- 2015 12 15, 11:43
Visi vaistai yra blogis. Ibumetinas nuo galvos skausmo irgi blogis. Del pripratimo tai tikrai nepriprasi per kelis menesius. O psichiatre paskirs kazka miegui, bet as asmeniskai kvetiapino nerasyciau naujokui susirgusiam.
whitenoise rašė:sveiki. bromazepama pradejau vartoti pries du menesius nereguliariai. visada tik pries miega ir iki sio pirmadienio tik po puse tabletes. vakar 1 suvartojau, o siandien isgeriau jau pusantros. labai blogos dienos buvo, daug tyrimu, daug parkiu. uzmigti vaistas man kazkiek padeda (ipac pirmos dozes efektas geras buvo), bet seimos gydytoja sake, kad nuo ju priklausomybe atsiranda ir liepe regintis pas psichiatra, nes ji tipo daugiau israsyti negali. klausimas butu po kiek vartojimo laiko ta priklausomybe atsiranda? 5dieniui uzsirasiau pas psichiatra. gal galetumete parekomenduoti kokius vaistus nuo nemigos. kai issikvieciau greitaja uzvakar daktaras kuris apziurejo sake, kad visi benzodiazepinai yra blogis, kad priprasiu ir teks visa gyvenima vartoti.. rekomendavo Kvietiapina. sorry uz kvailus klausymus, bet esu cia naujas ir nesigaudau siame reikale visiskai
Visi vaistai yra blogis. Ibumetinas nuo galvos skausmo irgi blogis. Del pripratimo tai tikrai nepriprasi per kelis menesius. O psichiatre paskirs kazka miegui, bet as asmeniskai kvetiapino nerasyciau naujokui susirgusiam.

Aš irgi bijau raminamus, migdomus gerti ir geriu tik kai jau visai nesusitvarkau. Bet man retai būna panika ir nerimas būna pakenčiamas dar. Tai man nėr reikiamybės. Kai kuriems žmonėms deja tik jie padeda.
Maniškė ačiū Dievui norm. ir nerašo į kairę į dešinę raminamų. Vos įtikinau kažkada, kad man reik tik tam, kad vaistinėlėj turėt ir man tos dėžutės dviems, trims metams užteks.