- 2017 10 08, 21:04
Aš nemetu, tiesiog taip gavosi, kad vos ne kiekvieną dieną po 1mg išgerdavau miegui pastaruoju metu, ėjau šian 3 nakties miegoti, bet skrandis pradėjo ožiuotis. Bet jis gali būti tiek dėl nerimo, tiek dėl mano pastovių bėdų su juo. Tai galiausiai išgėriau kloniko, galvojau gal padės. Šiaip netaip po to užmigau. Tai taip ir nesupratau. Šiandien išgersiu, nes reikia rytoj anskčiau atsikelti, bet kitą dieną pamėginsiu negerti ir pažiūrėsiu ar jau pasikabinau ant jo ar dar ne
Jokių kitų požymių nėra.
Phurriz rašė:Katinas rašė:VIsi kloniko buvę vartotojai, kokie jo abstinencijos požymiai? Gali sukilti nerimas ar pykinti?
Nereiktu mest cloziko greit. Po truputi mazink. Gerk po puse. Po dar per puse. Jeigu tai nepades, pereik ant silpnesnio raminamojo, kad butu lengviau iskesti ta nerima, kuris kyla nuo clonazepamo metimo.
Abstinencijos pozymiai, bent jau man buvo, ziaurus Ziaurus nerimas. Kitiem buna neradimas sau vietos, judesiu sutrikimai, koju ar ranku judinimas, dantu trinimas.
Aš nemetu, tiesiog taip gavosi, kad vos ne kiekvieną dieną po 1mg išgerdavau miegui pastaruoju metu, ėjau šian 3 nakties miegoti, bet skrandis pradėjo ožiuotis. Bet jis gali būti tiek dėl nerimo, tiek dėl mano pastovių bėdų su juo. Tai galiausiai išgėriau kloniko, galvojau gal padės. Šiaip netaip po to užmigau. Tai taip ir nesupratau. Šiandien išgersiu, nes reikia rytoj anskčiau atsikelti, bet kitą dieną pamėginsiu negerti ir pažiūrėsiu ar jau pasikabinau ant jo ar dar ne
Jokių kitų požymių nėra.
Jei kas neaišku ar turit klausimų - drąsiai į PM.
Venlafaxine 37,5 mg + Fluanxol 1 mg
F33.2
Venlafaxine 37,5 mg + Fluanxol 1 mg
F33.2

)

Refliuksas, gastritas, kartais H.Pylori. Visa puokštė 

Daugiau gerti jau pavojinga butu.