Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
anglis rašė:Aš dbr geriu zalasta 10mg nakciai su klonazepamu ir mažinu mirtazapine su solian o soliana po savaites visiskai nutrauksiu bet mane sunkiai migdo olanzapine :bloga

As Mirtazapina 30 mg, Olanzapina 10 mg ir Paroksetina 40 mg.
Vartotojo avataras
Parašė anglis
Phurriz rašė:
anglis rašė:Aš dbr geriu zalasta 10mg nakciai su klonazepamu ir mažinu mirtazapine su solian o soliana po savaites visiskai nutrauksiu bet mane sunkiai migdo olanzapine :bloga

o phurizz nebandei br mirtazapino miegoti :)
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
anglis rašė:
Phurriz rašė:

o phurizz nebandei br mirtazapino miegoti :)

Uzmiegu ir be Mirtazapino, bet miegu blogai. Su Mirtazapinu miegu gerai.
Vartotojo avataras
Parašė anglis
#375290 As bandysiu be mirtazapino ziuresiu kaip seksis su miegu nors jau gan ilgai vartoju ji bandysiu klonazepama ir olanzapina :)
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
anglis rašė:As bandysiu be mirtazapino ziuresiu kaip seksis su miegu nors jau gan ilgai vartoju ji bandysiu klonazepama ir olanzapina :)

Tu klozika kaip migdoma vartoji ?
Vartotojo avataras
Parašė anglis
Phurriz rašė:
anglis rašė:As bandysiu be mirtazapino ziuresiu kaip seksis su miegu nors jau gan ilgai vartoju ji bandysiu klonazepama ir olanzapina :)

Tu klozika kaip migdoma vartoji ?
jo phurriz kaip migdomama bet jau nemazai metu be jo kazin kaip gyvenciau :uztave
Vartotojo avataras
Parašė VVika
anglis rašė:Vikka o kaip su miegu nuo olanzapine tau :)

Niekada man nettvarke miego olanzapinas, niekada nuo jo nemiegodavau, bet mano ir doze tik 2.5mg. Man olanzapine tvarke nuotaika, kad nebuciau tokia gyventi nenorinti. Dabar pasiule, kol vasara, nutraukti po triputi. Baisoka:(
Vartotojo avataras
Parašė VVika
biggie rašė:Bent as tai prastokai su quetiapinu miegodavau, keldavaus sesta, tada parukai, keliesi 8, vel parukai vel miegot, poto diena miegi, kad issimiegotum pilnai, nesamone. Olanzapinas atjunge ir atsikeliau su normalia savijauta. Svoris svoriu, bet olanzapinas nuramina kaip reikalas

O man gero miego neduoda nei olanzapinas 2.5mg, nei kvetiapinas 25mg. Tenka vaduotis klonazepamu puse tabletes. Bet jau tiek metu ji geriu, tai net nesitikiu atsijunkyti. Tik daktare isgasdino, nes paaiskino, kad tuoj bus vien elektroniniai receptai,ir jei mano korteleje nebus iraso, kad sergu epilepsija, klonezepamo negales israsyti, nesvarbu, kad jis plataus spektro. Kokia nesamone.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
VVika rašė:
biggie rašė:Bent as tai prastokai su quetiapinu miegodavau, keldavaus sesta, tada parukai, keliesi 8, vel parukai vel miegot, poto diena miegi, kad issimiegotum pilnai, nesamone. Olanzapinas atjunge ir atsikeliau su normalia savijauta. Svoris svoriu, bet olanzapinas nuramina kaip reikalas

O man gero miego neduoda nei olanzapinas 2.5mg, nei kvetiapinas 25mg. Tenka vaduotis klonazepamu puse tabletes. Bet jau tiek metu ji geriu, tai net nesitikiu atsijunkyti. Tik daktare isgasdino, nes paaiskino, kad tuoj bus vien elektroniniai receptai,ir jei mano korteleje nebus iraso, kad sergu epilepsija, klonezepamo negales israsyti, nesvarbu, kad jis plataus spektro. Kokia nesamone.

Galbut pereit iseitu prie lorazepamo? Jis trumpesnio veikimo, bet turetu slopinti net gi stipriau
Vartotojo avataras
Parašė anglis
#375611 Mane tai atjunge gerai 10mg olanzapinas kartu su klonazepamu bet anksti ir prabundu dbr bandau be mirtazapino miegoti vien su olanzapinu ziuresiu kas gausis :)
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
VVika rašė:

Kažkaip keistai :bloga O tu depresija nesergi? Nes man išrašo su depresijos diagnoze.
Vartotojo avataras
Parašė anglis
Phurriz rašė:
anglis rašė:Grysiu prie mirtazapino nes olanzapine sunkiai migdo :bloga

As abu geriu :achtung

As ir abu vartosiu nes su miegu tai blogai uzmiegu bet jau anksti lb prabundu :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Amelie
#377151 Sveiki, o ar gali būti, kad olanzapinas sukelia derealizaciją? Gal čia tik sutapimas, nes prie šalutinių kaip ir nerašo, bet gal kam yra buvę?...