Moderatorius: signs

Parašė anonimasx
Montana Montekristo rašė:Galit pasakyti ar yra budu pirktis klonazepamo be recepto? nesu policininkas, tiesiog nesinoriu vaiksioti pas psihiatrus. Nesenai pazystamas atsiunte klonazepamo kelias tabletes, tai ju paragaves pagaliau atradau savyje taip ko senai man reikejo.

Tai nori jį vartoti, bet pas gydytojus eiti nenori?
Parašė anonimasx
HappyAngel rašė:Na prisiklausiau iš patyrusios gydytojos apie clonazepamą. Prigąsdino, kad ojojoj. Kad tai bene stipriausias raminamasis tai visi beveik žino. Bet ką jis daro. Žodžiu, senatvėje nieko gero nesitikėti geriant tokį vaistą, nes jis "atima" kojas, veikia raumenis stipriai (anksčiau jis buvo skiriamas tik epilepsija sergantiems ir buvo ne toks stiprus), silpnaprotystė, atmintį suėda....Žodžiu senatvėje tampi daržove. Tik klausimas man kyla, kaip išgyventi, ištverti be raminamųjų (beje jie visi yra blogis, nes realiai neturi gydomojo poveikio), gal saugiausias bromazepamas. Per atmintį, kad kerta, tai pati jaučiu jau dabar. O tie baisiausi šalutiniai pasirodo tik po ilgo laiko, ypač senatvėje. Aišku, mes norime DABAR gyventi kokybiškai, jaustis gerai. Pati nesuvokiu, ką daryti. Man nuėmė clonazepamą ir pagal poreikį skyrė bromazepamą. Bet jis veikia silpnai, ir sunkiai man valdo nerimą, panikas. Ypač sunku, kai neveikia joks antidepresantas. Čia man taip. Tada kas belieka...raminamieji. Siūlė kvetiapiną tada geriau vartoti, bet jis mane migdo, nuo ketvirtuko 25 mg apdujusi būnu. :bloga

Įdomu. Tik nesupratau senatvėje tai jeigu vartoji senatvėje ar jeigu būdamas jaunas vartoji, tai paskui taip bus? Tai čia aišku dėl tų šalutinių.. Tik matai, neviskas parašyta pas tave. Ką gydytoja sakė apie dozes ir vartojimo laiką? "senatvėje nieko gero nesitikėti geriant tokį vaistą, nes jis "atima" kojas, veikia raumenis stipriai (anksčiau jis buvo skiriamas tik epilepsija sergantiems ir buvo ne toks stiprus), silpnaprotystė, atmintį suėda."- nuo kada čia tokių dalykų galima tikėtis, juk yra skirtumas ar kelias savaites gėrei, ar visą laiką ant jo sėdi, tiesa? :)
" (beje jie visi yra blogis, nes realiai neturi gydomojo poveikio)" - o tai kiti vaistai turi gyd. poveikį? :achtung Tai čia senai aišku, kad tam kartui padeda. Man pvz šitie daug geresnis variantas atrodo negu kokie antidepresantai, kurie turi daug daugiau šalutinių. O kodėl antidepresantai tai gydytojai neatrodo blogis ir ką ji apie juos sakė?
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
HappyAngel rašė:Na prisiklausiau iš patyrusios gydytojos apie clonazepamą. Prigąsdino, kad ojojoj. Kad tai bene stipriausias raminamasis tai visi beveik žino. Bet ką jis daro. Žodžiu, senatvėje nieko gero nesitikėti geriant tokį vaistą, nes jis "atima" kojas, veikia raumenis stipriai (anksčiau jis buvo skiriamas tik epilepsija sergantiems ir buvo ne toks stiprus), silpnaprotystė, atmintį suėda....Žodžiu senatvėje tampi daržove. Tik klausimas man kyla, kaip išgyventi, ištverti be raminamųjų (beje jie visi yra blogis, nes realiai neturi gydomojo poveikio), gal saugiausias bromazepamas. Per atmintį, kad kerta, tai pati jaučiu jau dabar. O tie baisiausi šalutiniai pasirodo tik po ilgo laiko, ypač senatvėje. Aišku, mes norime DABAR gyventi kokybiškai, jaustis gerai. Pati nesuvokiu, ką daryti. Man nuėmė clonazepamą ir pagal poreikį skyrė bromazepamą.

