- 2017 08 14, 10:42
taip yra as snd gavau is gyd kventiax prailginto veikimo 200mg tik vaistinese dar nelabai yra vienoje tik gavau tai vat pradesiu nuo 100mg vakare su klonazepamu ir mirtazapinu
Kovos su depresija klubas
Moderatorius: signs
biggie rašė:daugiausiai duomenu bipolinei depresijai gydyti turi apie 300mg doze, jei reik antipsichozinio veikimo, 600mg dazniausiai jau sutvarko. Aisku pradeti galima ir su 50mg titruojant kas 3-4 dienas, kad isvengti slopinimo. Kita vertus, ilgu laikotarpiu, tai tableciu nereiktu skaldyti, nes pailgintas veikimas geriau stabilizuojasi organizme
anglis rašė:salutiniu poveikiu visai nejauciu.. nes daug vaistu isbandes esu

vincas leipus rašė:Bipolinis su vidutine ar lengva depresija
9 h Xanax 0,5 XR, Seroxat 30 mg
14 h pietus Qwetiapine Teva 0,25 mg
17 h Relanium 5mg
20h Qwetiapine Teva 300 mg
Man ir taip su miegu problemos, o dar ketipinoras apnėją duoda
biggie rašė:vincas leipus rašė:Bipolinis su vidutine ar lengva depresija
9 h Xanax 0,5 XR, Seroxat 30 mg
14 h pietus Qwetiapine Teva 0,25 mg
17 h Relanium 5mg
20h Qwetiapine Teva 300 mg

AidasGiriu rašė:Užpraeitą naktį išgėriau 600mg ketipinoro ir pradėjo stigt orospaust krūtinę pradėjo, galvojau, gal tik vaidenasi, bet taip sunku kvėpuot darėsi ir supratau, kad natūraliai nebekvėpuoju jau galvoju viskas bus
![]()
Išlipau iš lovos pradėjau stiprei kvėpuot ir ryt saldumynus, nes anksčiau nuimdavo šalutinius, tai truputį atsigavau. Buvo ir anksčiau panašiai. Sakiau daktarei, tai sakė paimk 2 po 200mg ir prieš atsijungdamas dar 200mgMan ir taip su miegu problemos, o dar ketipinoras apnėją duoda
![]()
Tai vakar išgėriau tik 200mg kartu su mirtazipinu 30mg, tai šiandien nekaip jaučiuos...
Tą pačią naktį radau straipsnį, kad pasitaiko tokių atvejų, kad nuo leistinos dozės į komą nukrenta...
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18484556
Vaistininkė minėjo, kad Seroquel XR dabar išrašomas tik pagal vardinį receptą (kaip ir litis), ir mokama pilna kaina, kuri yra ganėtinai "kosminė".
Orthos rašė:Vartojusieji Seroquel XR, ar jaučiate kokius nors subjektyvius skirtumus tarp to paties pailginto atpalaidavimo generiko Kventiax? Ar jaučiate skirtumus tarp dozių? Aš asmeniškai pastebėjau, kad Seroquel XR labiau slopindavo praėjus porai valandų išgėrus vakare. Be to, anksčiau pakakdavo 400 mg, dabar jau vartoju po 600 mg, nes 400 mg "nebeatlaiko"