Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė anglis
#373836 Sveikuciai norejau paklausti kaip nuo solian grysti prie olanzapino nes solian nebepadeda dideles baimes issauke gal kas galit duoti patarimo kaip isivazioti i olanzapina aciu :)))
Vartotojo avataras
Parašė VVika
#374034 Jau metai laiko, kaip grizau prie olanzapine, nepriaugau nei kilo. Bet ir needu bulku, bulviu, duonu, saldumunu ir nakciai neryju.
Vartotojo avataras
Parašė anglis
#374181 Geriu 10mg olanzapino vakare su klonazepamu 2mg ryte amitriptilino 10mg B)
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#374218 Nzn nusimato mano grizimas prie olanzapino arba aripiprazolio bandymas, nes Seroquel XR Lietuvoj neber, o paprastas labai jau slopina
Vartotojo avataras
Parašė VVika
anglis rašė:Ka vika dar geri prie olanzapino? :samaliotai

Paroksetina ryte ir puse tabletes klonazepamo nakciai.
Vartotojo avataras
Parašė anglis
#374614 Ae tai diena amisulprida pavadinimu solian nakciai olanzapine mirtazapine ir klonazepamo kazin ar geras derinys biggie? Ai dar ryte amitriptilino :uztave
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#375092 Griztu prie olanzapino, quetiapinas visiskai man netinka, nesuvaldo misriu busenu, slopina, bet pagrindiniu simptomu visiskai nenuima.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
biggie rašė:Griztu prie olanzapino, quetiapinas visiskai man netinka, nesuvaldo misriu busenu, slopina, bet pagrindiniu simptomu visiskai nenuima.

Sveikas sugryzes. As ir jau keli menesiai kaip gryzau prie olanzapino. Keistas dalykas, kad anksciau jis manes nemigdydavo, o dabar migdo.
Vartotojo avataras
Parašė anglis
#375125 As ir gryzau prie olanzapine po biski solian nutraukinieju phurizz o kokius pries tai gerei kad nemigdudavo manes dbr ir nelabai migdo :bloga
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#375127 Bent as tai prastokai su quetiapinu miegodavau, keldavaus sesta, tada parukai, keliesi 8, vel parukai vel miegot, poto diena miegi, kad issimiegotum pilnai, nesamone. Olanzapinas atjunge ir atsikeliau su normalia savijauta. Svoris svoriu, bet olanzapinas nuramina kaip reikalas
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
biggie rašė:Bent as tai prastokai su quetiapinu miegodavau, keldavaus sesta, tada parukai, keliesi 8, vel parukai vel miegot, poto diena miegi, kad issimiegotum pilnai, nesamone. Olanzapinas atjunge ir atsikeliau su normalia savijauta. Svoris svoriu, bet olanzapinas nuramina kaip reikalas

Kiek mg laikysi olanzapino ?
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Phurriz rašė:
biggie rašė:Bent as tai prastokai su quetiapinu miegodavau, keldavaus sesta, tada parukai, keliesi 8, vel parukai vel miegot, poto diena miegi, kad issimiegotum pilnai, nesamone. Olanzapinas atjunge ir atsikeliau su normalia savijauta. Svoris svoriu, bet olanzapinas nuramina kaip reikalas

Kiek mg laikysi olanzapino ?

Del sito dar neapsisprendziau. Daktare sake 15 laikyt, kolkas 10, bet dar quetiapino sistemoj manau yra. Jei depakina kartu laikysiu ir nebus depresijos gal ir 10, jei depresija atsiras, bandysiu vel lamotrigina jungt ir kelt iki 15 olanzapina. Kad ir kaip bebutu, iki 20 tikrai neisiu, tai liksiu su 10-15 paeksperimentaves, labiau linkes prie 15 :)
Vartotojo avataras
Parašė anglis
#375263 Aš dbr geriu zalasta 10mg nakciai su klonazepamu ir mažinu mirtazapine su solian o soliana po savaites visiskai nutrauksiu bet mane sunkiai migdo olanzapine :bloga