Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
maumau15 rašė:man pakeite ad i situos. Jie slopina apetita?

Daugumai kelia apetita, ypac pradzioi vartojimo
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
Phurriz rašė:
maumau15 rašė:man pakeite ad i situos. Jie slopina apetita?

Daugumai kelia apetita, ypac pradzioi vartojimo

mano tetis geria juos tai sake jam nekelia. kai pripranta organizmas prie situ vaistu buna padidejes apetitas? jie kabinasi prie h1??
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
maumau15 rašė:vienur raso kad kelia apetita,kitur kad numusa. :bloga

Man tai kele pradzioi vartojimo. Jau virs 10 metu jy vartoju, dabar jau nebekelia. Sunku nutraukt paroksetina, daug kartu bandziau, nepavyko.
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
Phurriz rašė:
maumau15 rašė:vienur raso kad kelia apetita,kitur kad numusa. :bloga

Man tai kele pradzioi vartojimo. Jau virs 10 metu jy vartoju, dabar jau nebekelia. Sunku nutraukt paroksetina, daug kartu bandziau, nepavyko.

kodel sunku nutraukti? kas daros kai bandai nutraukti?
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
#384919 Geriu aš tuos 20 mg paroxetino ir nežinau, kažkokia vangoka, apatiška, bet didinti negaliu dozės dėl šalutinių.
Bet lyginant paroxetiną su sertralinu 50 mg - jų poveikis man panašus, tik paroxetinas labiau robotišku padaro. Dabar dar neketinu keisti į sertraliną, bet ateityje gal, nes man jis didina apetitą šiek tiek. Rašo, kad paroxetinas didina gliukozės kiekį kraujyje. Ir gal tai sutapimas, bet dažnai skauda galvą. Pasitikrinu kraujospūdį - normalus, nors prie didesnių dozių man kraujospūdis ir širdies ritmas labai pakildavo, tekdavo gerti papildomus vaistus tokius kaip metaprololis.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
HappyAngel rašė:Geriu aš tuos 20 mg paroxetino ir nežinau, kažkokia vangoka, apatiška, bet didinti negaliu dozės dėl šalutinių.
Bet lyginant paroxetiną su sertralinu 50 mg - jų poveikis man panašus, tik paroxetinas labiau robotišku padaro. Dabar dar neketinu keisti į sertraliną, bet ateityje gal, nes man jis didina apetitą šiek tiek. Rašo, kad paroxetinas didina gliukozės kiekį kraujyje. Ir gal tai sutapimas, bet dažnai skauda galvą. Pasitikrinu kraujospūdį - normalus, nors prie didesnių dozių man kraujospūdis ir širdies ritmas labai pakildavo, tekdavo gerti papildomus vaistus tokius kaip metaprololis.

Apatija jis man irgi sukelia. Bet nieko blogo apie paroksetina negaliu pasakyt, man super vaistas. Tik minusas, kad sunku nutraukt jy, bet cia gal tik man taip. Geriu po 10 mg dabar ir viskas ok.
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
Phurriz rašė:
HappyAngel rašė:Geriu aš tuos 20 mg paroxetino ir nežinau, kažkokia vangoka, apatiška, bet didinti negaliu dozės dėl šalutinių.

Apatija jis man irgi sukelia. Bet nieko blogo apie paroksetina negaliu pasakyt, man super vaistas. Tik minusas, kad sunku nutraukt jy, bet cia gal tik man taip. Geriu po 10 mg dabar ir viskas ok.

Ne tik tau, Antitezė bando nesėkmingai minmalios dozės ketvirtuką nutraukti, nepavyksta ir tiek.
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
#384929 oo gerai robotiska daro. tikiuosi uzslopins baime ir nebus baisu. geriau buti robote nei bijokle :D
Parašė vicyokz
#384938 Pas mane apatija, mastymas off, susikaupt neeinq, dirbt sunku prisiverst, nuotaikos nebuna, sociofobija, jokios įtraukiančios veiklos, nerimas. geriu 20 mg kažkaip kaip buvo šitie visi dalykai taip ir išliko, tik nerimas gal sumažėjo, geriu virš metų, ždž.
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
#384948 pirmas dvi dienas gersiu sio vaisto po 10 mg,paskui po 20 mg. tikiuosi pades. mano teciui buvo panika(kirpykloje alpdavo kai kirpeja prie jo plauku prisiliesdavo). kai pradejo gerti situos ad jam nukrito 10 kg,dingo panika,baime, tapo viskuo patenkintas. pries tai jam buvo ziauri depresija.net paeiti negalejo,nieko nenorejo,atrode tragiskai,masinos vairuoti negalejo. sitie vaistai ji padare zmogumi,
ne i tema.tecio prichiatras irgi psichas ir girtuoklis.
Parašė shvilpenka
#385322 Nustatė panikos priepuolius. Gėriau šitą ,,gėrį" apie 7 mėnėsius. Iš pradžių lyg ir pagerėjo nuo jų, bet po kokių 4-5mėn. pradėjo viskas važiuot žemyn. Apskritai, to laikotarpio, kol gėriau vaistus - neatsimenu. Buvau visiškai apatiška, nulis emocijų, panikos priepuoliai lyg ir praėjo, bet prasidėjo isterijos epizodai ir nerimas (vis dar geriant vaistus). Po paskutinio priepuolio, kai surakino žandikaul ir antakius, atguliau į ribinį skyrių Vasaroj. Ten nelabai teisingai nutraukė Paroksetiną, tai po to išgyvenau visišką pragarą - nežmoniški nerimo priepuoliai, šaltkrėtis, regos pablogėjimas, pykinimas, viduriavimas, pyktis, ašarų pakalnės. Iš viso šito išsivystė depresija. Bandžiau kapstytis be vaistų, bet jau pavargau nuo nežinomybės - ar rytoj atsikelsiu ir viskas bus pakenčiama, ar vėl norėsiu žudytis. Taigi, laukia vizitas pas psichiatrę vaistų. Paroksetino neįkiš jokiais būdais daugiau, bet paskaičius forumo atsiliepimus, baisu bet kokius vaistus vėl pradėti gert
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
#385363 Dažnas Seroxat šalutinis poveikis, atsirandantis daugiau kaip 1 iš 100, bet mažiau kaip 1 iš 10 pacientų:
- apetito stoka;
- nemiga ar mieguistumas;
- svaigulys ar drebulys;
- miglotas regėjimas;
- žiovulys;
- burnos sausmė, viduriavimas ar vidurių užkietėjimas;
- prakaitavimas ir silpnumas,
- svorio didėjimas
taip ir neaisku. ar kelia ar mazina apetita. kiekviena zmogu sis vaistas veikia skirtingai :bloga