mintys, vidiskai nera jegu, apatija kazkokia, nieko nesinori veikti, prie to pacio geriu ir Parkopana 2 mg x 3 kartud per para, jau eina antra savaite I pabaiga, tai cia nuo haloperidolio taip atsitiko? Nes anksciau taip blogai nebuvo, kazkoks durnumas galvoj ir tiek, kada cia baigsis tas haloperidolio veikimas? Kada jau nebereikes gerti to Parkopano?
Cia gali buti nuo parkopano, bent jau man nuo jo stogas vaziavo ,nebuvo atminties ir t.t.
- 2018 03 15, 17:09
Gali, parkopanas blokuoja acetylcholino receptorius, butent deficitas sito neuromediatoriaus sietinas su Alzheimeriu ar paprastesniais kognityviniais sutrikimais
azuolas rašė:Edgar rašė:Labas vakaras, man suleido dvi ampules haloperidolio, kazkaip prasidejo sumisimas, kai kalbu pamirstu ka sakiau ir viduryje sakinio nebezinau ka toliau sakyti, nutruksta kazkaip mintys, vidiskai nera jegu, apatija kazkokia, nieko nesinori veikti, prie to pacio geriu ir Parkopana 2 mg x 3 kartud per para, jau eina antra savaite I pabaiga, tai cia nuo haloperidolio taip atsitiko? Nes anksciau taip blogai nebuvo, kazkoks durnumas galvoj ir tiek, kada cia baigsis tas haloperidolio veikimas? Kada jau nebereikes gerti to Parkopano?
Gali, parkopanas blokuoja acetylcholino receptorius, butent deficitas sito neuromediatoriaus sietinas su Alzheimeriu ar paprastesniais kognityviniais sutrikimais
600mg quetiapine, 200mg lamotrigine, 45mg mirtazapine, 5mg lorazepam
- 2018 03 30, 17:06
O po kiek geriat?
"Gyvenimas yra dovana, kurios niekas neprašo."
- 2018 03 30, 18:49
Buvo momentas, kai gėriau po 8mg. Jau koks mėnuo, gal daugiau, kai nebegeriu.