Žodžiu, senatvėje nieko gero nesitikėti geriant tokį vaistą, nes jis "atima" kojas, veikia raumenis stipriai , silpnaprotystė, atmintį suėda....Žodžiu senatvėje tampi daržove. Aš šiuos vaistus geriu daugel metų , man jie padeda .Perskaičiau apie šalutinį poveikį ir labai išsigandau . Mano gydytoja taip negąsdina .O gal ne visus vienodai veikia ? O be vaistų aš gyventi negaliu , tai ką man daryti ? :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
#379064 as jau nebeskaitau vaistu salutiniu poveikiu, nes visi vaistai ju turi, kai paskaitai tai baime apima, svarbu kad man siandien gerai, apie rytoju nebegalvoju.
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#379090 Mažiau reikia klausyti :) Visi mūsų vaistai iš esmės yra tam tikras nuodas, bet jei be jų gyventi negali pilnaverčio gyvenimo, tai koks tada skirtumas?

Manau, HappyAngel, tau gydytoja(s) sakė vien dėl to, kad neįprastum kaip narkomanė prie vaisto, tiesiog atsisakė potencialaus galvos skausmo.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#379094 Is vaistu butent benzodiazepinai daugiausiai linke i senatves demencija, bet tai daugiau susije su piknaudziavimu jais, nei su racionaliai paskirta doze ligos simptomams lengvint
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
#379105 Jau geriau jaunam gerai jaustis ir isgerti raminamu pagal poreiki. Kas bus senatvej tai maziausiai reiktu galvot kai blogai jautiesi DABAR.
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
#379182 Mano atveju pvz. paskirtas bromazepamas 3 mg man nepadeda. Vaikštau kaip zombis, o štai clonazepamas pakelia iš lovos, kažkaip jaučiu jo veikimą. Tik ligoninėje prieš jį visi gydytojai nusiteikę kaip ir prieš xanax.
Aš dabar tos minties, kad noriu DABAR jaustis pakenčiamai, o kas bus man vienodai, gal aš tos senatvės net nesulauksiu.
Vartotojo avataras
Parašė anglis
#379330 pritariu tau happy angel pilnai dauguma gyd nusistato pries si vaista nors rinkoje yra man tai patc geriausias vaistas nerimui panikai malsinti jokio kito nera kaip clonazepamas :)
Vartotojo avataras
Parašė biggie
anglis rašė:pritariu tau happy angel pilnai dauguma gyd nusistato pries si vaista nors rinkoje yra man tai patc geriausias vaistas nerimui panikai malsinti jokio kito nera kaip clonazepamas :)

clonazepamui sunkiau issivysto tolerancija, visu benzodiazepinu poveikis buna gan stiprus jo nevartojantiems ar po pertraukos pradejusiems, bet su laiku susilpneja, clonazepamas veikia pakankamai stipriai visada
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
#379399 Clonazepama ryte isgeri ir uztenka visai dienai, Lorafeno poveikis po 5-6 valandu pradeda baiginetis. Bet as vistiek renkuosi Lorafena, nes jis mane daug svelniau ir maloniau apsvaigina ir nuramina. Jei isivystis tolerancija Lorafenui, tai grysiu prie Clonazepamo warm
Parašėjustinas
#383739 Cia siaubas,o ne vaistas :bloga nuo herojino narkomanai nulipa lengviau negu nuo clonazepamo! Baisu skaityti kai kuriu komentaru,kur zmones taip ji garbina!! Geri psichiatrai jo neraso,raso tik sundaktariai, amerikoje ne vienas jau sedi kalejime,uz tai,kad zmogu sodina ant ju :death
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#383740 Vaistas kaip vaistas. Nereikia juo piktnaudžiauti ir tiek :)
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
justinas rašė:Cia siaubas,o ne vaistas :bloga nuo herojino narkomanai nulipa lengviau negu nuo clonazepamo! Baisu skaityti kai kuriu komentaru,kur zmones taip ji garbina!! Geri psichiatrai jo neraso,raso tik sundaktariai, amerikoje ne vienas jau sedi kalejime,uz tai,kad zmogu sodina ant ju :death

Nutraukiau be jokiu problemu. Geras vaistas :)
Vartotojo avataras
Parašė biggie
justinas rašė:Cia siaubas,o ne vaistas :bloga nuo herojino narkomanai nulipa lengviau negu nuo clonazepamo! Baisu skaityti kai kuriu komentaru,kur zmones taip ji garbina!! Geri psichiatrai jo neraso,raso tik sundaktariai, amerikoje ne vienas jau sedi kalejime,uz tai,kad zmogu sodina ant ju :death

Geriausi psichiatrai, taip iseina, tai tie, kurie isvis nieko neraso, nes visi psichotropiniai vaistai turi vienokius ar kitokius minusus. Beje ir man teko mesti clonazepama ir nieko per daug neatsitiko.