Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė biggie
Degas93 rašė:
guste rašė:žiaurūs vaistai nors atrodo tokie nekalti ir lengva ranka išrašomi...o kaip nutraukti ,kaip lomkes iškesti jos baisesnes nei nuo heroino ir tai net medikai patvirtino,vnz vaistas kuris žudo negauni širdis stojasi ,jau kelis kart atpumpavo...niekam nelinkiu to patirt...tai legalus narkotikai...siuo metu nutraukineju tikiuos pavyks

man irgi viena durna daktare buvo israsiusi ji nuo depresijos kasdien gert :D po savaites kazkaip pastebejau koks kvailas esu ir nieko neprisimenu, nusprendziau nebegert. Kokios ''lomkes'' buvo tai eik tu sau. Jeigu jau atsipalaidavimui- geriau lexotanilis, ne taip bukina labiau atpalaiduoja ir ne tokie sunkus abstinentiniai sindromai, ypac saikingai vartojant.
O isvis nelabai isivaizduoju kokiai ligai ji gali israsyt gerti kasdien?

Ivairus panikos ir nerimo sutrikimai, kurie nepraeina nuo antidepresanto ir tai raminamieji rasomi daugiau kaip pagalbine priemone, nei pagrindinis gydymas.
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
#374220 Geriu didelėmis dozėmis clonazepamą. Suniai tvarkausi su nerimu ir nervingumu, pykčiu, bloga nuotaika, panikomis. Ar verta jį keisti į Xanaxą? Bromazepamas silpnokas man, o lorafenui esu alergiška. :sos:
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
HappyAngel rašė:Geriu didelėmis dozėmis clonazepamą. Suniai tvarkausi su nerimu ir nervingumu, pykčiu, bloga nuotaika, panikomis. Ar verta jį keisti į Xanaxą? Bromazepamas silpnokas man, o lorafenui esu alergiška. :sos:

Jeigu klonikas nepadeda tai vargu ar xanaxas ką padarys, ypač kai jo half time mažesnis. Bet čia jau reiktų klausti kas jį vartojo ir galėtų palyginti :)
Vartotojo avataras
Parašė Antitezė
HappyAngel rašė:Geriu didelėmis dozėmis clonazepamą. Suniai tvarkausi su nerimu ir nervingumu, pykčiu, bloga nuotaika, panikomis. Ar verta jį keisti į Xanaxą? Bromazepamas silpnokas man, o lorafenui esu alergiška. :sos:

Su didelėm dozėm sunku kažką pakeisti, nes Clonazepamas stipriausias iš visų -zepamų ir panašių. Man xanaxas patiko dėl to, kad nemigdo ir suveikia greitai, panikos atakos metu pvz, ir po to vėl jaučiuos žvali. Clonazepamas gerai suveikia jeigu šiaip nerimas nepraeina ir beveik visą laiką jauti nerimą.

Žodžiu bromazepamas ir xanaxas (iš mano patirties) - nuima nerimą, bet jų efektą jaučiu kelias valandas tik, tuo tarpu clonazepamas veikia ilgai, net vakare išgėrus ryte dar jaučiasi šiek tiek slopinimas.
Čia įmetu lentelę palyginimui, gal bus naudinga:
https://patentimages.storage.googleapis ... 7_0001.png
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
#374254 Po clonazepamo visi kiti vaistai atrodys silpni. Bet man lorafenas geriausias is visu benzodiazepinu.
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
#374263 Esmė tame, kad gal aš jau pripratau prie clonazepamo ir jis manęs nemigdo, kaip čia kitus, jis mane veikia labiau aktyvinančiai šiek tiek. Bet pvz norint nusiraminti, reikia didelės dozės, nes 1 tabletė man kaip norma, t.y. su ja aš vaikštau pakankamai su aktyviomis emocijomis. Todėl pagalvojau, kad netapčiau narkomane, gal reikia bandyti keisti į ne tokį stiprų. Ar padaryti pertrauką, kad paskui clonazepamas vėl veiktų stipriau, kaip kad pradėjus vartoti, bet bijau prašyti kitų. Baimė kažkokia, kad kitas vaistas bus per silpnas po kokios savaitės, kai priprasiu, ir tada bus visai nekas. Na bet bandysiu pasikonsultuoti dėl raminamojo su psichiatre. Realiai bandžiau vietoj clonazepamo išgerti 0,5 mg paprasto xanaxo ir jis suveikė labiau, t.y. jutau tą apnešimą, toks lyg girtumas lengvas. Anksčiau kita psichiatrė man visada kas 1-2 mėn.keisdavo raminamąjį, kad nepriprasčiau prie to pačio. Dabar pastoviai laiko ant clonazepamo. :oops:
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
HappyAngel rašė:Esmė tame, kad gal aš jau pripratau prie clonazepamo ir jis manęs nemigdo, kaip čia kitus, jis mane veikia labiau aktyvinančiai šiek tiek. Bet pvz norint nusiraminti, reikia didelės dozės, nes 1 tabletė man kaip norma, t.y. su ja aš vaikštau pakankamai su aktyviomis emocijomis. Todėl pagalvojau, kad netapčiau narkomane, gal reikia bandyti keisti į ne tokį stiprų. Ar padaryti pertrauką, kad paskui clonazepamas vėl veiktų stipriau, kaip kad pradėjus vartoti, bet bijau prašyti kitų. Baimė kažkokia, kad kitas vaistas bus per silpnas po kokios savaitės, kai priprasiu, ir tada bus visai nekas. Na bet bandysiu pasikonsultuoti dėl raminamojo su psichiatre. Realiai bandžiau vietoj clonazepamo išgerti 0,5 mg paprasto xanaxo ir jis suveikė labiau, t.y. jutau tą apnešimą, toks lyg girtumas lengvas. Anksčiau kita psichiatrė man visada kas 1-2 mėn.keisdavo raminamąjį, kad nepriprasčiau prie to pačio. Dabar pastoviai laiko ant clonazepamo. :oops:

