Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė maumau15
#385381 skaiciau apie si vaistai tai psichozei gydyt The standard dosage of neuroleptic is 200-400 mg per day"
tai kodel man skyre tik 100 mg? gal vel mane "sekios" selas.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
maumau15 rašė:skaiciau apie si vaistai tai psichozei gydyt The standard dosage of neuroleptic is 200-400 mg per day"
tai kodel man skyre tik 100 mg? gal vel mane "sekios" selas.

Galbut azitacijai nuimti. Tiapridalis nera stiprus neuroleptikas, galima sakyti vietinis produktas, jei neklystu, rusu gamybos, bent jau naudojamas daugiausiai rytu Europoj.
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
#385505 man nueme pagrindini zeldox ir israse situos. siek tiek baisu kad maza doze. pas mane buvo milziniska baime.
Parašė Hausas
#394954 Sveiki,israse gyditoja siu vaistu tiapridal 100 mg. Paskyre gert diena ketvirti tabletes,nakciai visa tablete,bet paskaicius salutinius poveikius ir jusu atsiliepimus kai kurios tai kazko pasidare baisu pradet gert juos :bloga
Vartotojo avataras
Parašė mmm
#394962 Tai kad cia kaip raminantis vaistas - slopinantis centrine nervu sistema. Ner ko bijoti. Man jis pulsa mazino ir tiek.
Daug kas ji geria kiek zinau:)
Parašė Hausas
#395095 Pradejau vartot siuos vaistus,idomiai jie veikia,diena isgerus ketvertuka tabletes,atsiranda noras kazka nuveikt naudingo,o vakare isgerus visa tablete greit miegutis uzeina,pakolkas salutiniu nepajauciau :-)
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
Hausas rašė:Pradejau vartot siuos vaistus,idomiai jie veikia,diena isgerus ketvertuka tabletes,atsiranda noras kazka nuveikt naudingo,o vakare isgerus visa tablete greit miegutis uzeina,pakolkas salutiniu nepajauciau :-)

labuka:) kokia tavo diagnoze?
Parašė Hausas
#395500 :D
maumau15 rašė:
Hausas rašė:Pradejau vartot siuos vaistus,idomiai jie veikia,diena isgerus ketvertuka tabletes,atsiranda noras kazka nuveikt naudingo,o vakare isgerus visa tablete greit miegutis uzeina,pakolkas salutiniu nepajauciau :-)

labuka:) kokia tavo diagnoze?
Labukas mano diagnoze panikos atakos
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
#395679 Labai bijojau šio vaisto dėl šalutinių. Pagalvoju ir dabar - kas geriau neuroleptikas ar koks bromazepamas nuo nerimo? Nes dabar man bando clonazepamą nuimti su tiapridaliu. Kraujospūdis žemokas, o šiaip dar šalutiniai nėra ryškūs, galva svaiginėja truputį. Vartoju kokias tris dienas.
Parašė Hausas
HappyAngel rašė:Labai bijojau šio vaisto dėl šalutinių. Pagalvoju ir dabar - kas geriau neuroleptikas ar koks bromazepamas nuo nerimo? Nes dabar man bando clonazepamą nuimti su tiapridaliu. Kraujospūdis žemokas, o šiaip dar šalutiniai nėra ryškūs, galva svaiginėja truputį. Vartoju kokias tris dienas.
As geriu ji,tai man tik kelias dienas svaigo galva,dabar nieko nebejauciu,tiesa nerimas tikrai sumazejo. Prie situ nepriprasi taip kaip priprantama nuo benzu. O be to neuroleptikai ir gydo o benzai tik tam kartui nuslopina nerima
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
Hausas rašė:
HappyAngel rašė:Labai bijojau šio vaisto dėl šalutinių. Pagalvoju ir dabar - kas geriau neuroleptikas ar koks bromazepamas nuo nerimo? Nes dabar man bando clonazepamą nuimti su tiapridaliu. Kraujospūdis žemokas, o šiaip dar šalutiniai nėra ryškūs, galva svaiginėja truputį. Vartoju kokias tris dienas.
As geriu ji,tai man tik kelias dienas svaigo galva,dabar nieko nebejauciu,tiesa nerimas tikrai sumazejo. Prie situ nepriprasi taip kaip priprantama nuo benzu. O be to neuroleptikai ir gydo o benzai tik tam kartui nuslopina nerima

O kaip jie gydo? Pirmą kartą girdžiu, tai klausiu. Nes visi žinom, kad realiai vaistai neišgydo iki galo. Tik sumažina simptomus. Sakykim, apgydo. Aišku liga ligai nelygu. Rašau vat iš savo ligos patyrimo. Tai atsiprašau tų, kuriems vaistai padėjo, išgydė.
Bet kaip tiapridalis gali gydyti sunkią depresiją? Nes bent iš pažįstamų, jį vartojusių nejautė jo veikimo ir toliau depresijoj murkdėsi. Kitie negalėjo vartoti dėl sukilusio prolaktino.
Man tas pasakymas, kad tik pripranta organizmas prie benzo... tai kelia daug klausimų. Kur čia didesnė blogybė. Vat norėtųsi kažkokių studijų ar nuomonių iš kitų patirčių - kurie vaistai pakenkia labiau benzo... ar neuroleptikai? Pakenkimas man tai ligos ateityje - Parkinsono liga, cukrinis diabetas, atminties ir elgesio sutrikimai, tikai, raumenų silpnumas...ir t.t. Tikiu, kad visi vaistai kenkia, bet jei rinktis mažesnį blogį? Tai būtų kas?
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduoklis
#395784 Benzodiazepinai negydo, nes šalina simptomus tik tam kartui ir prie jų priprantama, o prie neuroleptikų nepriprantama, jie pradeda veikti po kurio laiko ir dėl to gydo.
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduoklis
#395926 HappyAngel tu matau pasirašiusi, kad varotoji clonazepam 2mg, o tu jį reguliariai geri?
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Nesuprastas rašė:Benzodiazepinai negydo, nes šalina simptomus tik tam kartui ir prie jų priprantama, o prie neuroleptikų nepriprantama, jie pradeda veikti po kurio laiko ir dėl to gydo.

Neuroleptikai daug daugiau žalos daro už benzodiazepinus. Jie sujaukia endokrinologinę sistemą, hormonus, gliukozę/insuliną, kelią apetitą, auginą svorį, sutrikdo judesius, akatizija, distonija, diskinizija ir visi kiti ekstrapiramidiniai, parkinsonizmą ir tt.
Benzodiazepinai yra daug saugiau už neuroleptikus, čia net nėra ką diskutuot.
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduoklis
#395938 Čia priklauso kaip ilgai vartoji benzodiazepinus, jeigu trumpai tai saugiau, bet jei ilgai, tai benzodiazepinai sukelia priklausomybę, abstinencija, tas pats kaip narkotikai, tai nežinau ar juos galima laikyt saugesniais.