Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė maumau15
anonimasx rašė:
maumau15 rašė:mane 200 migdo

Tai reiškia ir 25 migdytų :achtung

25 nebandziau tai nezinau :DD
Vartotojo avataras
Parašė ligiasarumyliu
#365617 o man nuo jo svoris auga, nuo vasaros apie 15 kg. priaugau...per parą jo geriu 3 kart po 25 mg. tabletes, užmiegu greitai nuo jo, bet jau prašysiu keisti dėl svorio augimo, bet kiek girdėjau, kad neuroleptikas dažnas svorį augina...
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#365822 Na gerai pasimaitinus is po ligonines gryza 4-5 kilogramai. Be to siaip serokvelis nekeliantis jei neklystu? Nors apetitas jei yra nuo jo tada is svoris auga, man tik po 4-5 men nuo serokvelio nebekyla apetitas. Kad dar kokius AD ar neuroleptikus kartu geri gali but ir nuo ju.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Vaiduk rašė:Na gerai pasimaitinus is po ligonines gryza 4-5 kilogramai. Be to siaip serokvelis nekeliantis jei neklystu? Nors apetitas jei yra nuo jo tada is svoris auga, man tik po 4-5 men nuo serokvelio nebekyla apetitas. Kad dar kokius AD ar neuroleptikus kartu geri gali but ir nuo ju.

Kitiem kyla apetitas nuo jo, bet man tai isvis ne. Netgi numeciau nemazai kg jy gerdamas.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
ligiasarumyliu rašė:o man nuo jo svoris auga, nuo vasaros apie 15 kg. priaugau...per parą jo geriu 3 kart po 25 mg. tabletes, užmiegu greitai nuo jo, bet jau prašysiu keisti dėl svorio augimo, bet kiek girdėjau, kad neuroleptikas dažnas svorį augina...

quetiapino metaboliniai dalykai priskiriami vidurinei rizikai, labiausiai cia pasizymi clozapinas, olanzapinas, risperidonas irgi vidutinei, ziprasidonas, amisulpridas ir aripiprazolis lyg ir maziausiai sujaukia metabolizma. Cia kalba eina apie atipinius neuroleptikus, tipiniai, kaip haloperidolis, neturi tokiu dalyku, bet didesne rizika isivaryt parkinsonizma.
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
#372225 pliz kas nors atsakykit,man labai svarbu. dariausi cukru tai rode 7,7, Sake buti nieko nevalgius. 2 val iki tyrimo buvau suvalgius sureli ir atsigerus colos
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
#372226 kai pasakiau kad prie tyrima suvalgiau sureli tai tyreja supyko, maniau "uzmus". Ryt tikrai nevalgysiu ir pakartotina tyrima darysiuos.
Parašė anonimasx
maumau15 rašė:pliz kas nors atsakykit,man labai svarbu. dariausi cukru tai rode 7,7, Sake buti nieko nevalgius. 2 val iki tyrimo buvau suvalgius sureli ir atsigerus colos

tai 2ia tikrai nemažai atrodo 7.7, kokios n ormos primink?
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
anonimasx rašė:
maumau15 rašė:pliz kas nors atsakykit,man labai svarbu. dariausi cukru tai rode 7,7, Sake buti nieko nevalgius. 2 val iki tyrimo buvau suvalgius sureli ir atsigerus colos

tai 2ia tikrai nemažai atrodo 7.7, kokios n ormos primink?

Norma yra 6 mmol/l nevalgius ir 8 mmol/l pavalgius. Kitur raso kad norma iki 5,5. Skaitosi kad as buvau siek tiek pavalgius. (surelis su karameles idaru). Plius dar tyrimo metu valgiau labai saldzia tablete nuo skrandzio rugstingumo. Ryt sukaupsiu valia ir nevalgysiu bei negersiu:) :witch
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
#372253 iprastom dienom valgau daug saldumynu,sokoladu (300-500g.), geriu kasdien po 2 litrus kolos,valgau zefyrus ir t.t.. Pakeisiu mityba. :death
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#372287 man quetiapinas ima atsibosti, istisai norisi miegot :(