- 2017 04 23, 21:11
Kadangi neįsivaizduoju, kuris yra pakankamai saugus antidepresantas, t.y. mažiausiai įtakoja kraujospūdį, širdies ritmą ir gliukozės kiekį kraujyje, tai vis dar gyvenu su escitalopramu. 10 mg, bet ir tokia dozė, matyt, daro savo, nes kraujospūdis viršutinis gan aukštas, iki 140 vietoj įprasto 120-125, o pulsas vietomis netolygus, sakė, kad kartais širdis net trumpam sustoja plakti. Nors dar fiziškai to nejuntu. Kraujospūdį ir pulsą matuoja aišku artimas žmogus, ne pati. Bet tikiu, kad tai ženklas, jei nenoriu nusimarinti kokia nors širdirs ir kraujagyslių liga, turiu keisti antidepresantą. Poliklinikoje nežino, ką siūlyti. Pastoviai išgirstu- paroxetinas. Bet nuo jo man auga svoris siaubingai, darant gliukozės tyrimą ji pastoviai būna padidinta. Nors spėju ir sertralinas įtakoja gliukozės kiekį, bet ne taip aršiai ir greitai kaip paroxetinas. Iki Krizių, t.y. ligoninės nežinau ką daryti
Gal kas tyrinėjote vaisto šalutinius ir radote bent vieną antidepresantą be mano išvardintų šalutinių?
Nesiimsiu savigyda, bet bent aklai negrūsiu į save automatiškai psichiatrės rašomų antidepresantų, pagal jos suvokimą - šitas vaistas daug kam tinka, labai pagerėja nuo jo. Paprastai viduje ima juokas iš tokių žodžių.
Kartais jau ima noras išvis mesti gerti antidepresantus, nes naudos iš jų gaunu minimaliai
Gal kas tyrinėjote vaisto šalutinius ir radote bent vieną antidepresantą be mano išvardintų šalutinių?
Nesiimsiu savigyda, bet bent aklai negrūsiu į save automatiškai psichiatrės rašomų antidepresantų, pagal jos suvokimą - šitas vaistas daug kam tinka, labai pagerėja nuo jo. Paprastai viduje ima juokas iš tokių žodžių.
Kartais jau ima noras išvis mesti gerti antidepresantus, nes naudos iš jų gaunu minimaliai
F.33.2 ir F.61
20 mg paroxetine, 3mg bromazepam, 25 mg quetiapinum ~18 val nerimui, 50-75 mg quetiapinum miegui.
20 mg paroxetine, 3mg bromazepam, 25 mg quetiapinum ~18 val nerimui, 50-75 mg quetiapinum miegui.

Mano pats pirmas vaistų kombo buvo jis ir escitalopramas, tai escitalopramą mečiau kaip neveikiantį, o tas iki dabar pasiliko.

Jo valdoxanas ir man netiko. O nuo 100mg kvetiapino man taip pat buvo kaip tau nuo fluanxollio