Moderatorius: signs

Parašė Mersas
ligiasarumyliu rašė::DD As visgi po menesio su coaxil 2 kart dienoj dedu pliusa siam antidepresantui,tpfu tpfu tpfu:)

:))) Padejo??? Kaip savijauta? kaip su miegu??
Parašė sigita12
Mersas rašė:
ligiasarumyliu rašė::DD As visgi po menesio su coaxil 2 kart dienoj dedu pliusa siam antidepresantui,tpfu tpfu tpfu:)

Man 2 menesius kai vartojau buvo su miegu jau neblogai.va 3 menesi pradejau vartot sunkiai uzmiegu,baime atsiranda vakarais.o va ryjimo sutrikima beveik sutvarke.kazin ar jie tinka ar ne man nes dabar sleikstulys kamuoja daznas.
Parašė Mersas
sigita12 rašė:
Mersas rašė:

Man 2 menesius kai vartojau buvo su miegu jau neblogai.va 3 menesi pradejau vartot sunkiai uzmiegu,baime atsiranda vakarais.o va ryjimo sutrikima beveik sutvarke.kazin ar jie tinka ar ne man nes dabar sleikstulys kamuoja daznas.

:))) as ir su miegu vargstu, nesuprantu , kodel tos problemos, man panasiai buvo, po triju menesiu kazkaip pablogejo, bet po to vel lyg praejo. Bet su miegu ai ne kazkas.
Parašė sigita12
#381075 :))) as ir su miegu vargstu, nesuprantu , kodel tos problemos, man panasiai buvo, po triju menesiu kazkaip pablogejo, bet po to vel lyg praejo. Bet su miegu ai ne kazkas.[/quote]

keitai jis cia veikia su kuo nebepasneku.ir nei ji toliau testi nei mesti.Sakau kazin ar jis dar kokios onkologijos nesukelia.cia jug gliutamatas skaitosi sudetyje.kiek laiko tau daktare liepe ji vartoti?man as tikiuosi 3 menesius ir gal lieps nutraukti.
Parašė Mersas
sigita12 rašė::))) as ir su miegu vargstu, nesuprantu , kodel tos problemos, man panasiai buvo, po triju menesiu kazkaip pablogejo, bet po to vel lyg praejo. Bet su miegu ai ne kazkas.

keitai jis cia veikia su kuo nebepasneku.ir nei ji toliau testi nei mesti.Sakau kazin ar jis dar kokios onkologijos nesukelia.cia jug gliutamatas skaitosi sudetyje.kiek laiko tau daktare liepe ji vartoti?man as tikiuosi 3 menesius ir gal lieps nutraukti.[/quote]

nu man israse pusmeciui, bet nesurantu, ar jie padeda ar ne, nes iki galo vistiek gerai nesijauciu su jais.o, kaip spaudimas? nemazina? mano ir taip zemas, tai nesuprantu ar jis zemina ar ne, nes kita karta labai nera energijos, tik nzn ar nuo vaistu ar nuo spaudimo.
Vartotojo avataras
Parašė ligiasarumyliu
Mersas rašė:

Nebera nusivylimo jausmo,kuris uzklupdavo netiketai,(budavo,lyg i duobe ikrenti...)
bet dabar kantrybes maziau,kai ko nors nesiseka greitai padaryt arba toks kaip pasiutimas uzeina,bet as ji valdau,savy pasikeikiu ant tu kas supykde...o jei nesuvaldyciau- jauciu,sveikiau butu kad nelaikiau savy...miegas tpfu tpfu tpfu gerai. su coaxil jauciuosi gyvesne nei su sertralinu paskutiniu metu budavo...gaila,apetito coaxil nenuima man,nu skanu man valgyt...nelengva sustot...
Parašė Mersas
ligiasarumyliu rašė:
Mersas rašė:

Nebera nusivylimo jausmo,kuris uzklupdavo netiketai,(budavo,lyg i duobe ikrenti...)
bet dabar kantrybes maziau,kai ko nors nesiseka greitai padaryt arba toks kaip pasiutimas uzeina,bet as ji valdau,savy pasikeikiu ant tu kas supykde...o jei nesuvaldyciau- jauciu,sveikiau butu kad nelaikiau savy...miegas tpfu tpfu tpfu gerai. su coaxil jauciuosi gyvesne nei su sertralinu paskutiniu metu budavo...gaila,apetito coaxil nenuima man,nu skanu man valgyt...nelengva sustot...

