Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė SecretOfSteel
#384837 Dar rašo, kad draudžiama įsinešti tabako gaminius... tai net rūkyt negalima?
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
Phurriz rašė:
Elise rašė:Kiek teko domėtis, tai mėgsta ten vaistukais pašerti :DD

Kaip tik ne.

Na aš dukart Ąžuolyne gulėjau. Tai galiu pasakyti, kad jei pats nesakysi, kad nenori kažkurių vaistų, tai bent tada pašerdavo normaliai. Nes tarkim man nuo antidepresanto pakilo kraujospūdis ir širdies ritmas pagreitėjo - tada skyrė vaistą nuo šio šalutinio, pradeda skaudėti galvą - skiria nuo galvos skausmo, pasiskundžiau nežymia psichosomatika - skyrė vaistą nuo psichosomatikos (realiai ta psichosomatika man psichologinė, joks vaistas nepadėjo dar), žodžiu ne antidepresantą taiko, o prie antidepresanto šalutinių poveikių kitus vaistus. Buvo gerų gydytojų, bet ir jie taip pat gydė. Ne mane vieną. Man pridėjo vadinamas "stopkeles" haloperidolio. Jis mane labai migdė, nors dozė ten buvo minimali, bet duodavo ir viskas. Tada įpiršo papildomai seroquel XR, oj kaip gyrė šį vaistą. O jis išvis apsunkindavo, miegas imdavo, pradėjo kaustyti žandikaulį, kalbą. Tai jį nutraukė, kai pareiškiau, kad tikrai man negerai su juo, kad jaučiuosi kaip daržovė ir jau 19 val norisi eiti į lovą.
Kas liečia klinikos politiką - dėl telefonų aš už, bet aš ir kitose ligoninėse jį mažai naudoju, noriu pailsėti, perspėju artimuosius ir minimaliai pati naudoju. Na Ąžuolyne jau griežtai. Lauke nėra kur pasivaikščioti, jei nerūkai tai triniesi aplink langus. Užsiėmimai kai kurie visai nepritaikyti esamai aplinkai - konkrečiai - relaksacija ant tų kietų nepatogių kėdžių??? Man be šansų būdavo. Vertimas eiti į VISUS užsiėmimus skamba tarsi kažkokia koncentracijos stovykla, kur per prievartą visus suvaro į vieną kambarį ir kankina (man kai kurie užsiėmimai nepatiko, kodėl turėčiau daryti tai pastoviaia, kas erzina). Na čia gal jau jų užslėptos terapijos pamokos. :D Bet po tų dviejų kartų net nekyla mintis gultis į Ąžuolyną. Man n kartų geriau Vasaryno Krizių ar II skyrius. Ir iki parduotuvės nueini, ir yra kur pasivaikščioti, erdvės, gydymas Vasaryne dabar - kuo mažiau vaistų išskyrus antidepresantus. Aišku visur yra pliusų ir minusų, bet kai juos susumuoji, gaunasi rezultatas. Maniškis rezultatas Ąžuolyno nenaudai. Ypač, kai pasikeitė valdžia, kai direktoriaus pavaduotoja patapo jauna psichiatrė nežinanti iki kur nosį užriesti ir nesugebanti net bendrauti su pacientu.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
#384921 As gulejau pries 6 metus ten, tai buvo neblogai, gal dabar ten pasikeite viskas :( Man ir kraujo tyrimus dare ir seniunu isrinke buvo mane :D Kazkaip ziauriai fainai ten patiko. Vaistus tai skyre tokius, kokiu as prasiau.
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
Phurriz rašė:As tai meciau clonazepama senai. Lorafenas daug geriau man, clozikas perstiprus. Lorafenas toks svelnus ir maloniai nuramina, o clozikas apsvaigina stipriai.

man tiks :D
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
#384943 Phurriz nuo kokios dozes stipriai apsvaigindavo?? siandien geriau du kartus po 1/4 sio vaisto. nejauciu apskritai jokio svaiginimo. dar ryte isgeriau 1mg lorafen.

p.s. kai parduotuvej man padave kasos ceki tai 5 sekundes buvo labai baisu, :oops:
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#384945 Ketvirtukas tai nedaug, aš po pusę geriu. Bet jau tolerancija tai neapsvaigina. Pas tave irgi gal benzams tolerancija tai nesvaigina :)
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
maumau15 rašė:Phurriz nuo kokios dozes stipriai apsvaigindavo?? siandien geriau du kartus po 1/4 sio vaisto. nejauciu apskritai jokio svaiginimo. dar ryte isgeriau 1mg lorafen.

p.s. kai parduotuvej man padave kasos ceki tai 5 sekundes buvo labai baisu, :oops:

Mane apsvaigina, bet ir energijos duota viska daryti. Akys apsvaige, atrodau kaip girtas. Nors super jauciuosi jo isgeres, bet darbe visi klausia, tu gal isgeres ? Tai pakeiciau i lorafena.
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
Katinas rašė:Ketvirtukas tai nedaug, aš po pusę geriu. Bet jau tolerancija tai neapsvaigina. Pas tave irgi gal benzams tolerancija tai nesvaigina :)

kiek is viso per diena isgeri sio vaisto.? jis ziauriai stiprus.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
maumau15 rašė:man israse siu raminamu. geri jie?

Na aisku geri, stipriausias is visu, kurgi nebus geras. Zek nepriprask, nes lengva prie to kaifo iprast.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
maumau15 rašė:
Katinas rašė:Ketvirtukas tai nedaug, aš po pusę geriu. Bet jau tolerancija tai neapsvaigina. Pas tave irgi gal benzams tolerancija tai nesvaigina :)

As noreciau gert ir gert clonazepama, nes jauciuosi su juo kaip ant sparnu :) Bet nutraukiau, kad nepriprast.. Kartais 1 mg isgeriu kai noriu pakaifuot..
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
Phurriz rašė:
maumau15 rašė:

As noreciau gert ir gert clonazepama, nes jauciuosi su juo kaip ant sparnu :) Bet nutraukiau, kad nepriprast.. Kartais 1 mg isgeriu kai noriu pakaifuot..

jis sukelia euforija??? :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#384953 Sukelia pradžioj ir kol tolerancijos nėra :) Man visa tabletė sukeldavo euforiją. Gal ir dabar sukeltų, nebandžiau. Po to kaip suprantu, vis didesnių dozių reikia. Geriau prie jo nepriprasti. O aš tai tik miegui pusiukę išgeriu (Phurriz tik nesutinka su tuo :D va dabar tuoj išgersiu tai po 12 jau norėsis miego), dienai Fluanxolio 1mg veikia :)
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#385874 VIsi kloniko buvę vartotojai, kokie jo abstinencijos požymiai? Gali sukilti nerimas ar pykinti?
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Katinas rašė:VIsi kloniko buvę vartotojai, kokie jo abstinencijos požymiai? Gali sukilti nerimas ar pykinti?

Nereiktu mest cloziko greit. Po truputi mazink. Gerk po puse. Po dar per puse. Jeigu tai nepades, pereik ant silpnesnio raminamojo, kad butu lengviau iskesti ta nerima, kuris kyla nuo clonazepamo metimo.
Abstinencijos pozymiai, bent jau man buvo, ziaurus Ziaurus nerimas. Kitiem buna neradimas sau vietos, judesiu sutrikimai, koju ar ranku judinimas, dantu trinimas.