Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Amelie
#375773 Supratau, būtu smagu, jei pasidalintum patirtimi kaip tau seksis :)
Parašė silencieux
#375791 galiu nemažai papasakoti apie Kauno klinikas. asmeninės patirties. tad nenorėčiau viešai rašyti, jei įdomu - raštelkite AŽ, teko gydytis 10+ kartų, beveik pas visus gydytojus, pas kai kuriuos po kelis kartus. tad patirties tikrai prikaupiau
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
#377385 Gal žinote šiuo metu, ar dirba Vasaryno biblioteka? :aciu
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
HappyAngel rašė:Gal žinote šiuo metu, ar dirba Vasaryno biblioteka? :aciu

Dirba. Nuo 9.30 iki 15.00, berods.
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
Crazy rašė:
HappyAngel rašė:Gal žinote šiuo metu, ar dirba Vasaryno biblioteka? :aciu

Dirba. Nuo 9.30 iki 15.00, berods.

Ačiūūū :))) Nereiks savo knygų temptis. :DD
Vartotojo avataras
Parašė vataitau
#377708 sveiki, pribrendo reikalas labai stipriai, sėdžiu, nemiegu, skaitinėju apie ligonines, labai bijau pirmą syk gultis kažkur ir prašyti pagalbos, nors jau abi mano gydytojos sako kuo greičiau... baisiai nenoriu šnekėti apie viską, norisi prasmegt geriau nei kažkur atsigult... Kaži tikrai taip baisu?

be to, kaip pasakyti artimiausiems žmonėms jog tau reikia pagalbos ir skubiai? pažiūrės kaip į durną.. maždaug, ką čia išsigalvoji, nieko tau nereikia... :ubju
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#377712 labai gerai pasiskaitinek apie tai kurioj vietoj nori gultis, nes salygos laaabai skiriasi, o tu turi galimybe rinktis, bet siaip siulau naudotis sia proga, tikrai naudinga, man asmeniskai labai padejo, nors praejo jau puse metu bet ta poveiki dar jauciu , nors net nemaniuau, kad gali taip ekstremaliai padėti . Jei nori nešnekėk, nedaryk nieko perprievartą, tieisog išmėgink tai nespausdama savęs į rėmus , kad turi daabar kalbėtis ar atsiverti apie problemas, Vien pabuvimas su tokias kaip tu labai padeda.
Dėl artimųjų reakcijos tai tieisog... jie nori kad būtum laiminga , kad jaustumies gerai, o jei tai padės tau jaustis geriau kodėl ne, beto, prisimink , kad turbūt kas antras lietuvis turi depresija, tad tas neturėtų nieko stebinti. gyvenk savo gyvenima ir nekreipk į kitų nuomuones dėmesio :)
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
vataitau rašė:sveiki, pribrendo reikalas labai stipriai, sėdžiu, nemiegu, skaitinėju apie ligonines, labai bijau pirmą syk gultis kažkur ir prašyti pagalbos, nors jau abi mano gydytojos sako kuo greičiau... baisiai nenoriu šnekėti apie viską, norisi prasmegt geriau nei kažkur atsigult... Kaži tikrai taip baisu?

be to, kaip pasakyti artimiausiems žmonėms jog tau reikia pagalbos ir skubiai? pažiūrės kaip į durną.. maždaug, ką čia išsigalvoji, nieko tau nereikia... :ubju

Galiu tik Vilniuj apie Vasaros g. pakomentuot visus skyrius. Nesigulk į pirmą sk. moterų, nes bus kaip pirmą k. šokas. Jei esi labai jautrus žmogiukas nepatariu ir į Alekseičiko sk. gultis. Normalus sk. yra II sk. o kaip pirmą k. tai siūlyčiau dešimt dienų krizių sk. Galiu paieškot foto ir tau įmest, jei įdomu.
Vartotojo avataras
Parašė vataitau
KunigaikštisMyškinas rašė:
vataitau rašė:sveiki, pribrendo reikalas labai stipriai, sėdžiu, nemiegu, skaitinėju apie ligonines, labai bijau pirmą syk gultis kažkur ir prašyti pagalbos, nors jau abi mano gydytojos sako kuo greičiau... baisiai nenoriu šnekėti apie viską, norisi prasmegt geriau nei kažkur atsigult... Kaži tikrai taip baisu?

Galiu tik Vilniuj apie Vasaros g. pakomentuot visus skyrius. Nesigulk į pirmą sk. moterų, nes bus kaip pirmą k. šokas. Jei esi labai jautrus žmogiukas nepatariu ir į Alekseičiko sk. gultis. Normalus sk. yra II sk. o kaip pirmą k. tai siūlyčiau dešimt dienų krizių sk. Galiu paieškot foto ir tau įmest, jei įdomu.

aš lankausi vasaroj pas psichoterapeutę privačiai, tai kaip atrodo tie skyriai žinau maždaug, mane ne tas gąsdina.. ačiū labai už pagalbą :)
bet mano tėtis labai stereotipiškai nusiteikęs, nes jam skambino mano gydytoja, sakė ką čia išsigalvoji, tu žinai kur tave nori uždaryt? .... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#377895 vataitau, kas tave butent gasdina? Ar turi konkreciu klausimu? Ar bijai artimuju poziurio?
As sau visada sakau, kad geriau psichiatrinej ligoninej nei ant stogo.... :heart
Vartotojo avataras
Parašė paulina
Rola Balčiūtė rašė:Sveiki, seniai nebuvau čia... Pirmadienį guldo i ribinių būsenų skyrių.,Kauno klinikose. Čia turbūt parašyta, kastai, bet nėr jegu paieškoms. Gal kas brukstels trumpai B)

Ten kaip suprantu atviras skyrius, tvarka nėra labai griežta, teko skaityti atsiliepimą, tai sakė, kad pailsėjimui tinka :)
Vartotojo avataras
Parašė vataitau
maumau15 rašė:ligoninese leidzia rukyt?

manau, kad neleidžia, kaip ir visur, bet praktika rodo, jog įmanoma :D