:))) o kaip su svoriu? nekrito? man nukrito 10 kg, bet nzn ar nuo vaistu, ar nuo ligos.o kokius dar papildomai geriat vaistus?? ar tik coaxil?
Vartotojo avataras
Parašė ligiasarumyliu
#381291 :))) o kaip su svoriu? nekrito? man nukrito 10 kg, bet nzn ar nuo vaistu, ar nuo ligos.o kokius dar papildomai geriat vaistus?? ar tik coaxil?[/quote]
O nesimato paraso mano-ten surasiau ir diagnoze,ir vaistus?
Svoris nekrenta,nes su geriu ir kvetiapina nuo nerimo,kuris man ir gerina apetita...
Parašė sigita12
#381464 nu man israse pusmeciui, bet nesurantu, ar jie padeda ar ne, nes iki galo vistiek gerai nesijauciu su jais.o, kaip spaudimas? nemazina? mano ir taip zemas, tai nesuprantu ar jis zemina ar ne, nes kita karta labai nera energijos, tik nzn ar nuo vaistu ar nuo spaudimo.[/quote]

na man su spaudimu mazesnis 60 90.ir seip dabar nerimas paumejo blogiau jauciuosi,bandziau viena diena 2 isgerti ne 3 tai gal nuo to.nebezinau jau ar pades jie cia man.
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#381491 Cia labai silpni vaistai, kad vaistas duotu poveiki be salutinio sunku tiketis.
Parašė sigita12
Vaiduk rašė:Cia labai silpni vaistai, kad vaistas duotu poveiki be salutinio sunku tiketis.

sakot silpni?Tai cia kaip irnormalu kad 3 menesiai ir vistiek momentais savaite kokia lb gerai,o kita savaite visaj bloga kaip isejes kunas is saves,nerimas,galva padaznejo skaudeti.O kokia jusu patirtis su cioxiliu?
:bloga
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#381516 Tokia jusu savijauta turbut nes coaxilis nepadeda, dvi savaites geriau ir kankinaus nes daktare sake palaukt kol antidepresantas suveiks.
Parašė Mersas
sigita12 rašė:
Vaiduk rašė:Cia labai silpni vaistai, kad vaistas duotu poveiki be salutinio sunku tiketis.

sakot silpni?Tai cia kaip irnormalu kad 3 menesiai ir vistiek momentais savaite kokia lb gerai,o kita savaite visaj bloga kaip isejes kunas is saves,nerimas,galva padaznejo skaudeti.O kokia jusu patirtis su cioxiliu?

:))) Nepadeda must tie vaistas, mana, reik keisti juos.Ka sake gydytoja??? man taip pat zemas spaudimas, tai die gal dar daugiau zemina. As tai vaziuosiu , kad kits parinktu, atsibodo jau tas tampymasis, nei sveikatos, tiek chemijos pririjus be reikalo gal but. :)))
Parašė sigita12
Mersas rašė:
sigita12 rašė:

:))) Nepadeda must tie vaistas, mana, reik keisti juos.Ka sake gydytoja??? man taip pat zemas spaudimas, tai die gal dar daugiau zemina. As tai vaziuosiu , kad kits parinktu, atsibodo jau tas tampymasis, nei sveikatos, tiek chemijos pririjus be reikalo gal but. :)))

o gi gydytoja tai sako jei pradzioje buvo pagerejimas tai sneku nesamones kad netinka.sake jie silpniausi tai tikrai nepakenks.o ir stipresniu atseit nepernesiu visaj jei situ visoki salutiniai kamuoja. tai as galvoju kai 3 menesiai atgersiu tai nutrauksiu velniop.kaip jau bus taip.
Parašė sigita12
#381566 Bukit geri,atsiliepkit dar tie kurie geria ar gere cioxili.papasakokit savo patirtis su juo.Buciau labai dekinga. B)