Moderatorius: signs

Parašė Cherry nectar
#369657 Aš po cipralexo vos kojų nepakračiau tai dabar man vaistų,kurie smarkiai didina serotonino kiekį nebeskiria. Išbandžiau fluanxol,spitomin, mirtazapiną (šitas svorį ataugino puikiai ir gan tiko),o dabar valdoxaną liepė vartot ir kas antra diena miksuot su mirtazapinu 7,5mg ir taip savaitę laiko, o antrą jau tik valdoxanu gydytis. Hmm. Aš kadangi bailė tai švelniai nulipinėju nuo mirtazapino nors jo ir gėriau tik po 7,5mg ir antra dieną kaip ketvertuką suvartoju ir planai šiandien iškart išgert pusę valdoxano ir mirtazapino nevartoti. Nenoriu kojų pakratyt ar savaitę laiko nesugebėt šeima ir namais pasirūpinti. Man ji sako pavartot bent 2sav-3sav vaistus ir jei panikų nenuims tada mest ir vėl prie mirtazapino pereit iki kol konsultacijai pakliūsiu. Kuo tas California rocket fuel pasireiškia? Neteko girdėt. Čia mirtazapinas + valdoxanas :? ? krūva klausimų,bet patirtid maža su vaistais nors panikuoju jau geri 8m su trumpais pagerėjimais. Ačiū už išsamų atsakymą,bėgu pasidomėsiu paroxetinu ir ar įmanoma būtų pabandyt pagert jei valdoxanas nepadės,nes toks vaizdas,kad man jau ji išrašo viską iš eilės iš nevilties tokiai jautruolei pacientei
Parašė face
Cherry nectar rašė:
face rašė:
Cherry nectar rašė:Kaip psicho sako esu kietas riešutėlis ir nežino ką su manim daryt tai gavau vėl naujus vaistus. Nutraukinėjus mirtazapiną ir pereinu prie valdoxano. Pas mane panikos atakos + nuo nerimo pykina tai mirtazapinas atstatė svorį ,bet va nerimo nenuėmė : :bloga . Sakė iškart tabletę išgert nors mano organizmas į naujud vaistus reaguoja gan audringai,bet sakė tabletės nesugebėsiu susmulkint,bet jaučiu smulkinsiu. Bijau visą iškart praryt ir laukt kas bus :bloga

Man gydytoja irgi sakė čia tas vaistas, kurio nereikia smulkinti, nes pusinė jokio efekto neturi.

Gal geri šiuos vaistus nuo panikų ar nerimo? Ar padėjo? Prigyrė ji šitą vaistą kaip ir kitus kurie man netiko. Tikiuos geriausio,nes nelabai kas nebandyto jau liko, o kasdien panikuojant ir nelabai gyvenimas rožinėm spalvom piešias. Atrodo kuo tolyn tuo blogyn tik psicho sakė toks dabar periodas iko Velykų,kad apgultis panikuotojų, bandančių pasitraukt ir tt tai tikiuos,kad tikrai paūmėjimas visiems,nes net miške pamačius žmones supanikuoju :D . Juokas pro ašaras,bet jau nežinau ko imtis ir kaip išsikapstyt iš šito mėšlo

Man šį vaistą išrašė tam, kad sunormalizuotų paros ritmą - miegą ir būdravimą. Ir tokiu būdu apsitvarkytų energijos stokos, nuolatinio išsekimo, jėgų stygiaus jausmas. Esmė ta, kad aš taip ir nepradėjau jų gerti
:roll: Nerimui ir panikos atakoms (panika pastaruoju metu aplanko retai, šiuo metu daugiau bėdų turiu dėl nerimo) palengvinti medituoju, blogiausiu atveju labai retai tenka imtis Xanaxo.
Parašė Cherry nectar
#370780 Ritmą ir man aptvarkė. 8h akys stačios,bet atsikeliu ir auštant tai kol užmiegu... panikos,nerimas tam pačiam lygyje. Bijau ir toliau žmonių :bloga . Vėl jaučiu vaistus keis ,o tai be lexotonilio į žmones nelendu tai savaitgaliais leidžiu sau pasižmonėt,kad nepriprasčiau prie vaistų. Iš šalutinių tai vis dar liko pykinimas rytais ir besimėtantys skausmai šone tai nežinau ar info lapelis poveikį daro ar rimtai inkstai ir kepenys streikuoja . Kraują matyt reik nusileist ta proga :bloga
Parašė Cherry nectar
#373912 Neilgai pagėriau valdoxaną,o kraujo tyrimai sugebėjo iš normos ribų išeiti. Ne vaistai,o nuodai. Jei geriat būtinai tikrinkit kepenis ir inkstus, nes aš nei geriu stipriuosius gėrimus,nei rūkau, mažai kepto maisto vartoju,o va prisižaidžiau :bloga . Valdoxaną savavališkai pakeičiu į mirtazapiną ir žiūrėsiu kas toliau
Parašė face
Cherry nectar rašė:Neilgai pagėriau valdoxaną,o kraujo tyrimai sugebėjo iš normos ribų išeiti. Ne vaistai,o nuodai. Jei geriat būtinai tikrinkit kepenis ir inkstus, nes aš nei geriu stipriuosius gėrimus,nei rūkau, mažai kepto maisto vartoju,o va prisižaidžiau :bloga . Valdoxaną savavališkai pakeičiu į mirtazapiną ir žiūrėsiu kas toliau

