Moderatorius: signs

Parašė anonimasx
#370657 Esu piktnaudžiavęs šituo vaistu. Mane domina, ar gali likti kokie nors šalutiniai poveikiai nustojus jį vartot, nežinau - pakenkimai kokie nors smegenų ar pan. Prašau rašykit visus šalutinius poveikius kuriuos jautėt, ypač jeigu liko ir po daug laiko nustojus vartot. Galit ir į p.m.
Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
#370680 as kartais chlozepama isgerdavau del miego, bet maniskis psihetras sako ju negerk, nes paskui bus sunku atsisakyti, israse kitus del miego.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#370705 Kovotojau ,o kokius kitus išrašė dėl miego ? Aš irgi geriu clonazepamą ,nes kiti nepadeda . Geriausia būti sveikam ir negerti jokių vaistų . :)
Parašė anonimasx
maingirdas rašė:Geriausia būti sveikam ir negerti jokių vaistų . :)

Teisingai :) Tą ir ketinu daryt
Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
maingirdas rašė:Kovotojau ,o kokius kitus išrašė dėl miego ? Aš irgi geriu clonazepamą ,nes kiti nepadeda . Geriausia būti sveikam ir negerti jokių vaistų . :)

Quetiapine, man padeda, sake daktaras prie tokiu kaip klozepamas neik, nes as nuo miego nesanai tepradejau vartoti.
Parašė anonimasx
Kovotojas rašė:
maingirdas rašė:Kovotojau ,o kokius kitus išrašė dėl miego ? Aš irgi geriu clonazepamą ,nes kiti nepadeda . Geriausia būti sveikam ir negerti jokių vaistų . :)

Quetiapine, man padeda, sake daktaras prie tokiu kaip klozepamas neik, nes as nuo miego nesanai tepradejau vartoti.

Kodėl tau sakė prie clonazepamo neit? Man tai sakė čia tik senukams šitas vaistas rašomas (čia ne apie tave jeigu ką :achtung ) ir sakė tokiem jauniem nerašo. Bet aš per savo durną galvą vistiek paprašiau jo, tai ir išrašė.
Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
anonimasx rašė:
Kovotojas rašė:

Kodėl tau sakė prie clonazepamo neit? Man tai sakė čia tik senukams šitas vaistas rašomas (čia ne apie tave jeigu ką :achtung ) ir sakė tokiem jauniem nerašo. Bet aš per savo durną galvą vistiek paprašiau jo, tai ir išrašė.

na as nesenukas, mano sirdis ir akys jaunos :D :D
Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
#371488 na matai as nesu niekada vartojas nuo miego, o klozepamas sako stiprus, tai liepe nuo lengvesniu pradeti.
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#371585 Labai gerai miegučiui :))) Mažinu alkoholį iki minimumo tai padeda užmigti :))) Pusiukė ir miegi ir ryte normaliai, netaip kaip zolpidemo ar kvetiapino ar valdoxano :bloga
Vartotojo avataras
Parašė groowax
#371717 Taip, PA - patikos atakos trumpinys. Paskaitykite šio vaisto informacinį lapelį. Aš anądien kažkaip paskaičiau jį visą (ten ne per daugiausiai teksto), tai taip ir rašo, kad skiriamas panikos atakoms malšinti, ir dar kažkokiai ligai, kad nepamelavus, berods, epilepsijai, bet nepamenu.
Parašė anonimasx
groowax rašė:Taip, PA - patikos atakos trumpinys. Paskaitykite šio vaisto informacinį lapelį. Aš anądien kažkaip paskaičiau jį visą (ten ne per daugiausiai teksto), tai taip ir rašo, kad skiriamas panikos atakoms malšinti, ir dar kažkokiai ligai, kad nepamelavus, berods, epilepsijai, bet nepamenu.

Tai jo, epilepsijai ir dar 3 kažkokiai. Bet tai daug kam jis naudojamas, nerimui malšinti ar miegui gerinti irgi. Bent jau man skyrė. Nžn šiaip neblogai atpalaiduoja