Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#383620 Paklausiu nes nesuprantu. Daktare sake jeigu nemiegosiu risperidono 5mg nakciai israsys, cia daktare nusikalbejo ar as kazko nesuprantu? :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Vaiduk rašė:Paklausiu nes nesuprantu. Daktare sake jeigu nemiegosiu risperidono 5mg nakciai israsys, cia daktare nusikalbejo ar as kazko nesuprantu? :bloga

Keistas sprendimas tikrai :D
Vartotojo avataras
Parašė Elise
#383623 Mane asmeniskai risperidonas migdo, tad man ji irgi pries miega skyre. Bet kad rasyti 5mg, dar toki dideli kieki, miegui, tai nelogiska. Juk yra kitu vaistu, turinciu maziau salutiniu... Nebent tau juos skiria dar ir del kitu problemu...
Vartotojo avataras
Parašė Elise
#383716 Man tai nepatinka tokie pasakymai kaip "Siaubingas vaistas" be jokio konteksto, be jokio nuomonės pagrindimo... Kad ir kaip ten bebūtų, bet koks pasakymas turi įtakos ir paskui pradedi galvoti - o gal tikrai siaubingas? O gal tikrai man netinka? Tai jei rašot kažką apie vaistą, kad jis blogas/geras, tai parašykit kodėl taip galvojat. Ačiū
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Elise rašė:Man tai nepatinka tokie pasakymai kaip "Siaubingas vaistas" be jokio konteksto, be jokio nuomonės pagrindimo... Kad ir kaip ten bebūtų, bet koks pasakymas turi įtakos ir paskui pradedi galvoti - o gal tikrai siaubingas? O gal tikrai man netinka? Tai jei rašot kažką apie vaistą, kad jis blogas/geras, tai parašykit kodėl taip galvojat. Ačiū

Jeigu zmogui siaubingas tai ir raso siaubingas. Normalus jo nuomones isreiskimas. Man ir siaubingas vaistas.
Vartotojo avataras
Parašė SecretOfSteel
Elise rašė:Man tai nepatinka tokie pasakymai kaip "Siaubingas vaistas" be jokio konteksto, be jokio nuomonės pagrindimo... Kad ir kaip ten bebūtų, bet koks pasakymas turi įtakos ir paskui pradedi galvoti - o gal tikrai siaubingas? O gal tikrai man netinka? Tai jei rašot kažką apie vaistą, kad jis blogas/geras, tai parašykit kodėl taip galvojat. Ačiū

Siaubingas vaistai ir tuoj paaiškinsiu kodėl: pirmiausia, nuo labai pablogėjo man depresija, galvojau noriu pasitraukt, todėl prašau pagalbos, tuo pačiu metu pasireiškė baisi akatizija. su mažesne doze praėjo suicidinės mintys, bet vaistas išaukdavo agresija, priaugau svorio iš užkilo prolaktinis. Žodžiu, geriau jau nuodų išgerti.
Vartotojo avataras
Parašė SecretOfSteel
SecretOfSteel rašė:

Siaubingas vaistai ir tuoj paaiškinsiu kodėl: pirmiausia, nuo labai pablogėjo man depresija, galvojau sau galą pasidaryt, tuo pačiu metu pasireiškė baisi akatizija. su mažesne doze praėjo suicidinės mintys, bet vaistas išaukdavo agresija, priaugau svorio iš užkilo prolaktinis. Žodžiu, geriau jau nuodų išgerti.
Vartotojo avataras
Parašė Elise
shiftman2012 rašė:nuo risperidono metimo, net ir labai palaipsniui mažinant dukart pašoko temperatūra iki 38 laipsniu, buvo panašu į gripą, bet jokio peršalimo nebuvo. instrukcijoje parašyta kad jis veikia tempertūros reguliavimo sritį smegenyse, ir tai jo šalutinis poveikis. sunku buvo patikėt kad nuo vaisto metimo toks baisus šalutinis poveikis.

O kiek mg gėrei?
Vartotojo avataras
Parašė Orthos
#384426 Tragedija, o ne vaistas.