Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Elise
#385906 Man parkopanas netinka, dusina mane ir sukelia panikos priepolius baimė uždusti. Jei per savaitę nepraeis drebėjimas, tai negersiu to vaisto.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
maumau15 rašė:pakalbek su daktare, cia jos darbas galvoti kaip tau gerai jaustis o ne tavo :flo

Keistas tavo poziuris. Atiduot savo sveikata kitam zmogui ir paciam nieko negalvot. Super patarimai ;)
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
#385919 as pvz ne daktare ir visiskai neisivaizduociau kaip zmogui padet.

klausau savo daktares nurodymu tai siuo metu viskas ok tik kad stora esu nuo vaistu :twisted:
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#386857 Kaip manot, nerimastingas kojų judinimas į viršų ir į apačią kai to net nepastebi ar nesuvoki tai skaitosi kaip akatizija? Vis galvodavau iš kur pas mane kojų kulniukai nutrinti būna, bet pasirodo į kėdę nutrinu pastoviai.

Tik tiek, kad nerimastingas aš buvau dar iki visų vaistų naudojimo, visą gyvenimą, bet gal koks Fluanxolis pastiprino? Ar Venlafaksinas?
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#386877 Vaistai labai gali pastiprinti kaip sako neramių kojų sindromą?
Maniškis jokių vaistų negeria, atrodo nėra labai jau jautruolis, bet būna sėdi prie kompo ir koją judina, tai čia gal norma, sakyčiau. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#386897 Nu bet kai nusitrini kojas tia jau nesveika manau :bloga Ryt pas psichę, bandsiu aiškintis, tikiuosi nelieps pas neurologą eit :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#386946 Išrašė parkopano, kaip ir galvojau. Jaučiu reiks pas neurologę eit.
Parašėazuolas
#387385 Kam nors buvo taip kad geriant abilify neveikia raminamieji?
Vartotojo avataras
Parašė biggie
azuolas rašė:Kam nors buvo taip kad geriant abilify neveikia raminamieji?

Gal tolerancija atsirado?
Parašėazuolas
biggie rašė:
azuolas rašė:Kam nors buvo taip kad geriant abilify neveikia raminamieji?

Gal tolerancija atsirado?

Kai nutraukiau vartot abilify viskas susitvarke, gydytojas sake kad abilify naikina visu kitu vaistu poveiki
Vartotojo avataras
Parašė Ignition
#389231 Man Abilify gelbeja nuo vangumo, bet geriu tik 5mg nes nuo 10mg prabudineju visa nakti, nors gydytoja sake kad tik nuo 10mg yra gydomoji doze.. nzn ka tai reiskia
Vartotojo avataras
Parašė anglis
#390358 sveiki man israse gyd arrispa 10mg norejau paklausti ar sukele jis antipsichozini poveiki 10mg nes man f.20 B)