Moderatorius: signs
- 2017 04 13, 14:57
Esu piktnaudžiavęs šituo vaistu. Mane domina, ar gali likti kokie nors šalutiniai poveikiai nustojus jį vartot, nežinau - pakenkimai kokie nors smegenų ar pan. Prašau rašykit visus šalutinius poveikius kuriuos jautėt, ypač jeigu liko ir po daug laiko nustojus vartot. Galit ir į p.m.
- 2017 04 13, 19:16
as kartais chlozepama isgerdavau del miego, bet maniskis psihetras sako ju negerk, nes paskui bus sunku atsisakyti, israse kitus del miego.
- 2017 04 14, 09:18
Kovotojau ,o kokius kitus išrašė dėl miego ? Aš irgi geriu clonazepamą ,nes kiti nepadeda . Geriausia būti sveikam ir negerti jokių vaistų .
Aš turiu ligą, bet ne ji - mane
- 2017 04 21, 11:07
Teisingai
Tą ir ketinu daryt
maingirdas rašė:Geriausia būti sveikam ir negerti jokių vaistų .
Teisingai
Tą ir ketinu daryt
- 2017 04 21, 11:57
Quetiapine, man padeda, sake daktaras prie tokiu kaip klozepamas neik, nes as nuo miego nesanai tepradejau vartoti.
maingirdas rašė:Kovotojau ,o kokius kitus išrašė dėl miego ? Aš irgi geriu clonazepamą ,nes kiti nepadeda . Geriausia būti sveikam ir negerti jokių vaistų .
Quetiapine, man padeda, sake daktaras prie tokiu kaip klozepamas neik, nes as nuo miego nesanai tepradejau vartoti.
- 2017 04 21, 12:00
Kodėl tau sakė prie clonazepamo neit? Man tai sakė čia tik senukams šitas vaistas rašomas (čia ne apie tave jeigu ką
) ir sakė tokiem jauniem nerašo. Bet aš per savo durną galvą vistiek paprašiau jo, tai ir išrašė.
Kovotojas rašė:maingirdas rašė:Kovotojau ,o kokius kitus išrašė dėl miego ? Aš irgi geriu clonazepamą ,nes kiti nepadeda . Geriausia būti sveikam ir negerti jokių vaistų .
Kodėl tau sakė prie clonazepamo neit? Man tai sakė čia tik senukams šitas vaistas rašomas (čia ne apie tave jeigu ką
) ir sakė tokiem jauniem nerašo. Bet aš per savo durną galvą vistiek paprašiau jo, tai ir išrašė.
- 2017 04 21, 12:35
Clonazepam yra nuo PA.
- 2017 04 21, 13:41
na as nesenukas, mano sirdis ir akys jaunos
anonimasx rašė:Kovotojas rašė:maingirdas rašė:Kovotojau ,o kokius kitus išrašė dėl miego ? Aš irgi geriu clonazepamą ,nes kiti nepadeda . Geriausia būti sveikam ir negerti jokių vaistų .
Kodėl tau sakė prie clonazepamo neit? Man tai sakė čia tik senukams šitas vaistas rašomas (čia ne apie tave jeigu ką) ir sakė tokiem jauniem nerašo. Bet aš per savo durną galvą vistiek paprašiau jo, tai ir išrašė.
na as nesenukas, mano sirdis ir akys jaunos
- 2017 04 21, 13:43
na matai as nesu niekada vartojas nuo miego, o klozepamas sako stiprus, tai liepe nuo lengvesniu pradeti.
- 2017 04 21, 20:37
Greičiausiai tai panikos atakos.
anonimasx rašė:groowax rašė:Clonazepam yra nuo PA.
Kas tas PA?
Greičiausiai tai panikos atakos.
- 2017 04 22, 10:54
Labai gerai miegučiui
Mažinu alkoholį iki minimumo tai padeda užmigti
Pusiukė ir miegi ir ryte normaliai, netaip kaip zolpidemo ar kvetiapino ar valdoxano
Mažinu alkoholį iki minimumo tai padeda užmigti
Pusiukė ir miegi ir ryte normaliai, netaip kaip zolpidemo ar kvetiapino ar valdoxano
Jei kas neaišku ar turit klausimų - drąsiai į PM.
Venlafaxine 37,5 mg + Fluanxol 1 mg
F33.2
Venlafaxine 37,5 mg + Fluanxol 1 mg
F33.2
- 2017 04 23, 17:28
Taip, PA - patikos atakos trumpinys. Paskaitykite šio vaisto informacinį lapelį. Aš anądien kažkaip paskaičiau jį visą (ten ne per daugiausiai teksto), tai taip ir rašo, kad skiriamas panikos atakoms malšinti, ir dar kažkokiai ligai, kad nepamelavus, berods, epilepsijai, bet nepamenu.
- 2017 04 23, 17:42
Tai jo, epilepsijai ir dar 3 kažkokiai. Bet tai daug kam jis naudojamas, nerimui malšinti ar miegui gerinti irgi. Bent jau man skyrė. Nžn šiaip neblogai atpalaiduoja
groowax rašė:Taip, PA - patikos atakos trumpinys. Paskaitykite šio vaisto informacinį lapelį. Aš anądien kažkaip paskaičiau jį visą (ten ne per daugiausiai teksto), tai taip ir rašo, kad skiriamas panikos atakoms malšinti, ir dar kažkokiai ligai, kad nepamelavus, berods, epilepsijai, bet nepamenu.
Tai jo, epilepsijai ir dar 3 kažkokiai. Bet tai daug kam jis naudojamas, nerimui malšinti ar miegui gerinti irgi. Bent jau man skyrė. Nžn šiaip neblogai atpalaiduoja