Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė anglis
Phurriz rašė:
anglis rašė:sveikuciai kaip laikotes su kvetiapinu man gyd skyre 200mg pries miega kartu su mirtazapinu 45mg ir klonazepamu 2mg tai isgeriau pirma diena ta 200mg kventiax tai kaip zombis visa diena nzn emociju nulis bendravimo nulis nieko nesinori gal sakau praeis snd su 100mg vakare miegojau tai biski geriau jaucios bet nerimas tai stiprus uzeina kaip jum del nerimo su sio vaistu? :bloga

Galingai nakciai vaistu naudoji. Mirtazapino didele doze labai, kvetiapino ir cloziko visa tablete. Ka dhttp://www.depresijosklubas.lt/forumas ... =379595#ar ryte naudoji ? Nebutu geriau clozika i ryta perkelt, kad nebutu nerimo ? Ar be cloziko neuzmigtum ? Juk nuo mirtazapino + kvetiapino turetum nuluzt laisvai.
Sveikas phurizz:) siaip jo smarki bomba bet stengios kloziko puse pries miega ir kita puse ryte del nerimo o siaip tai ryte daugiau nieko negeriu bet greit pas gyd eisiu tai sakysiu kad nerimas stiprus uzeina rydienos puseje siaip nebudavo man nerimo kvetapina pradejau gerti uzejo :bloga bet prigesintas esu stipriai :bloga
Vartotojo avataras
Parašė biggie
anglis rašė:
Phurriz rašė:
anglis rašė:sveikuciai kaip laikotes su kvetiapinu man gyd skyre 200mg pries miega kartu su mirtazapinu 45mg ir klonazepamu 2mg tai isgeriau pirma diena ta 200mg kventiax tai kaip zombis visa diena nzn emociju nulis bendravimo nulis nieko nesinori gal sakau praeis snd su 100mg vakare miegojau tai biski geriau jaucios bet nerimas tai stiprus uzeina kaip jum del nerimo su sio vaistu? :bloga

Galingai nakciai vaistu naudoji. Mirtazapino didele doze labai, kvetiapino ir cloziko visa tablete. Ka dhttp://www.depresijosklubas.lt/forumas ... =379595#ar ryte naudoji ? Nebutu geriau clozika i ryta perkelt, kad nebutu nerimo ? Ar be cloziko neuzmigtum ? Juk nuo mirtazapino + kvetiapino turetum nuluzt laisvai.
Sveikas phurizz:) siaip jo smarki bomba bet stengios kloziko puse pries miega ir kita puse ryte del nerimo o siaip tai ryte daugiau nieko negeriu bet greit pas gyd eisiu tai sakysiu kad nerimas stiprus uzeina rydienos puseje siaip nebudavo man nerimo kvetapina pradejau gerti uzejo :bloga bet prigesintas esu stipriai :bloga

man irgi quetiapinas keistai veike, slopino, bet azitacijos ir nerimo nenueme o gal ir sukele? Quetiapinas is neuroleptiku turbut stipriausias antidepresantas, galbut per daug to veikimo, nes yra tikrai kam ir manija sukelia jis, ypac antidepresantinem dozem, kol neblokuoja pakankamai dopamino
Vartotojo avataras
Parašė anglis
#379614 jo biggie sukele man jis dideli nerima o siaip nzn net gal prisitaikys siaip reiktu ad ryte prie jo gerti manau :)
Parašėkatynele
anglis rašė:jo biggie sukele man jis dideli nerima o siaip nzn net gal prisitaikys siaip reiktu ad ryte prie jo gerti manau :)

32.11
Vidutinio sunkumo depresijos epizodas, atsirandantis postnataliniu periodu

tau po gimdimo depresija atsirado?
Vartotojo avataras
Parašė anglis
katynele rašė:
anglis rašė:jo biggie sukele man jis dideli nerima o siaip nzn net gal prisitaikys siaip reiktu ad ryte prie jo gerti manau :)

