- 2017 03 30, 18:49
Aš po cipralexo vos kojų nepakračiau tai dabar man vaistų,kurie smarkiai didina serotonino kiekį nebeskiria. Išbandžiau fluanxol,spitomin, mirtazapiną (šitas svorį ataugino puikiai ir gan tiko),o dabar valdoxaną liepė vartot ir kas antra diena miksuot su mirtazapinu 7,5mg ir taip savaitę laiko, o antrą jau tik valdoxanu gydytis. Hmm. Aš kadangi bailė tai švelniai nulipinėju nuo mirtazapino nors jo ir gėriau tik po 7,5mg ir antra dieną kaip ketvertuką suvartoju ir planai šiandien iškart išgert pusę valdoxano ir mirtazapino nevartoti. Nenoriu kojų pakratyt ar savaitę laiko nesugebėt šeima ir namais pasirūpinti. Man ji sako pavartot bent 2sav-3sav vaistus ir jei panikų nenuims tada mest ir vėl prie mirtazapino pereit iki kol konsultacijai pakliūsiu. Kuo tas California rocket fuel pasireiškia? Neteko girdėt. Čia mirtazapinas + valdoxanas
? krūva klausimų,bet patirtid maža su vaistais nors panikuoju jau geri 8m su trumpais pagerėjimais. Ačiū už išsamų atsakymą,bėgu pasidomėsiu paroxetinu ir ar įmanoma būtų pabandyt pagert jei valdoxanas nepadės,nes toks vaizdas,kad man jau ji išrašo viską iš eilės iš nevilties tokiai jautruolei pacientei
? krūva klausimų,bet patirtid maža su vaistais nors panikuoju jau geri 8m su trumpais pagerėjimais. Ačiū už išsamų atsakymą,bėgu pasidomėsiu paroxetinu ir ar įmanoma būtų pabandyt pagert jei valdoxanas nepadės,nes toks vaizdas,kad man jau ji išrašo viską iš eilės iš nevilties tokiai jautruolei pacientei

. Sakė iškart tabletę išgert nors mano organizmas į naujud vaistus reaguoja gan audringai,bet sakė tabletės nesugebėsiu susmulkint,bet jaučiu smulkinsiu. Bijau visą iškart praryt ir laukt kas bus
. Juokas pro ašaras,bet jau nežinau ko imtis ir kaip išsikapstyt iš šito mėšlo
Nerimui ir panikos atakoms (panika pastaruoju metu aplanko retai, šiuo metu daugiau bėdų turiu dėl nerimo) palengvinti medituoju, blogiausiu atveju labai retai tenka imtis Xanaxo.