Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#380695 Bet tada negali rašyt Šiauliose taip gaunas :bloga , nes pražioj turi stebėt kraują, nes galima užsilenkt. Man kai skyrė tai pradžioj kas keli mėn. tikrino, po to rečiau kol nusistovėjo dozė.
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#380753 Yra kraujo tyrimu centras siauliuose tilzes gatvej, man del elergijos is respublikines viena karta ten siunte, gal ir prie boksto kokia labaratorija yra.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#380765 A6 pagalvojau, ad gal jei nebūtų, tai siųstų į artimiausią labarotoriją kitam mieste?
Man teko nutraukt litį, nes negalėjo sutvarkyt problemų dėl skydliaukės, be to su L-thyroxine pjaunasi man rods.
Vartotojo avataras
Parašė estranged
KunigaikštisMyškinas rašė:A6 pagalvojau, ad gal jei nebūtų, tai siųstų į artimiausią labarotoriją kitam mieste?
Man teko nutraukt litį, nes negalėjo sutvarkyt problemų dėl skydliaukės, be to su L-thyroxine pjaunasi man rods.

O tau litis padejo kazkiek? Kokio tipo bipolinis pas tave?
Vartotojo avataras
Parašė estranged
Vaiduk rašė:Yra kraujo tyrimu centras siauliuose tilzes gatvej, man del elergijos is respublikines viena karta ten siunte, gal ir prie boksto kokia labaratorija yra.

Kad yra tai zinau, bet ar licio tyrimus daro cia jau neaisku. Reiks pasiskambint jei sugalvos skirt liti.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#380774 Padėjo, nors pas mane šizoafektinis tai nežinau...
Ai dar šiaip reik pasitikrint dėl ličio derinamumo su kitais vaistais. Nes jis toks specifinis.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
estranged rašė:
Vaiduk rašė:Yra kraujo tyrimu centras siauliuose tilzes gatvej, man del elergijos is respublikines viena karta ten siunte, gal ir prie boksto kokia labaratorija yra.

Kad yra tai zinau, bet ar licio tyrimus daro cia jau neaisku. Reiks pasiskambint jei sugalvos skirt liti.

Kaune man sake sanciu ligoninej tiria licio koncentracija, del kitu istaigu nzn
Vartotojo avataras
Parašė Orthos
#380841 Po kiek ličio tablečių vartojat stabiliai koncentracijai pasiekti? Įdomu palyginti :)
Vartotojo avataras
Parašė Orthos
#380863 Ličio koncentracijos nustatymą daro ir Antakalnio poliklinikoje, ir Grybo gatvėje, ir Santariškėse, turėtų daryti ir kitose eilinėse poliklinikose.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
paulina rašė:https://www.skelbimai.lt/skelbimas/litis-5mg-gerai-nuotaikai-palengvina-depresija-pakuoteje-60-kapsuliu-3881867
O jis su receptu? Ne placebas?

Ne. Mes kalbam apie šiuos - https://www.vaistai.lt/kompensuojamas-v ... s-n50.html