Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė VVika
Phurriz rašė:
Kovotojas rašė:dabar lankau psihoterapija, tai pakalbam ir nevisiems vienodai veikia tie patys vaistai, man klonikas nenuimdavo is vis nerimo, tik migde

Man tai klonikas kazkoks stebuklas kuri isgerus pasijauti kaip ant sparnu ir veikia pora dienu :) Tik su juo reikia atsargiai, kad nepriprasti.

Nu, nu, ziurek, neprisiskraidyk su kloniku. As jau be jo nebeuzmiegu niekaip...
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Kovotojas rašė:Phuzzir teisus, buk su kloniku atsargi......

Siaip zmones perdaug bijo raminamuju, raminami labai jau daug zalos nedaro, tik, kad priprast galima. Bet nereiskia, kad visi ims ir pripras.
Mano nuomone jau geriau dazniau isgert raminama ir jaustis gerai, negu negert ir kankintis ir jaustis blogai, zinoma, proto ribose.
Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
#361270 Phuzzir, as 100% su tavim sutinku, as taip kankinausi be vaistu, tai ne gyvenimas, o kosmaras, nusisauti norisi, tai as dabar jauciuosi puikiai, aisku su vaistu pagalba ir man dzin kaip bus ryt, svarbu as siandien gyventi noriu....
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
Dulsineja rašė:As tris dienas geriu 1/3 tabletes , tai visai nakti neuzmiegu.Dar ir xanaxo 0,5 .Atrodo suveike atvirksciai.Dar didesne nemiga :(

idomiai,as geriau situs tai miegojau kaip kudykis :? pasakyk daktarei. gal tau kokia manija kad nemiegi??? :bloga
Parašė face
Auryte19 rašė:Man vietoj mirtazapino pasiule sita. Kas cia per vaistas?

Vartojau kurį laiką. Šitas AD daugiausia nukreiptas į miego problemų sprendimą. Man, kol vartojau, buvo išsprendęs nemigos problemas (ir greičiau užmigdavau, ir neprabudinėdavau kas 15 minučių, miegodavau ramiai ir kietai, bet pats miegas būdavo kažkoks nenatūralus, nemoku pasakyti koks, tarsi išsimiegu, bet užmigimas ir pabudimas bent man - pernelyg staigus). Pirmą savaitę turėjo bjaurius šalutinius (spaudimo jausmas akyse, galvos skausmas, jausmas lyg būčiau visa sudaužyta, apsnūdimas ir dar visokios kitokios nesąmonės), po to buvo viskas ok. Tik tiek, kad kai nustojau vartoti trazodoną, tai miego problemos sugrįžo :)) saugus vaistas dėl to, kad nesukelia didelio pripratimo + nekelia apetito (kiek žinau, žvėriškas apetito padidėjimas ir svorio augimas yra didelė mirtazapino vartotojų bėda).
Parašė Auryte19
#371682 face, tikra teisybe, kad nuo mirtazapino labai auga svoris, man nuo 68 kg priaugo iki 80, dabar gal ir daugiau, bet man kaip idomiai, kai diagnozavo depresija, tai kankino nemiga, negalejau miegoti, nei diena, nei nakti, dabar geriu mirtazapina nakciai, tai miegu, bet vistiek jauciuosi pavargus ir daznai uzeina galvos skausmai arba buna skauda galva istisai. Ryte geriu brintelix, tai va, jau 2.6 metu su vaistais, o nepasakyciau, kad gerai jauciuosi.
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
#371738 Ausryte19, o kiek laiko vartoji Brintelix? Jie nekompensuojami kiek žinau? Ar yra koks teigiamas poveikis? Nes šio antidepresanto nesu vartojusi. Tiesiog gydytojas pasakė, kad prie sunkios įsisenėjusios depresijos jis nepadės. Tiesiog tiesiai pasakė, kad nevertas jis tų pinigų. Tai ir nesigilinau.
Aš miegui geriu kvetiapiną, bet galvoju, ar nereikėtų pakeisti į kažką lengvesnio, nors geriu minimalią dozę. Kaip kad į trazodonum. Įdomu, kaip mane jis veiktų. Nes džiaugiuosi bent, kad su miegu gerai. Žinoma, miegas, pats užmigimas yra nenatūralus, atėjus laikui, gan staigus, bet man tai kaip tik patinka, nes žinau, ko laukti, kad neteks kankintis su savo mintimis, kas yra siaubinga. Bent naktį pabėgu nuo dieną kankinančių depresijos demonų.
O su mirtazapinu ir aš buvau tik prisiauginusi svorio, miegojau kaip užmušta, rytinis mieguistumas, bet pati savijauta buvo prasta. Gėriau mirtazapiną kartu su sertralinu. Tačiau savijauta blogėjo. Matyt dar todėl, kad gydė tik tabletėmis, jokios psichologinės pagalbos, vidinių problemų sprendimo.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#371771 maza doze trazodono ir quetiapino yra praktiskai tas pats, nes tokia doze pagrinde blokuoja histamino 1 receptoriu, kas sukelia slopinima ir migdo. Mirtazapinas ties 7.5mg irgi turetu elgtis panasiai, tik tas apetito sukelimas idomus reiskinys, galbut mirtazapinas ne tai kad blokuoja ta receptoriu, o net gi privercia ji veikti atvirksciai, taip vadinamas "inverse agonist" veikimas.
Parašė Auryte19
#372508 Happy angel, brintelixa naudoju jau metus, siaip gal ir geriau jauciuosi, negu su tais vaistais, kuriuos paskyre ligonineje, is pradziu geriau escitaloprama, fluanxoli ir kvetiapina miegui. O dabar geriu brintelixa ir mirtazapina. Bet mane vargina galvos skausmai, nuovargis. Is pradziu kankino nemiga, o dabar galeciau visa para miegoti. Tai irgi nepasakyciau, kad kazkoks stebuklas tas brintelixas.
Parašė silencieux
#375790 vartoju kurį laiką dvi tavletes nakčiai, bet tikriausiai ryt prašysiu, kad nuimtų man jį, nes ir taip daug vaistų nakčiai geriu (350mg Leponex + 10mg Zolpidem + 2 tabletės Trittico) ir be jo nematau kažkokio skirtumo, o per piniginę tai kerta (mėnesiui apie 60€ išeina)