Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė estranged
maumau15 rašė:tai kiek ju gerti reikia? nenoriu gultis i ligonine del priklausomybes

As geriu nepastoviai po 3 mg arba kartais kai jau visai nekazka tai 6 mg, bet 12 mg plius lorafen.... :? Tai kaip tu jauties? Nenuslopina per daug? Dar matau geri AD, kai as buvau ant AD tai beveik isvis nereikejo raminamu.
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
#383523 isgerus tokia milziniska doze apskritai nejauciau jokio slopinimo. Tiesiog buvau rami,isnyko baisi baime,nedrebejau ir buvau labiau atsipalaidavus, Rytoj gersiu 6 mg, po to sumazinsiu iki 3 mg.
beje man nuo tokios dozes dingo moteriskos dienos, Per daug uzvartojau. Nuo rytojaus grieztai kontroliuosiu kieki. Gal ir geriau kasoj drebet is baimes nei buti narkomane. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
maumau15 rašė:ir vel padauginau? :shock: anksciau gydytoja man juos skyrusi buvo tik dozes nepamenu

Nepersistenk su raminamais. Nera raminami kazkoks super blogis, bet save kontroliuot reikia ir nepadauginti.
Protingai raminamus vartojant yra geras dalykas, kai piknaudziaut pradedi tada reiktu susimastyti.
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
Phurriz rašė:
maumau15 rašė:ir vel padauginau? :shock: anksciau gydytoja man juos skyrusi buvo tik dozes nepamenu

Nepersistenk su raminamais. Nera raminami kazkoks super blogis, bet save kontroliuot reikia ir nepadauginti.
Protingai raminamus vartojant yra geras dalykas, kai piknaudziaut pradedi tada reiktu susimastyti.

jau susimasciau. siandien gersiu 2 lorafen po 1 mg ir bromaze....6 mg. Daugiau 12 mg negersiu:)kita savaite brom gersiu 3mg.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
maumau15 rašė:
Phurriz rašė:

jau susimasciau. siandien gersiu 2 lorafen po 1 mg ir bromaze....6 mg. Daugiau 12 mg negersiu:)kita savaite brom gersiu 3mg.

3 mg bromazepamo yra ligu 1 mg lorafeno. Tai 12 mg bromazepamo bus tolygu 4 mg lorafeno. Nera kazkas super daug.
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
#383548 o dieve ziauru :shock: as kaip tik norejau sumazinti raminancius. gerai kad laiku suzinojau :))) aciu :flo
Vartotojo avataras
Parašė SecretOfSteel
maingirdas rašė:Bromazepam ar Lexotonili geresni vaistai ? Lexotonili yra brangesni ,bet man bromazepam atrodo stipresni . :)

Čia tas pats vaistas, tik lexatonil yra firmos gaminančios vaistą pavadinimas, o bromozepam -cheminis vaisto pavadinimas.
Vartotojo avataras
Parašė whitenoise
#384508 man irgi lexas silpnesnis uz bromazepama atrodo. pamenu po geros pertraukos raminamuju naudojimo lexotanil pusike ikaliau ir nieko, visiskai jokio poveikio. bromazepamas gi iskart suveikdavo