Moderatorius: signs

Parašėmolotov
Amelie rašė:Sveiki, o ar gali būti, kad olanzapinas sukelia derealizaciją? Gal čia tik sutapimas, nes prie šalutinių kaip ir nerašo, bet gal kam yra buvę?...

Nezinau ar sutapimas, bet as kai pradejau gert rispolepta irgi pastebejau derealizacija. Tik sunku atgamint ar iki to irgi buvo ar ne, kad siek tiek pasireiksdavo kartas nuo karto tai tikrai. Dabar tai visiskai gyvenu kaip kokiam burbule uzdarytas, nei savo pacio emociju nejauciu, nei aplinkos pilnai isgyvent negaliu, robotizuotas toks gyvenimas. O kaip tau? Stipriai irgi?
Vartotojo avataras
Parašė Amelie
molotov rašė:
Amelie rašė:Sveiki, o ar gali būti, kad olanzapinas sukelia derealizaciją? Gal čia tik sutapimas, nes prie šalutinių kaip ir nerašo, bet gal kam yra buvę?...

Nezinau ar sutapimas, bet as kai pradejau gert rispolepta irgi pastebejau derealizacija. Tik sunku atgamint ar iki to irgi buvo ar ne, kad siek tiek pasireiksdavo kartas nuo karto tai tikrai. Dabar tai visiskai gyvenu kaip kokiam burbule uzdarytas, nei savo pacio emociju nejauciu, nei aplinkos pilnai isgyvent negaliu, robotizuotas toks gyvenimas. O kaip tau? Stipriai irgi?

Na man vaikystėj būdavo derealizacija, bet paskui augant kaip ir išnyko, o kai pradėjau vartot olanzapiną tai vėl atsirado ir gana stipriai. Sakiau gydytojai tai ji sakė tiesiog nekreipti dėmesio ir nesusikoncentruoti į tai. Bet žinoma ne visada tai pavyksta. Dabar gal mažiau būna, bet jei nepraeis, tai manau reiks nutraukt tuos vaistus, nes ta būsena labai bloga...
Vartotojo avataras
Parašė anglis
#377226 Grystu prie olanzapino nes abilify visiskai netinka salutiniai ziaurus vienu zodziu ne man jie olanzapinas geriau tvarko visus negerumus viduje tik tiek kad biski mastyma lietina bet jau geriau nei tas ablify :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
anglis rašė:Grystu prie olanzapino nes abilify visiskai netinka salutiniai ziaurus vienu zodziu ne man jie olanzapinas geriau tvarko visus negerumus viduje tik tiek kad biski mastyma lietina bet jau geriau nei tas ablify :bloga

As 5 mg laikau olanzapino, o tu ? :kutikuti
Vartotojo avataras
Parašė anglis
Phurriz rašė:
anglis rašė:Grystu prie olanzapino nes abilify visiskai netinka salutiniai ziaurus vienu zodziu ne man jie olanzapinas geriau tvarko visus negerumus viduje tik tiek kad biski mastyma lietina bet jau geriau nei tas ablify :bloga

10mg vakare kartu clonazepama ir mirtazapina 45mg laikau :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
anglis rašė:
Phurriz rašė:

10mg vakare kartu clonazepama ir mirtazapina 45mg laikau :bloga

Daugokai visko :shock:
Vartotojo avataras
Parašė anglis
#379106 na jo nemazai bandysiu gal 5mg olanzapino nes pakilti sunku is lovos :bloga
Vartotojo avataras
Parašė anglis
#380453 sveiki kaip ne keista man svoris neuga nuo olanzapino o jum kaip kas vartojate si vaista :)
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
anglis rašė:sveiki kaip ne keista man svoris neuga nuo olanzapino o jum kaip kas vartojate si vaista :)

Dazniausiai pradzioi vartojimo daug uzauga svorio, o su laiku sustoja.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
anglis rašė:sveiki kaip ne keista man svoris neuga nuo olanzapino o jum kaip kas vartojate si vaista :)

Man irgi nuo olanzapino nebuvo jokios įtakos svoriui, o gėriau 15mg.
Vartotojo avataras
Parašė anglis
#381361 Sveikuciai olanzapino vartotojai kaip jauciates nuo jo mane asmeniskai tai glusina lb jis. Mazai emociju,apatiskas pasidariau ar cia liga ar olanzapino salutiniai nesinori bendrauti tiesiog sunkiai galva dirba kaip jum sis vaistas :song
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#381363 Tau diena skyre olanzapina? Debilizmas man nuo 5mg diena tai sakes buvo jis tik nakciai, serokvelio matomai bando nesekmingai pakeist, gaila.
Labai migde diena uzmigdavau, valgyt noredavau ziauriai, galva visiskai nedirbo.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Vaiduk rašė:Tau diena skyre olanzapina? Debilizmas man nuo 5mg diena tai sakes buvo jis tik nakciai, serokvelio matomai bando nesekmingai pakeist, gaila.
Labai migde diena uzmigdavau, valgyt noredavau ziauriai, galva visiskai nedirbo.

Man tai skyre ryte gert, bet as geriu nakciai.
Vartotojo avataras
Parašė anglis
#381367 As vakare pries geriu kartu su mirtazapinu ir klonazepamu bet ar cia praeis tos galvos tustumas ar jis man netinka :oops:
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#381369 Atsiprasau anglis bet kokia prasme mirtazapina su olanzapinu gert arba mirtazapinas arba olanzapinas, o klonikas cia tipo irgi prie miego skirtas. Tau ryskiai per daug vaistu skyre, dar tokios kombinacijos :bloga

SIulau gert nakciai olanzapina arba mirtazapina, ir jei mirtazapinas migdo, diena ziurek gal net kloniko nereiks. Siaip klonikas bent man tai hujovas vaistas.