Moderatorius: signs

Parašė knopkiux
#375874 man nustate nerimo sutrikima su depresijos pozymiais, tai israsė valdoxan bei escitalopram, tai kai perskaiciau salutinius poveikius, tai toks jausmas kad visi man ir pasireiškia, ir ne is karto, o po 3 savaiciu kai kurie, ar cia ir kitiems taip buvo? ar jis miega jums sutvarke is kart ar cia laukti pusmeti reikes? :)
mano susitikimas su antidepresantais pirmas kartas gyvenime, tai todel ir klausiu, pasidalinkit kaip jums buvo
Vartotojo avataras
Parašė Elise
#375997 Buvo šalutiniai irgi, bet kokią savaitę, o paskui miegas pradėjo gerėti ir šalutiniai baigėsi. Bet pradžioje atrodė, kad niekada nesibaigs :bloga Dabar viskas gerai, miegu gerai ir jokių neigiamų jausmų.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#376493 Aš taip gerai norėčiau išsimiegoti,pailsėti ,bet negaliu gerti Ketipinor (Kvetiapinas) ,nes kitą dieną būnu mieguistas ir nieko negaliu daryti .Valdoxan irgi gėriau , tik rytais gerdavau .
Parašė knopkiux
#376503 vadoxan geriamas vakarais, as bent jau geriu ji vakare, bet vien ji gerdamas as vistiek nemiegu, tai kartu ikalu kvetipina 50mg, bet ryte silpna ir svaigsta galva. tikiuosi kad priprasiu ir praeis :)
Vartotojo avataras
Parašė Absinthe
#376504 Man tai išrašė valdoxaną nepaisant to, kad esu labai mieguista. Sakė, kad turėtų aptvarkyt keistus ir nemalonius sapnus, dėl ko turėčiau ramiau miegot.
Parašė knopkiux
#376505 man tik keista kad valdoxan vartoju menesi ir jis man miego nesutvarko, o kvetipinas is kart uzliulina, tai gal valdoxan tada nebevartoti, kaip manot?
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
biocel rašė:nupirk medaus ir gera arbata, pades uzmigti.

gera arbata su medum aktyvina. Bent as tokia geriu kad zvalesne buciau:)
Vartotojo avataras
Parašė emar
#376535 man atrodo, kad prieš žaidžiant su vaistų keitimais ar jų nustojimu juos vartoti, geriau pirmiau pasitarti su gydytoju arba bent jau paieškoti išsamesnės informacijos.
Vartotojo avataras
Parašė september_end
#378539 jau praėjo daug laiko nuo tol, kai mečiau tai galiu užtikrintai pasakyti, kad šitie vaistai yra visiškas š. - nejaučiau JOKIO poveikio, nei teigiamo, nei neigiamo, absoliučiai nieko. net nustojus vartot sakyčiau pradėjau geriau miegot, žodžiu.. kaina žvėriška, o poveikis toks pats kaip tic tac sučiulpus.
Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
#378548 vadinasi netinkami tavo atzvilgiu tau vaistai, as irgi vienus geriau, tai jokio poveikio nejauciau, o kitiems jie padedavo.