Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė anglis
#375439 Aisku as jau 7 metai kaip ji pries miega geriu jau butu sunkoka nuo jo nulipti bet nematau prasmes jis man jau kaip bambonkes tiek kad miega dar tvarko siaip diena isgeriu kartais tai gerai glusina :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
#375444 As tai meciau clonazepama senai. Lorafenas daug geriau man, clozikas perstiprus. Lorafenas toks svelnus ir maloniai nuramina, o clozikas apsvaigina stipriai.
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
Phurriz rašė:As tai meciau clonazepama senai. Lorafenas daug geriau man, clozikas perstiprus. Lorafenas toks svelnus ir maloniai nuramina, o clozikas apsvaigina stipriai.

Na va kaip skirtingai. O man nuo lorafeno tik išgėrus po nepilnos minutės ima suktis kambarys ir pykina kol viską išvemiu. Gal esu jam jautri ar alergiška.
Įdomu, ar čia tik man vienai organizmas netoleruoja lorafeno?
Vartotojo avataras
Parašė anglis
HappyAngel rašė:
Phurriz rašė:As tai meciau clonazepama senai. Lorafenas daug geriau man, clozikas perstiprus. Lorafenas toks svelnus ir maloniai nuramina, o clozikas apsvaigina stipriai.

Na va kaip skirtingai. O man nuo lorafeno tik išgėrus po nepilnos minutės ima suktis kambarys ir pykina kol viską išvemiu. Gal esu jam jautri ar alergiška.
man ir slykstus lorafen kazkada bandziau vietoj klozika labai bjauriai jauciausi nepikino bet jautrus palikdavau zodziu ne man jis relanium arba klozikas bet geriausiai tai klozikas veikia :)
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
anglis rašė:
HappyAngel rašė:

man ir slykstus lorafen kazkada bandziau vietoj klozika labai bjauriai jauciausi nepikino bet jautrus palikdavau zodziu ne man jis relanium arba klozikas bet geriausiai tai klozikas veikia :)

Keista kaip skirtingai visiem veikia tas pats vaistas :)
Vartotojo avataras
Parašė VVika
HappyAngel rašė:
anglis rašė:Happy angel kiek laiko vartoji klonazepama? :)))

Vartoju jau gan ilgai. Dabar bandau skaičiuoti, gal bus metai jau. Buvo pertraukų ligoninėse, kai vietoj jų keisdavo kitu raminamuoju, pvz bromazepamu, diazapamu. Grįžus namo ir nuėjus į polikliniką, vėl rašydavo clonazepamą. O dabar bandžiau vietoj jo xanax 1 mg, tai man nelabai tinka tikriausiai, nes pastebėjau padidėjusį agresyvumą nuo xanax, kai praeina pirminis jo poveikis - raminantis, nors silpnai.

Nes Xanax veikia 4 ar kiek daugiau valandu, o klonazepamas - vos ne para. Tu dar neilgai klonika geri, patylesiu, pries kiek metu mane ant jo pasodino. Man near geresnio vaisto nuo nerimo (ketvertukas tabletes) ir nuo nemigos (puse tabletes)
Vartotojo avataras
Parašė VVika

O miegui lorafenas padeda? Noreciau ir as as nuo klonazepamo nulipti:(
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
VVika rašė:

O miegui lorafenas padeda? Noreciau ir as as nuo klonazepamo nulipti:(

Labai tinka. Lorafenas dar labiau slopinantis uz clozika. Clozikas truputi daugiau aktyvinantis uz lorafena. Miegui daznai skiria lorafena :)
Parašėazuolas
#378200 Asmeniskai nieko gero nuo klonazepamo, tokio labai jau gero nepajauciau, nezinau cia gal tik man vienam taip.
Vartotojo avataras
Parašė Montana Montekristo
#378517 Galit pasakyti ar yra budu pirktis klonazepamo be recepto? nesu policininkas, tiesiog nesinoriu vaiksioti pas psihiatrus. Nesenai pazystamas atsiunte klonazepamo kelias tabletes, tai ju paragaves pagaliau atradau savyje taip ko senai man reikejo.
Vartotojo avataras
Parašė emar
#378519 Prašyk pas savo šeimos gydytoją recepto.
Vartotojo avataras
Parašė Montana Montekristo
emar rašė:Prašyk pas savo šeimos gydytoją recepto.

as jau isivaizduoju jos zodzius "kam tau jis" "ka cia nusisneki" mano seimos gyditoja tokia pikta ir nekompetetinga. Jau zinau kad iseisiu is jos nieko nepeses
Vartotojo avataras
Parašė emar
#378535 O pakeisti jos negali? Šiame forume vaistais nesidalinam, tai draudžiama.
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
#379023 Na prisiklausiau iš patyrusios gydytojos apie clonazepamą. Prigąsdino, kad ojojoj. Kad tai bene stipriausias raminamasis tai visi beveik žino. Bet ką jis daro. Žodžiu, senatvėje nieko gero nesitikėti geriant tokį vaistą, nes jis "atima" kojas, veikia raumenis stipriai (anksčiau jis buvo skiriamas tik epilepsija sergantiems ir buvo ne toks stiprus), silpnaprotystė, atmintį suėda....Žodžiu senatvėje tampi daržove. Tik klausimas man kyla, kaip išgyventi, ištverti be raminamųjų (beje jie visi yra blogis, nes realiai neturi gydomojo poveikio), gal saugiausias bromazepamas. Per atmintį, kad kerta, tai pati jaučiu jau dabar. O tie baisiausi šalutiniai pasirodo tik po ilgo laiko, ypač senatvėje. Aišku, mes norime DABAR gyventi kokybiškai, jaustis gerai. Pati nesuvokiu, ką daryti. Man nuėmė clonazepamą ir pagal poreikį skyrė bromazepamą. Bet jis veikia silpnai, ir sunkiai man valdo nerimą, panikas. Ypač sunku, kai neveikia joks antidepresantas. Čia man taip. Tada kas belieka...raminamieji. Siūlė kvetiapiną tada geriau vartoti, bet jis mane migdo, nuo ketvirtuko 25 mg apdujusi būnu. :bloga