Clonazepamas ir yra labiau aktyvinantis raminamas negu pvz lorafenas ar relaniumas. Nereiktu isigasti del to.
Lorafenas geriausiai butu manau po clonazepamo. Relaniumas irgi butu neblogai, bet po clonezepamo jis gali atrodyti silpnas labai.
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#374273 Mano asmenine nuomone geriau biškį "panarkomanauti" jei to reikia, nei kad ale būti švariam, bet apgailėtinos būsenos. Jei kažkiek pasitaisys savijauta tada bus galima ir galvoti kažką apie mažinimą ir atsisakymą :))) Juk nekeli dozės. Mano psichė tai pasakojo, kad narkomanai po visą pakelį kloniko susivaro iškart :bloga
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#374275 Kartais buna toks reiskinys kaip benzodiazepinu disinhibicija. Susidarius tolerancijai, benzodiazepinai vietoj slopinimo gali suteikti savotiska stimula, taip yra todel, kad benzodiazepinai veikia pagrindini organizmo stabdanti neuromediatoriu - GABA. Problema tame, kad sita stabdanti medziaga stabdo ne tik nuo neurotransmisijos, bet stabdo ir kitus mechanizmus, kurie stabdo neurotransmisija, todel, uzblokuojant stabdi GABA pagalba, sustipreja neurotransmisija, kur jos neturetu lyg ir buti, todel gaunasi tos paradoksines reakcijos. Turbut daktarai del to ir keitalioja benzodiazepinus, kad isvengti tolerancijos.
Vartotojo avataras
Parašė Antitezė
#374507 HappyAngel aš irgi pastebiu kad kai keičiu tarp xanaxo bromo ir cloniko efektai skiriasi. Jeigu bijai tai tiesiog paprašyk kad išrašytų ir senų vaistų ir naujų. Jeigu nauji raminamieji neveiks tavęs ir jausies blogai galėsi grįžti prie senų. Bet kad clonazepamas aktyvina man yra wow, aš nuo vienos tabletės užmiegu kaip plyta. :D
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
#379183 http://www.alfa.lt/straipsnis/50188885/pamirskite-xanax-naturalus-vaistas-gydantis-nerima-be-salutiniu-poveikiu Apie xanax ir jo pakeitimą L- tianinu. Gal kas bandėte šį papildą? Kokios nuomonės? Kiek skaičiau ir girdėjau, kas vartojo, tai padėjo. Bet vat įdomu, ar prie stipraus nerimo, panikų jis efektyvus.

Ieškau čia, nes atseit dar ne bet kokio gamintojo efektyvus būna [urlhttps://www.iherb.com/search?sug=l-theanine&kw=l-thianine&rank=01][/url]
Vartotojo avataras
Parašė biggie
HappyAngel rašė:http://www.alfa.lt/straipsnis/50188885/pamirskite-xanax-naturalus-vaistas-gydantis-nerima-be-salutiniu-poveikiu Apie xanax ir jo pakeitimą L- tianinu. Gal kas bandėte šį papildą? Kokios nuomonės? Kiek skaičiau ir girdėjau, kas vartojo, tai padėjo. Bet vat įdomu, ar prie stipraus nerimo, panikų jis efektyvus.

Ieškau čia, nes atseit dar ne bet kokio gamintojo efektyvus būna [urlhttps://www.iherb.com/search?sug=l-theanine&kw=l-thianine&rank=01][/url]

abejoju ar l-teaninas padetu, kai nepadeda vaistai, be to jo pakankamai galima gauti geriant zalia arbata, nerima is papildu daug geriau veikia phenibut, jis boostina GABA kaip ir benzodiazepinai ir buna jo pirkt sporto parduotuvese kai kuriose.
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
HappyAngel rašė:http://www.alfa.lt/straipsnis/50188885/pamirskite-xanax-naturalus-vaistas-gydantis-nerima-be-salutiniu-poveikiu Apie xanax ir jo pakeitimą L- tianinu. Gal kas bandėte šį papildą? Kokios nuomonės? Kiek skaičiau ir girdėjau, kas vartojo, tai padėjo. Bet vat įdomu, ar prie stipraus nerimo, panikų jis efektyvus.

Mergina sakė, kad papildų reklama čia kai siunčiau :D
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Katinas rašė:

Mergina sakė, kad papildų reklama čia kai siunčiau :D

Tai cia iskarto matosi, kad papildu reklama.
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
#379216 Sakot nieko nepadeda tie papildai. Konkrečiai L-thianine? Nes yra gerų atsiliepimų. Kai kam padeda. Bet aš tai jau neturiu vilties. Jei nepadeda silpnesni raminamieji tai ką čia koks arbatos ekstraktas. :D