Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Gerulis
#380436 Nes pagerdavau koki menesi max du ir pats mesdavau, biski pageredavo ir pats nuspresdavau taip
Dabar psichiatras siule bent 6 men be perstojo pagerti, nes pries tai susigalvodvau atostogas pasidaryti nuo Cipralexo :D
Vartotojo avataras
Parašė SecretOfSteel
maumau15 rašė:situ vaistu poveikis toks pats kaip ju pirmtaku citalopramo?

Nope, Escitalopramas šiaip skaitosi patobulinta citalopramo versija
Vartotojo avataras
Parašė Gerulis
#380448 Kazka skaiciau, kad kazkoks labiau isgrynintas ir "ale" maziau salutiniu poveikiu turi tureti
Bus matyt kaip bus :D
Vartotojo avataras
Parašė Orthos
#380945 Kaip sekasi su escitalopramu gydant nerimą (socialinį, generalizuotą)? :)
Vartotojo avataras
Parašė Orthos
#381054 Ar jums escitalopramas duoda tokį "pofigizmo" jausmą? :D
Vartotojo avataras
Parašė Gerulis
Orthos rašė:Ar jums escitalopramas duoda tokį "pofigizmo" jausmą? :D

As siaip pyyp! tai sunku pasakyti, bet del to ko geriu sita vaista, tai toje vietoje toks gal nepatapau dar.. nors gal biski ir suprantu ka nori pasakyti.. :D
Kaip kiti?
Parašė Bulvytė
#382366 Trečia diena po 5 mg ir viskas kaip ir gerai. Jokių pašalinių simptomų, tik žiovauju daug, nežinau čia dėl to, ar ne. Bet šiaip nepasakyčiau, kad mieguista esu, tikrai neužmigčiau vidury dienos kaip su remeron. Kaip tik - labai sunku užmigti. Bet čia gal dėl to, kad prieš tai remeron savaitę gėriau, o tie baisiai baisiai migdo, todėl dabar be jų ir neužmiegu.
Ai, ir dar, šiek tiek gėda pasakot, bet man prieš tai buvo užkietėję viduriai, rimta problema ilgą laiką buvo, o dabar viskas tvarkoj :achtung
Parašė Bulvytė
#382757 Padidinau dozę iki 10 mg prieš tris dienas ir wow, viskas pasidarė labai blogai. Visų pirma pradėjau daug daugiau nerimauti, neturiu energijos niekam, kartais taip išvargusi ir išsigandusi jaučiuosi, kad tiesiog guliu lovoj, pusiau miegu, pusiau tiesiog nieko nedarau kelias valandas, apetitas visai sumažėjęs, žodžiu, gan baisu... Net raminamieji nepadeda. O su 5 mg buvo visai gerai, gal grįžti atgal? Ar kas nors išvis vartojat tik 5 mg?
Vartotojo avataras
Parašė mmm
Bulvytė rašė:Padidinau dozę iki 10 mg prieš tris dienas ir wow, viskas pasidarė labai blogai. Visų pirma pradėjau daug daugiau nerimauti, neturiu energijos niekam, kartais taip išvargusi ir išsigandusi jaučiuosi, kad tiesiog guliu lovoj, pusiau miegu, pusiau tiesiog nieko nedarau kelias valandas, apetitas visai sumažėjęs, žodžiu, gan baisu... Net raminamieji nepadeda. O su 5 mg buvo visai gerai, gal grįžti atgal? Ar kas nors išvis vartojat tik 5 mg?

gal per greitai perėjai iki 10mg? Nes pvz aš tai lėtai pereidinėju, kai pradedu vartoti escitalopramą, tai iki 10mg prienu per kokias 3 savaites, gal ir daugiau. Na mano toks organizmas, neforsuoju jo. Ir šiaip didinu po ketvirtadalį tabletės, o ne po pusę.
Ir "nulipinėju" nuo vaisto lėtai:) Pabaigoj gal mėnesį gėriau 5mg, nes gerai jaučiausi su jais, ir ramiau:) Na poto gydytoja aišku sakė jau nusimesti, ale neverta jau jo vartoti, na ir nusimečiau be šalutinių pojučių (ketvirtadalis, poto kas antrą dieną ir viskas).
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Bulvytė rašė:Padidinau dozę iki 10 mg prieš tris dienas ir wow, viskas pasidarė labai blogai. Visų pirma pradėjau daug daugiau nerimauti, neturiu energijos niekam, kartais taip išvargusi ir išsigandusi jaučiuosi, kad tiesiog guliu lovoj, pusiau miegu, pusiau tiesiog nieko nedarau kelias valandas, apetitas visai sumažėjęs, žodžiu, gan baisu... Net raminamieji nepadeda. O su 5 mg buvo visai gerai, gal grįžti atgal? Ar kas nors išvis vartojat tik 5 mg?

Man panasiai buvo su escitalopramu. 5mg dar pernesdavau, su 10mg keldavaus nakti visas susijaudines, be vietos. Galbut tavo depresija bipoline ar bent misri, tada gydymas turi buti pirmiausiai nuotaikos stabilizatoriais, antidepresantas tokiu atveju tik kaip pagalbine priemone, jei depresija nepasisalina.
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
#382920 su citalopramu ( beveik tas pats kas cipralex) keliuosi nakti susijaudinus ir valgau viska is eiles. be to pastoviai man nuo jo panikos atakos. nzn kodel jis man netinka. daugiau sito s. negersiu. sergu sizoafektiniu,turetu tikti bet netinka. prasikeikiau