Moderatorius: signs

Parašė zaliasis
#383975 Blemba kai bijau siais matai ndnt komisijos gyvenime yra daba blogu dalyku o mano asmenine busena siek tiek geresne bet dirbt dar nelabai pajegciau.
Vartotojo avataras
Parašė Elise
#384312 Sveiki, sergu depresija ~12 metų, beveik visą tą laikotarpį vartoju vaistus. Mano ligos kodai F33.1, F41.0, F61.0. Galvoju apie neįgalumą, nes per tą laiką dirbau vos keletą mėnesių. Mokslus baigiau, bet sunkiai, dabar dirbti norėčiau, bet būtų sunku. Kaip galvojate, ar galėčiau kreiptis dėl neįgalumo?
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#384314 Nepridėjai, kad kelis kartus ligoninėse gulėjai :)
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Elise rašė:Sveiki, sergu depresija ~12 metų, beveik visą tą laikotarpį vartoju vaistus. Mano ligos kodai F33.1, F41.0, F61.0. Galvoju apie neįgalumą, nes per tą laiką dirbau vos keletą mėnesių. Mokslus baigiau, bet sunkiai, dabar dirbti norėčiau, bet būtų sunku. Kaip galvojate, ar galėčiau kreiptis dėl neįgalumo?

Ziurint kiek ligoninese gulejai, bet 3 grupe 2 metam gautum. Bet tau jokios naudos is grupes nebus, nes neturi darbo stazo, nieko pinigu negausi.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#384316 Kiek žinau ir be darbo stažo už neįgalumą pinigus gauna .Pirmiausia reikia grupę gauti .
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
maingirdas rašė:Kiek žinau ir be darbo stažo už neįgalumą pinigus gauna .Pirmiausia reikia grupę gauti .

Negauna. Pasalpa gauna iprasta nebent. Darbo stazas butinas. Kuo daugiau metu tuo didesnis stazas turi but.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#384318 Be stazo, jei nustato pakankama nedarbinguma, gaunama socialine 100.80 euru salpa, jei stazas yra, pinigus moka sodra ir tada jau didesni pinigai
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
biggie rašė:Be stazo, jei nustato pakankama nedarbinguma, gaunama socialine 100.80 euru salpa, jei stazas yra, pinigus moka sodra ir tada jau didesni pinigai

Taip.
Vartotojo avataras
Parašė Elise
#384323 Dėkui, o kur reikėtų kreiptis pirmiausia: į šeimos gydytoją ar į psichiatrą?
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Elise rašė:Dėkui, o kur reikėtų kreiptis pirmiausia: į šeimos gydytoją ar į psichiatrą?

Psichiatra
Parašė zaliasis
#384327 Zinokit nezinau kaip jum ten bet man nustacius 20 metu liga neturint stazo liepe eit i sodra nueejus i sodra sodra atsisake moket liepe eit i socialines paramos skyriu socialines paramos skyriu dabar moka.
Vartotojo avataras
Parašė SecretOfSteel
#384337 Jei gavau invalidumą metams, are per tą laikotarpį būtina atsigult į ligoninę, kad invalidumo neprarast?
Vartotojo avataras
Parašė SecretOfSteel
#384354 Ar kas gali atsakyt į mano klausimą?
Parašė Tomas2222
SecretOfSteel rašė:Jei gavau invalidumą metams, are per tą laikotarpį būtina atsigult į ligoninę, kad invalidumo neprarast?

Kiekvienam skirtingai nes nuo tu gydytoju ir instituciju visokiausiu priklauso. Kiek zinau nors karta turi atsigult bet velgi pagal situacija zek. Pasitark su kuo, gyd ar dar kuo kad isamiau informuotu. Kuo anksciau suziuresi tuo numatysi i prieki ka toliau daryt.
Parašė zaliasis
#386105 Nu dadejo kam pinigeliu man nieko zinau vienam lyg 6 eurus dadejo