- 2017 04 16, 22:20
Ivairus panikos ir nerimo sutrikimai, kurie nepraeina nuo antidepresanto ir tai raminamieji rasomi daugiau kaip pagalbine priemone, nei pagrindinis gydymas.
Degas93 rašė:guste rašė:žiaurūs vaistai nors atrodo tokie nekalti ir lengva ranka išrašomi...o kaip nutraukti ,kaip lomkes iškesti jos baisesnes nei nuo heroino ir tai net medikai patvirtino,vnz vaistas kuris žudo negauni širdis stojasi ,jau kelis kart atpumpavo...niekam nelinkiu to patirt...tai legalus narkotikai...siuo metu nutraukineju tikiuos pavyks
man irgi viena durna daktare buvo israsiusi ji nuo depresijos kasdien gertpo savaites kazkaip pastebejau koks kvailas esu ir nieko neprisimenu, nusprendziau nebegert. Kokios ''lomkes'' buvo tai eik tu sau. Jeigu jau atsipalaidavimui- geriau lexotanilis, ne taip bukina labiau atpalaiduoja ir ne tokie sunkus abstinentiniai sindromai, ypac saikingai vartojant.
O isvis nelabai isivaizduoju kokiai ligai ji gali israsyt gerti kasdien?
Ivairus panikos ir nerimo sutrikimai, kurie nepraeina nuo antidepresanto ir tai raminamieji rasomi daugiau kaip pagalbine priemone, nei pagrindinis gydymas.
600mg quetiapine, 200mg lamotrigine, 45mg mirtazapine, 5mg lorazepam

po savaites kazkaip pastebejau koks kvailas esu ir nieko neprisimenu, nusprendziau nebegert. Kokios ''lomkes'' buvo tai eik tu sau. Jeigu jau atsipalaidavimui- geriau lexotanilis, ne taip bukina labiau atpalaiduoja ir ne tokie sunkus abstinentiniai sindromai, ypac saikingai vartojant.
Juk nekeli dozės. Mano psichė tai pasakojo, kad narkomanai po visą pakelį kloniko susivaro iškart