Moderatorius: signs

Parašė Tomas2222
#373825 O Man cipralexas labai padedavo, tik blogaja prasme. Is depresyvios emocijos virsdavo manine ( euforine begaline)...
Pacio OKS neužmušdavo o tik prislopindavo. Tai vaikščiodavau po miesta ir kalbindavau zmones, prasydavau parukyt, klausdavau kas kaip :achtung
Istikro db nejauku tai prisimint!
Vartotojo avataras
Parašė Elise
Tomas2222 rašė:O Man cipralexas labai padedavo, tik blogaja prasme. Is depresyvios emocijos virsdavo manine ( euforine begaline)...
Pacio OKS neužmušdavo o tik prislopindavo. Tai vaikščiodavau po miesta ir kalbindavau zmones, prasydavau parukyt, klausdavau kas kaip :achtung
Istikro db nejauku tai prisimint!

Hahaha, atpažįstu save. Visada reikia pakalbint baristas, padavėjas, pardavėjas, pasakyt komplimentą ar kokią kitą nesąmonę. Mūsuose žmonėms neįprasta tokie dalykai, žmonės paprastai santūresni, o su Cipralexu aš labai norėjau su bet kuo bendrauti :?
Parašė Tomas2222
#373828 O as dar ir db tebenoriu, bet as kaip cia pasakyt labai energingas. O kiti toki letesni, vangesni tad ir nera to tokio bendrabuvystes jausmo. Plius cipralexas paspartindavo mintis, tai budavo labai labai greitai viska isdestau ka mastau, ir nevienas nesupranta ka norejau pasakit.
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
nmante rašė:O kaip jums tai, kad teks visa gyvenimą vartot vaistus???? :(

Jo kai pagalvoji kaip visa gyvenima reiks nugyvent ne del vaistu bet siaip tai sakes...
Vartotojo avataras
Parašė Elise
#373848 Na, daug žmonių vartoja vaistus visą gyvenimą - diabetikai, širdininkai t.t. Kai kurie geria saujas tablečių! Aišku, būtų faina, jei nereikėtų nieko gerti, bet gerti vaistus, kurie padeda yra ne taip ir blogai... Svarbu gera savijauta.
Parašė nmante
#374327 Gal kas vartojot Valdoxan, man gyd pasiūlė derint su Cipralex dėl to, nes skundziausi sumazejusiu lyt potraukiu, sakė, jis gali pakeisti cipralex, bet to šalutinio poveikio nesukelti
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
nmante rašė:Gal kas vartojot Valdoxan, man gyd pasiūlė derint su Cipralex dėl to, nes skundziausi sumazejusiu lyt potraukiu, sakė, jis gali pakeisti cipralex, bet to šalutinio poveikio nesukelti

Hormonus pasitikrink. Prolaktina, estrogenus ir tt.
Vartotojo avataras
Parašė Elise
#374352 Aš manau, kad potraukio sumažėjimas, vartojant AD, yra normalu. Plius, net informaciniam lapelyje būna nurodyta kaip šalutinis. Aš tiesiog nepriimu to kaip didelės problemos, bet jei trukdo, tai siūlau kreiptis į gydytoją, kad koreguotų vaistus. Aš asmeniškai geros savijautos į lytinį potraukį nemainyčiau.
Parašė nmante
#374353 Na...gyvent su mintimi, kad kol vartosiu ( o visko gali būti kad ir visa gyvenimą) tol nejausiu orgazmo, nelabai man ši perspektyva.