32.11
Vidutinio sunkumo depresijos epizodas, atsirandantis postnataliniu periodu

tau po gimdimo depresija atsirado?

ne as vyras jei ka man tokia degnoze paiso :))
Vartotojo avataras
Parašė anglis
#379619 biggie norejau paklausti taves kiek mg reikia kvetapino kad pasiektum antipsichozini poveiki siaip man gyd.skyre 200mg sake vilnius gydo 400mg kaunas 600mg kur suo pakastas :)
Parašė Vyagndas
#380152 Sveiki kokia vaisto tikimo pozymiai vartoju xeplion 150mg ketepinor 300mg alventa 300mg pabandziau dirbti galvojau neiseis ir pradirbau 9h poto lengvai dirbau po9h dabar tik rudeni bet vistiek jauciu energijos trukuma. Ar energijos trukuma turetu atstatiti xeplion150 ar alventa ar pagal mano aprasima tinka vaistai
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#381763 baigesi patentas seroquelio xr, isejo kitu pavadinimu Kventiax, galvoju nusimesti olanzapino ir mirtazapino kokteili ir pakeisti quetiapinu xr, pagal studijas jis tolygiau veikia ir maziau slopina nei paprastas. Anksciau pokytis buvo -30kg, dabar irgi norisi naturalesne medziagu apykaita turet.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
biggie rašė:baigesi patentas seroquelio xr, isejo kitu pavadinimu Kventiax, galvoju nusimesti olanzapino ir mirtazapino kokteili ir pakeisti quetiapinu xr, pagal studijas jis tolygiau veikia ir maziau slopina nei paprastas. Anksciau pokytis buvo -30kg, dabar irgi norisi naturalesne medziagu apykaita turet.

Neperdaznai keitineji vaistus ? :)
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#381780 Gulkis į Kauno Dariaus ir Girėno ten kai serokvelio neturėjo visiem depakina davė poliklinikoje abejoju ar rašys į ten neskupus nei ant vaistų nei ant lašeliniu Liux gydymas.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Phurriz rašė:
biggie rašė:baigesi patentas seroquelio xr, isejo kitu pavadinimu Kventiax, galvoju nusimesti olanzapino ir mirtazapino kokteili ir pakeisti quetiapinu xr, pagal studijas jis tolygiau veikia ir maziau slopina nei paprastas. Anksciau pokytis buvo -30kg, dabar irgi norisi naturalesne medziagu apykaita turet.

Butu svoris normalus nieko nekeisciau, bet dabar ir sportas, ir mityba, bet olanzapinas vistiek laiko tuos riebalus, o mirtazapinas vercia nakti valgyt, manau quetiapinas atstotu tuos abu su mazesnem metabolinem pasekmem.

Dabar yra quetiapinas prailgintas nebe seroquelio pavadinimo ir man jis kompensuojamas, bandysim kazkaip padaryti keitima, nes quetiapinas tikrai man svori tiek neaugina.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
biggie rašė:
Phurriz rašė:

Butu svoris normalus nieko nekeisciau, bet dabar ir sportas, ir mityba, bet olanzapinas vistiek laiko tuos riebalus, o mirtazapinas vercia nakti valgyt, manau quetiapinas atstotu tuos abu su mazesnem metabolinem pasekmem.

Dabar yra quetiapinas prailgintas nebe seroquelio pavadinimo ir man jis kompensuojamas, bandysim kazkaip padaryti keitima, nes quetiapinas tikrai man svori tiek neaugina.

As ir ziauriai daug kg priaugau, bet jauciuosi neblogai.
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
KunigaikštisMyškinas rašė:
biggie rašė:Dabar yra quetiapinas prailgintas nebe seroquelio pavadinimo...

O kokiu pavadinimu? Man aktualu irgi. :bloga

Cituojant biggie ankstesnę žinutę tai "baigesi patentas seroquelio xr, isejo kitu pavadinimu Kventiax" tai gal tas :)