Sveiki!
O kokie pakitimai - kepenų / kasos fermentų padidėjimas? Ar jaučiasi ir taip neigiami padariniai, ar parodė būtent kraujo tyrimai? Kažkaip jau vis labiau džiaugiuosi, kad taip ir nesiryžau pradėti šito vaisto.
Vartotojo avataras
Parašė Mmdzhey
Cherry nectar rašė:Neilgai pagėriau valdoxaną,o kraujo tyrimai sugebėjo iš normos ribų išeiti. Ne vaistai,o nuodai. Jei geriat būtinai tikrinkit kepenis ir inkstus, nes aš nei geriu stipriuosius gėrimus,nei rūkau, mažai kepto maisto vartoju,o va prisižaidžiau :bloga . Valdoxaną savavališkai pakeičiu į mirtazapiną ir žiūrėsiu kas toliau

Įdomu kokie skaičiukai sukilo? AST ir ALT? Ar kažkokie kiti rodikliai? Jei AST ALT kaip ir būtų įdomu sužinot kiek pakilo virš normos, nes kiek teko domėtis tikra bėda būna tada kai norma viršija kokius 5 kartus, jei 1,5-2 kartai tai kaip ir normali organizmo reakcija į chemiją. Beje ar darėte tyrimą prieš pradedant gert vaistus?
Vartotojo avataras
Parašė Mmdzhey
Elise rašė:Kaip supratau paskaičiusi šią temą, vaistą geriau pradėti nuo pusės tabletės?

Na čia kiekvienam individualiai, man geriausiai jaučiamas poveikis buvo nuo 2x25mg. Bijau kad nuo 0,5 gali nieko nepasijaust.
Vartotojo avataras
Parašė Elise
#374027 Man kol kas labai baisu, bijau aš tų vaistų. Bet turbūt neišgėrus ir nesuprasiu ar tinka ar ne...
Vartotojo avataras
Parašė Mmdzhey
Elise rašė:Man kol kas labai baisu, bijau aš tų vaistų. Bet turbūt neišgėrus ir nesuprasiu ar tinka ar ne...

Na jei su miegu yra problemų tai reik bandyt ir būtų geriausia be jokių išankstinių nusistatymų. Man stebuklų vaistas nedaro, bet bent jau pavėlino pabudimo laiką 1,5-2 val. o nuo 2 tabl. išvis miegodavau iki žadintuvo.
Parašė face
Mmdzhey rašė:
Elise rašė:Man kol kas labai baisu, bijau aš tų vaistų. Bet turbūt neišgėrus ir nesuprasiu ar tinka ar ne...

Na jei su miegu yra problemų tai reik bandyt ir būtų geriausia be jokių išankstinių nusistatymų. Man stebuklų vaistas nedaro, bet bent jau pavėlino pabudimo laiką 1,5-2 val. o nuo 2 tabl. išvis miegodavau iki žadintuvo.

Mmdzhey, ar jums šis vaistas turėjo/turi nepageidaujamų šalutinių?
Vartotojo avataras
Parašė Mmdzhey
face rašė:
Mmdzhey rašė:

Mmdzhey, ar jums šis vaistas turėjo/turi nepageidaujamų šalutinių?

Išskyrus šiek tiek (apie 1,2-1,5 karto) pakilusius kepenų fermento rodiklius jokių šalutinių. Na bent jau jokių šalutinių kuriuos galėčiau susieti tik su valdoxan. Nutraukus porai mėnesių vėl po truputį pradėjo grįžinėt miego kokybės sutrikimai, o daugiau jokių pokyčių tai dabar geriu po 1 ir nesuku galvos. Truputį geriau miegasi naktimis su juo tik kad poveikis nėra greitas gal po 3-4 mėn pasijautė.
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#374632 Nepykit, neturiu jegu skaityti visos temos, ar kam buvo nutraukinejant siuos vaistus ziaurus nerimo priepuoliai? Neatrenku nuo ko man kosmariskas nerimas, kad net sesutes gasdinu :oops:
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Crazy rašė:Nepykit, neturiu jegu skaityti visos temos, ar kam buvo nutraukinejant siuos vaistus ziaurus nerimo priepuoliai? Neatrenku nuo ko man kosmariskas nerimas, kad net sesutes gasdinu :oops:

Raminami nepadeda ?
Vartotojo avataras
Parašė Mmdzhey
Crazy rašė:Nepykit, neturiu jegu skaityti visos temos, ar kam buvo nutraukinejant siuos vaistus ziaurus nerimo priepuoliai? Neatrenku nuo ko man kosmariskas nerimas, kad net sesutes gasdinu :oops:

Buvau nutraukęs kokiem 2-3 mėn. išvis jokių pakitimų išskyrus tai, kad prabudinėt 3-4 val ryto pradėjau.