- 2017 09 24, 16:56
Dar rašo, kad draudžiama įsinešti tabako gaminius... tai net rūkyt negalima?
Escitalopram 20 mg, Olanzapine 15 mg, Aripiprazole 15 mg, Cyclodol 2 mg
Kovos su depresija klubas
Moderatorius: signs
Phurriz rašė:Elise rašė:Kiek teko domėtis, tai mėgsta ten vaistukais pašerti
Kaip tik ne.
Bet po tų dviejų kartų net nekyla mintis gultis į Ąžuolyną. Man n kartų geriau Vasaryno Krizių ar II skyrius. Ir iki parduotuvės nueini, ir yra kur pasivaikščioti, erdvės, gydymas Vasaryne dabar - kuo mažiau vaistų išskyrus antidepresantus. Aišku visur yra pliusų ir minusų, bet kai juos susumuoji, gaunasi rezultatas. Maniškis rezultatas Ąžuolyno nenaudai. Ypač, kai pasikeitė valdžia, kai direktoriaus pavaduotoja patapo jauna psichiatrė nežinanti iki kur nosį užriesti ir nesugebanti net bendrauti su pacientu.
Man ir kraujo tyrimus dare ir seniunu isrinke buvo mane
Kazkaip ziauriai fainai ten patiko. Vaistus tai skyre tokius, kokiu as prasiau.
Phurriz rašė:As tai meciau clonazepama senai. Lorafenas daug geriau man, clozikas perstiprus. Lorafenas toks svelnus ir maloniai nuramina, o clozikas apsvaigina stipriai.
maumau15 rašė:Phurriz nuo kokios dozes stipriai apsvaigindavo?? siandien geriau du kartus po 1/4 sio vaisto. nejauciu apskritai jokio svaiginimo. dar ryte isgeriau 1mg lorafen.
p.s. kai parduotuvej man padave kasos ceki tai 5 sekundes buvo labai baisu,
Katinas rašė:Ketvirtukas tai nedaug, aš po pusę geriu. Bet jau tolerancija tai neapsvaigina. Pas tave irgi gal benzams tolerancija tai nesvaigina
maumau15 rašė:man israse siu raminamu. geri jie?
maumau15 rašė:Katinas rašė:Ketvirtukas tai nedaug, aš po pusę geriu. Bet jau tolerancija tai neapsvaigina. Pas tave irgi gal benzams tolerancija tai nesvaigina
kiek is viso per diena isgeri sio vaisto.? jis ziauriai stiprus.
Bet nutraukiau, kad nepriprast.. Kartais 1 mg isgeriu kai noriu pakaifuot..
Phurriz rašė:maumau15 rašė:Katinas rašė:Ketvirtukas tai nedaug, aš po pusę geriu. Bet jau tolerancija tai neapsvaigina. Pas tave irgi gal benzams tolerancija tai nesvaigina
kiek is viso per diena isgeri sio vaisto.? jis ziauriai stiprus.
As noreciau gert ir gert clonazepama, nes jauciuosi su juo kaip ant sparnuBet nutraukiau, kad nepriprast.. Kartais 1 mg isgeriu kai noriu pakaifuot..
Man visa tabletė sukeldavo euforiją. Gal ir dabar sukeltų, nebandžiau. Po to kaip suprantu, vis didesnių dozių reikia. Geriau prie jo nepriprasti. O aš tai tik miegui pusiukę išgeriu (Phurriz tik nesutinka su tuo
va dabar tuoj išgersiu tai po 12 jau norėsis miego), dienai Fluanxolio 1mg veikia
Katinas rašė:VIsi kloniko buvę vartotojai, kokie jo abstinencijos požymiai? Gali sukilti nerimas ar pykinti?